Слънце весело навън пече, ЮНСКОТО ни бебче бързичко расте

• 11 584
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Привет!
Относно коликите...ами и на мен док ми каза , че акото стажа леко зеленикаво. МОже би наистина е така, защото кашата като е много крива и много често ...е залено Thinking!

# 271
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте и от нас майчета с бебоци  bouquet

Моят кум е зъболекар и беше категоричен "НЕ" на зимафлуора не и преди най-рано 6 месеца даже за 1 годинка е нормално да се почне.Майчетата които кърмят нека го приемат чрез кърмата отива в бебчо Wink.Кажете как я правите тая овесена водичка?? newsm78 Аз имам овесени ядки дали трябва да се варят ли как?

# 272
  • Вече с постоянно местожителство на село...
О милата Емси тройно критичен ден спокойно не се напрягай и не плачи да не ти спре кърмата.Пробвай под душа да облекчиш болката и напрежението прави си масажи под топлата вода при мен това много помагаше Rolling Eyes Успех и да се похвалиш че вече сте добре с Бобко и много го нагушкай и нацелувай Laughing И аз имах такъв ден и днес ще ходя най-накрая да си извадя личната карта Mr. Green

# 273
 Да но къращината не свършва до тук... Sad
След като малкия плака два дена, днес случайно като го водих пак за повръщането на контролен преглед, ни откриха и херния. Shocked От там в пирогов, където ни казаха да го следя и ако подутината не се скрие от 4 до 6 часа, ще се наложи по спешност да го оперират. Иначе най-рано на 3 месеца. Така или иначе няма да ни се размине операцията. ooooh!
Не мога да разбера кога ще се оправят нещата при нас. Вече за повръщането изобщо не мисля, а да се цедя пак не остава време. Дано не се запушвам пак, защото наистина не мога да се оправя сама. Tired

# 274
emsy, само не се предавай. Гледай по-оптимистично... знам мила че изглежда лесно отстрани, но най-искрено ти пожелавам всичко да мине добре и да се похвалиш след няколко дни. Целувки и не забравяй че ние сме с теб и се молим  за вас Praynig Praynig Praynig.

# 275
Tin4eto-mama, това за коликите и цвета на акото не ми се вярва да е така. Ени няма колики (да чукна на дърво!), а от време на време акото и е жълто-зелено.
Ами незная на нас така ни каза докторката.Може и да нее така.                                         
Здравейте момичета!Благодаря ви за поздравите за рождения ми ден!
Очаквайте скоро снимки от кръщането на Йоана.Май ние първи си кръстихме бебето newsm44Аз поне за друго бебе не знам да е кръстено...
  Всичко мина идеално smile3501Аз понеже съм Софиянка ,омъжена в Пловдив(ами така става любовта не пита...и отлитнах от Софето)Имаше по равно гости от Пловдив и София общо 18 човека.И решихме да направим всичко в един ден...получи се 3 в 1На 23 аз имах рожден ден,на малката Йоана погачата и кръщането иБаба ни помогна с яденето и тортата...и за нас остана да направим само шопската салата ...newsm10Беше обедно парти  ura
    Целувки от нас!  love001Сега ще я къпем и после се надявам да спи до към 6.00 както обикновено....Иначе я храня през 3 часа през деня.
    Здравей,Зори.Ние също сме кръстили наща принцеса.Тя се роди на 1-ви юни и я кръстихме на 8-мия ден.Честито на вас и бъдете живи и здрави.

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 13:58 от Tin4eto-mama

# 276
Здравейте мами. Откакто родих не съм писала, защото имах проблеми след раждането, но нещата се пооправиха. Със закъснение ви благодаря за поздравите след раждането.  HugНаистина си направих подарък за рожденния ден с раждането на Борянка, защото се роди 1 час след деня, вкойто съм се родила аз. Благодаря и на Кабранска за съветите.  Hug И аз най-сетне качих снимки в албумчето. Peace
В началото ни помагаше свекърва ми и беше толкова хубаво, че не искахме да я пуснем да си тъгва, но нямаше начин -трябваше да се върне на работа.
Иначе напоследък и ние плачем , но не много. Колики имахме но мисля че минаха. Първия месец сме качили 700 гр. и сега се дохранваме само следобед и храненето, което е след баня. Ще видим колко сме наддали на два месеца. И нашата педиатрърка каза да даваме сокче от ябълка, но аз мисля, че много малка и не й даваме. Това е за сега, ще пиша пак. 

# 277
  • Бургас
Привет и от мнооооооооооого топлия Бургас (така ми се ще да се топна в морето а това лято даже не съм го и видяла)

Ние след като вчера цял ден ревахме днес сме решили цял ден да спим даже и да яде не събужда малката хулиганка ама и аз с нея си поспивам пък къщата съм я оставила вили мотовили.Мъжо ме ядосва взе си отпуск уж да ми помага пък очите не съм му видяла все някаква работа ходи да си върши и аз или цял ден дондуркам ревла или се мотаем двете като хамави по улиците и за отмъщение ходим и харчим пари (е не много в рамките на нормалното)

Елсир мила доста ти се е посъбрало , но и това ще отмине ако можеш иди на гости на майка си да смениш обстановката пък виж нещата тръгнали на добре.

Целувки и лек ден

# 278
Здравейте и от нас да се разпишем и в тази темичка след като бяхме последните писали в темата за очакващите бебета, ама какво дасе прави като малчо не щеше да се ражда и се наложи леля докторка да ми го измъкне за ушите от коремчето smile3532. За сега се справяме добре но това е защото си имаме баби за помощници ще видим ка ще е като ни оставят самички, да чукна на дърво още нямае колики ама то и сме само на 19 дена, така че не е късно да се сдобием с тази екстра. Най големия ни проблеме е че пъпа ни още не е панал ама се оказа че в болницата го били оставили по дебел и затова. Иначе се кърмим, вчера имах малък проблем със запушени каналчета на едната гърда ама се оправих с горещ душ и компрес от ленено семе.
Е това е от нас засега.
Целунвки и прегръдки на всички малки дупенца Hug Crazy

# 279
emsy, само не се предавай. Гледай по-оптимистично... знам мила че изглежда лесно отстрани, но най-искрено ти пожелавам всичко да мине добре и да се похвалиш след няколко дни. Целувки и не забравяй че ние сме с теб и се молим  за вас Praynig Praynig Praynig.
понеже бързах да пиша и да успокоя малкия, не уточних, че това състояние от 4- 6 часа, ще трябва да го наблюдавам за целия период от три месеца. Въпроса е да задържим и да не се стига до операция преди това. Само че аз дори не знам като се подуе как да прибера "топчето". А той реве страшно от това. Ако успявам да го прибирам, няма да се заклещи и може да поизчакаме с операцията, докато стане готов за нея. А това според препоръките на лекаря е най-рано на три месеца.

# 280
Абе мамета, извинявайте за  Embarassed въпрос, ама как разбирате кога са ви запушени каналите на гърдите.... Thinking....въобще не съм наясно, моля ви споделете с мен!

# 281
26, запушените каналчета на гърдата се познават по топчетата в гърдата , които се напипват лесно, по напрежението в нея , и болката при стисване на цялата гърда ... седи твърда като паве. Може и температура да се качи от въпросното запушване. Оправя се с много цедене и кърмене... преди това се налага с горещи компреси или с горещ душ.

# 282
Здравейте и от нас по късна доба,моята принцеска току що заспа след...страшно дундуркане,направо ме побърка днес #Crazy #Crazy #Crazyне че реве много,обаче не й се седи в кошарата нито в шезлонга,спа много малко,само няколко часа слетобед и ей сегичка със зор заспа,сигурно е от жегата,то направо е ужас.emsy мила стискам палци всичко да е наред с вас,трябва да бъдеш силна заради мъничето,а казаха ли ти от какво се е появила тази херния.Това е от нас за днес,отивам да   bath1 и след това да smile3524

# 283
  • Ямбол
Емси,стискам палци.Дано всичко при вас се развие по най-благоприятния начин.
Днес бяхме на първа консултация.Пораснали сме за 1 месец 850 гр. и 5 см.
Днес по-малко плака, нямаше много колики.
Това е от нас!

# 284
Добра нощ и от нас!
Емси,мила,дано да се оправите,много ми е мъчно ,че толкова неща ти се струпаха,но се надявам да намериш сили и да ги преодолеш.Предполагам знаеш,че можеш да разчиташ на нас за морална подкрепа,но се надявам ако можем и с нещо друго да помогнем да ни пишеш.
krasi _ 78,добре си си дошла-надявам се ,че вече си добре. PraynigИ на sisku,честито!!!Дано да имате хубави неща за споделяне...Наслаждавайте се на майчинството,че много бързо растат тия дечица,да го знаете от мен...
Elia  и на мен шопинг терапията ми се отразява много добре,след бременските месеци вкъщи...сега съм като изтървана...но подозирам че скоро ще ми наложат лимит...
За зеленото ако/вече не помня кой питаше/не е само при коликите-и при нас позеленява,но нямаме колики.От Сами знам ,че при никнене на зъби позеленява,ама на вас ви е рано още..по скоро е от храната на мамата.
Е оставям ви да почивате и отивам да се гушкам с Ивчо

Общи условия

Активация на акаунт