Относно коликите...ами и на мен док ми каза , че акото стажа леко зеленикаво. МОже би наистина е така, защото кашата като е много крива и много често ...е залено
! 
.Кажете как я правите тая овесена водичка??
Аз имам овесени ядки дали трябва да се варят ли как? 

Аз поне за друго бебе не знам да е кръстено...
Аз понеже съм Софиянка ,омъжена в Пловдив(ами така става любовта не пита...и отлитнах от Софето)Имаше по равно гости от Пловдив и София общо 18 човека.И решихме да направим всичко в един ден...получи се 3 в 1На 23 аз имах рожден ден,на малката Йоана погачата и кръщането иБаба ни помогна с яденето и тортата...и за нас остана да направим само шопската салата ...
Беше обедно парти 
Сега ще я къпем и после се надявам да спи до към 6.00 както обикновено....Иначе я храня през 3 часа през деня.
Наистина си направих подарък за рожденния ден с раждането на Борянка, защото се роди 1 час след деня, вкойто съм се родила аз. Благодаря и на Кабранска за съветите.
И аз най-сетне качих снимки в албумчето. 
. За сега се справяме добре но това е защото си имаме баби за помощници ще видим ка ще е като ни оставят самички, да чукна на дърво още нямае колики ама то и сме само на 19 дена, така че не е късно да се сдобием с тази екстра. Най големия ни проблеме е че пъпа ни още не е панал ама се оказа че в болницата го били оставили по дебел и затова. Иначе се кърмим, вчера имах малък проблем със запушени каналчета на едната гърда ама се оправих с горещ душ и компрес от ленено семе.
.
не че реве много,обаче не й се седи в кошарата нито в шезлонга,спа много малко,само няколко часа слетобед и ей сегичка със зор заспа,сигурно е от жегата,то направо е ужас.emsy мила стискам палци всичко да е наред с вас,трябва да бъдеш силна заради мъничето,а казаха ли ти от какво се е появила тази херния.Това е от нас за днес,отивам да
и след това да
И на sisku,честито!!!Дано да имате хубави неща за споделяне...Наслаждавайте се на майчинството,че много бързо растат тия дечица,да го знаете от мен...