Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 683
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Какво ползвате лятото за подути крака? Последните години получих и тази екстра в комплект със задържане на вода, отекли и тежки крака.

# 211
Не е козметика, но аз съм пила Хидролес и помагаше.

# 212
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте. Лицето ми не е кой знае колко проблемно, но от време на време ми излизат пъпки, които ме дразнят доста. Имам и малко черни точки по носа. Кожата ми е комбинирана по-мазна сега лятото. Пробвах кремове на larocheposay, avene, a-derma, bioderma.. ми не виждам никаква разлика с тях за жалост. Нещо от дрогерията да предложите?

# 213
christiana_, милата. И аз съм със сходен проблем, при май само Ла Рош работи....ако открия и аз дрогерийно ще съм доволна заради цената, но повече такива са комедогенни. Disappointed

Въпрос за спирала - по хубави мнения тук последно опитах на Есенс зелената /https://www.dodis.bg/media/99/7977.jpg/ и червената /https://essence.eu/fileadmin/products/packshots/_processed_/csm_ … 02_497e4b604a.png/. Зелената не прави кой знае какво, дори бих казала, че не става. Червената (поне при мен) очертава хубаво миглите, извива ги леко и стоят сравнително разделени. С две думи - не нещо уау, но за тази цена съм доволна. Ако има почитатели на тази спирала, които също са доволни, биха ли препоръчали и друга подобна? Иска ми се да пробвам нещо различно.Blush
П.с. Май понякога нещата са и на късмет. 2 пъти съм вземала от нея, явно различни партиди, бяха различни...

# 214
  • Пловдив
Какво ползвате лятото за подути крака? Последните години получих и тази екстра в комплект със задържане на вода, отекли и тежки крака.
Обливай ги със студена вода на мен ми помага .

# 215
  • в огледалото на живота
Повече консумация на вода на първо място.
Доволна съм от този охлаждащ гел:действа от момента на апликирането веднага.Отпуска мускулите и охлажда;видимо спадат отоците;мирише приятно.
Препоръчвам  Peace

https://greenzone.bg/shop/terapevtichni-kremove/problemna-kozha/ohlazhdasht-gel/

# 216
Моята кожа е мазна, проблемна..За себе си открих,че хубав хидратиращ лек крем и такъв за зряла кожа(на 42 съм), ми действат много по-добре от матиращи и за мазна кожа продукти.

# 217
Моята кожа е мазна, проблемна..За себе си открих,че хубав хидратиращ лек крем и такъв за зряла кожа(на 42 съм), ми действат много по-добре от матиращи и за мазна кожа продукти.
Под това мога да се подпиша, единствената разлика е че съм няколко години по-млада. Добро хидратиране и минимум агресивни продукти работят по-добре при мен, отколкото матиращи неща. Отделно че може и да нямам съществени бръчки още, но с матиращ  продукт кожата ми изглежда някак повяхнала и се подчертават и най-фините линийки и неравности по нея. Много по-добре изглежда ако просто е хидратирана и свежа. Може и просто да не съм си открила "моя" такъв продукт, но до момента каквото съм пробвала, все така става.

# 218
  • София
И аз съм с мазна кожа. Преди време когато бях тийнейджърка и кожата ми беше мазна с някои несъвършенства (не съм имала акне), такъв тип кожа се третираше с много изсушаващи продукти, които вместо да помогнат я скапват още повече. Та тогава ходих във Франция по един училищен проект и в семейството, в което бях имаше дерматолог, който ми каза, че мазната кожа изисква само и единствено хидратация и никакви продукти, които уж регулират себума, а лек хидратиращ крем. Проблемът е, че все още не мога да открия такъв крем, който да ми харесва и да не се получава кир ефект с фон дьо тените, които при мен са почти винаги матиращи.

# 219
При мен хиалуроновият крем на Биотен се отразява чудесно.Отгоре ФДТ,няма кир ефект, а го ползвам с различни ДФТ и ББ кремове.
Разбира се запечатвам с пудра и честичко обирам отделения себум с матиращи листчета или просто салфетка.
Но вече ползвам озаряващи ФДТ ,хидратиращи, избягвам матиращите и много повече се харесвам, сияя цялата,не ми лъщи само Т зоната

# 220
  • Deutschland
Кой озаряващ ФДТ ползваш?

# 221
Max Factor Radiant lift, макар да минах на Лореал Infallible 24h fresh wear, който не е озаряващ,но ползвам хайлайтъри допълнително.
Много се харесвам откак блещукам Simple Smile)

# 222
Max Factor Radiant lift, макар да минах на Лореал Infallible 24h fresh wear, който не е озаряващ,но ползвам хайлайтъри допълнително.
Много се харесвам откак блещукам Simple Smile)
А как се държи този на Лореал върху мазна кожа? Аз ползвах матиращия вариант и много ми хареса.

# 223
Аз съм доволна,но при мен няма ФДТ,който да ми издържа ,без да лъсна.
Затова предпочитам естествен завършек,не маска,като мига в движение да коригирам лъщенето.
Така кожата изглежда здрава и хубава за мен.

# 224
  • Варна
Относно крема за комбинирана/мазна кожа, отскоро ползвам този https://remedium.bg/product/149100/garnier-hyaluronic-aloe-jelly … -vera-h50-ml.html. Доволна съм👍

Общи условия

Активация на акаунт