Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 684
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Deutschland
А колко време държите маслото по косата?

Около 6 часа стоях, през това време се напои хубаво, та цялата коса беше омазана. Исках да спя така, но като знам как се въртя нощес, ще омажа всичко и се отказах

# 256
Кокосовото масло определено има благоприятно действие за косата. Често си правя маска с него, лъжица мед и 1 банан. Понякога добавям и по 1 чаена лъжичка авокадово, бадемово, арганово масло. Спира косопада и стимулира растежа при мен. Но при мен банана се отмива мнооого трудно, а го пасирам на фина кашичка и пак няма отиване. Махам го като реша косата със ситен гребен.

# 257
Аз зимата го втривам в корените и спя така, после няколко часа преди баня, нанасям и по дължините, лятото,  обаче, в жегата не мога. Лятото втривам в корените и по дължитите и след няколко часа измивам. Или аз съм тотално заспала и не забелязвам, или на мен не ми сваля боята от косата. Не съм руса вече, ама си изсветлявам косата с няколко нюанса🙄

# 258
Минах през Лили днес и взех тези три неща,дано да са добре за моята кожа:

# 259
Зависи какви са ти потребностите. Моята кожа е суха, с фини линии и бръчки и дневния флуид от зелената серия ми се отразява много добре, а е и идеална основа за грим. Нощният обаче ми идва лекичък и не си усещам кожата добре сутринта, колкото и количество да слагам.

# 260
  • Бургас
някакви впечатления от това:

върши ли поне малко работа или за нищо не става Simple Smile
На мен ми е гадно. Става ти ледено на главата, освен косата и кожата се оцветява и бързам да я измия. Два пъти ползвах и го метнах в коша.
Редактирам се! Аз ползвах това, което е за потъмняване на корени, за русото не зная...
Мерси все пак  Simple Smile Simple Smile

# 261
  • Пловдив

Аз имам този нощния Хидралифт /зелената опаковка/, в момента го ползвам и съм много доволна. Осигурява ми чудесна хидратация. Ползвах го и миналото лято, а през това лято ще го приключа. През зимата кожата ми става суха и тогава не ми е достатъчен. Но за сега ми е идеален - лек и отлично хидратиращ.

# 262
някакви впечатления от това:

върши ли поне малко работа или за нищо не става Simple Smile

Аз пък съм много доволна от продукта, тъй като при мен много бързо( около 10 дни, един конкретен участък) ( с професионални бои съм) точно отпред на челото започват  да ми личат белите корени, а не мога всяка седмица да се боядисвам . Вземам по-тъмния тон и с него спасявам положението. Една идея става по твърда косата, и трябва да се пръска от разстояние, за да не боядисва кожата на главата. Освен това при измиване никога не съм имала проблем, всичко пада.

Поправям се и аз, това точно не съм пробвала. Но за другото, което потъмнява корените съм доволна.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 19:46 от Radina

# 263
Днес си взех този балсам
Преди малко се изкъпах с него, косата стана много мека и гладка. Много съм доволна.
Взех си и този спрей, но не съм го пробвала още. Някой да има отзиви?

# 264
Днес си взех този балсам
Преди малко се изкъпах с него, косата стана много мека и гладка. Много съм доволна.
Взех си и този спрей, но не съм го пробвала още. Някой да има отзиви?

За елсева да ти кажа, че хидратира и прави мека косата, много е хубаво олиото, както и другите спрейове и олиа на лореал двоен елексир Simple Smile

# 265
И аз сега съм с този спрей и ми е вече втора опаковка. Аз също съм много доволна - косата ми е мека, има блясък и лесно се разресва Heart Eyes

# 266
  • Пловдив
На влажна коса ли се слага еликсира?

# 267
Аз пръскам на влажна коса - след миене само я подсушавам с кърпа и пръскам.

# 268
  • в огледалото на живота

Ексфолианта за лице е с толкова рядка консистенция,че в първия момент се учудих дали не е почистващо мляко.
Прозрачен,с едва видими и усещащи се частици...лично при мен не видях абсолютно никакъв ефект.

# 269
След малко влизам да го тествам. 😃
После и нощния крем.
Ще дам отзиви след няколко дни.
Редактирам се-добре ми е ексфолианта на мен,все пак е за лице и не искам да е с едри частици.
Feeling,то си е за измиване,какъв ефект търсиш ти? Има ли такива ексфолианти с някакви ефекти? 😃 Аз имах един,даже не помня марката,ама не беше евтин и той е същата консистенция и пак такива частици,та питам дали нещо аз съм се заблудила,че са само за измиване?

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 23:35 от Anyyyone

Общи условия

Активация на акаунт