Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 55

• 75 639
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Deutschland
Имам го. Доволна съм, но обичам с частици да е почистващия продукт за лице

# 541
  • където ми харесва
Имам го. Доволна съм, но обичам с частици да е почистващия продукт за лице

Да, същия е.
И аз очаквах да е с частици, но като че ли съм по-доволна от липсата им.
Мирише много приятно. А и кожата мирише много хубаво после. Не видях, ама дали имат и други продукти от тази серия?

# 542
  • Пеликания
Аз съм използвала няколко пъти скраба от същата серия.  Доволна съм.

# 543
  • Deutschland
Адел, имат само скраба и почистващия балсам

# 544
На мен не ми харесва скраба за лице с кафява захар. Остава един мазен филм, който на мен лично не ми харесва. Едното пакетче така си остана в шкафа. Става въпрос за този от коментар 542

# 545
И аз не останах доволна от скраба в дозичките,остава много мазен филм върху лицето,чувствах се все едно не съм го мила,второто пакетче го хвърлих ...

# 546
Само да кажа за охлювения пилинг на Ревюел дето полепва и трудно се измива, днес му дадох шанс и... с други продукти и само с вода трудна работа, ама с тяхната измивна пяна стана от раз. Grinning Ще пробвам пак и ще пиша, за да затвърдя или отхвърля горната си констатация. Grinning Пп Инак ефекта от него е повече от задоволителен, кожата светва, почистена е и излишния себум е туширан.

Скраба с кафява захар на Балеа наистина е мазничък. За първи път като го ползвах си помислих, че аха, аха, няма да се отмие, ноо не, отми се без проблем и усещането от него след това ми хареса. С една дума на мен този скраб ми допада.

# 547
Май го имам тоя пилинг, но не смея да го ползвам като знам какво мазало стана с черния

# 548
  • София
Здравейте. Идвам при вас.
Много доволна останах от скраба на Биотен с кайсиеви ядки. За първи път ползвам продукт, който да не ми изсушава кожата на лицето (все хидратиращи уж си купувам).

Доволна съм и от душ гела на Дав с глина, розовия, но само на промоция около 3 лв, иначе не си заслужава. Също на Дав с мицеларна вода. Много дълготраен аромат имат идвата.

# 549
Много доволна останах от скраба на Биотен с кайсиеви ядки. За първи път ползвам продукт, който да не ми изсушава кожата на лицето (все хидратиращи уж си купувам).

Доволна съм и от душ гела на Дав с глина, розовия, но само на промоция около 3 лв, иначе не си заслужава. Също на Дав с мицеларна вода. Много дълготраен аромат имат идвата.
Втора или трета опаковка ползвам. Доволна съм и аз.

# 550
  • Седмото небе

Втора или трета опаковка ползвам. Доволна съм и аз.
Аз го имам за първи път, но много ми допада, толкова че през ден-два го ползвам. Леки и приятни частички, свежо усещане след него, чудесен лек аромат на мед.
Обачеее имам и едно скорошно разочарование. Исках нещо без сулфати,алкохол в състава и взех това:

Е може ли пък хич да не се пени? Мрън! Аз обичам поне леко така, ама то никак-с ръце, с четка, с конджак гъбка-не ще. Почиства прилично, не изсушава и не опъва, но отлетя при братовчедка ми. Опитах и други неща после, но спирам и ще стискам зъби докато чакам следващото намаления на най-любимия ми, но безумно скъп почистващ продукт!

# 551
  • Deutschland
Момичета, какви кристали за коса бихте ми препоръчали да си взема от България? Тук не съм срещала такива, само разни видове олио за коса. Приключих кристалите на Биофарма, ползвала съм и такива на Евтерпа, но не съм доволна. Бях доволна от тези на Българска роза, но продуктите им трудно ги откривам, ако открия нещо, то ще е два вида крем за ръце, два за лице, шампоани и сетове разни. Никакво разнообразие.
Вие от кои кристали са доволни?

# 552
кристали за коса = олио за коса
така и не разбрах причината в бг олиото да се нарича кристали
просто някои са по-мазни, други по-сухи, но все са олио

# 553
На Българска роза имам, доволна съм. Бяха ми подарък, даже не знам откъде са купени.

# 554
Преди беше масово популярен един продукт, който се наричаше Cristali liquidi. Та от там им казвахме на всичките "кристали". Гарниер са добри, Балея, Шаума също. От почти всички ефекта е един и същ, само тези на Виктория бюти с макадамия ми правеха косата като метла.

Общи условия

Активация на акаунт