Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 221
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Има ли надежда, момичета. Мисля, че са положителни. Деня на цикъла, никакви процедури нямам и препарати, само няколко пъти секс.

# 436
  • София
И аз виждам чертички! Стискам палци да става по-наситена! Simple Smile

# 437
  • Пловдив
Ееееи Кате Wink Ти изби рибата  !
Страшно много се радвам за Вас !!!
Ееее и процедури и чудо... виждаш ли живота как си плете кошницата Wink
БРАВО НА ВАС !

# 438
И аз виждам черта Simple Smile

# 439
И аэ виждам втора чертичка.
Кате пусни и един кръвен.

Стискам палци Кате.

# 440
  • София
Ееееи Кате Wink Ти изби рибата  !
Страшно много се радвам за Вас !!!
Ееее и процедури и чудо... виждаш ли живота как си плете кошницата Wink
БРАВО НА ВАС !
Да така е. Чаках да ми дойде цикъла, за да започнем подготовка за процедура. Вярвам, че всичко ще е ок, въпреки че един час сутринта гледах умно тестовете и си мислех, че са дефектни. Все съм си мислила, че ще подскоча от радост, ако видя втора черта, а дума не можех да обеля. Все едно не съм в реалността, а днес съм и на изпит.

И аэ виждам втора чертичка.
Кате пусни и един кръвен.

Стискам палци Кате.
Ще пусна кръвен утре, поне ако ще се захваща това човече, да се захване по добре. Ще трябва да пусна поне 2 през 48 часа.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 16:44 от AnMary

# 441
Всички ще чакаме с теб! Успех! Hug

# 442
  • София
Успех Кате, чакаме да ни съобщиш ЧХГ-то на кръвния и  един много пухкав финал Gift Heart

# 443
Ехааа,успех,Кате!😊Чакаме и хубаво ЧХГ.😊

# 444
Дано, хайде да е късметлийско Кате !Имаме крещяща нужда от голямо тлъсто ЧХГ!

# 445
  • София
Благодаря много за подкрепата и пожеланията. Или днес след като приключа с ангажиментите или утре сутрин ще пусна кръвен тест, да съм сигурна. Много е рано още да се зарадвам напълно. Иначе симптоми кой знае какви не мога да отбележа, болят си ме гърдите малко, корема като при цикъл от време на време, базалната ми Т е все още над 37, боли ме кръста и главата от време на време, като само последното мога да отбележа като необичайно от обичайните всеки месец болежки.

Пуснах чхг в цибалаб, централата в София следобед, обадих се после и по телефона и уж ми обещаха до 19.00 ч да публикуват резултата, никакъв го няма. Явно ще ме държат на тръни до утре.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 16:45 от AnMary

# 446
  • София
В надежда или щерев щеше да е готов до час.

# 447
  • София
Излезна ми кръвното изследване. Днес ми е първи ден от закъснението, него го пуснах вчера, предполагаема овулация 06-07.07, няколко капки кръв имах в понеделник, мислех че ще ми дойде и си сложих тампон, като го махнах имаше бледо розово, от тогава нищо. Виждат ми се малко ниски стойностите, въпреки че са положителни.
ЧХГ-12.3 IU/L, реф стойност не бременни до 1.

# 448
Ехааааааа,браво дано !Важното е да се удвоява .Хайде на следващият тест ще чиститим официално !:blush:

# 449
  • София
много е ниско, пусни пак  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт