Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 325
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
Загските черешки на Ескада никак не са ми трайни. Плачкам 😣
 Phenix, да не си от Стара Загора?

# 76
  • Пазарджик

Тези да показсни в ФБ на представителя за Пловдив.

# 77
  • Sofia
Килиън и Бърбъри ще ги чакам с нетърпение.😁

# 78
Момичета Заг нови парфюми ли ще пускат след 20.06.
Когааа ,къдеее?

# 79
Килиън и Бърбъри ще ги чакам с нетърпение.😁
И аз така Simple Smile + Ескадата също Simple Smile

# 80
  • Бургас
Парфюмни феи да има добра имитация на дамски на Герлен-Шалимар, Мон Герлен флорал или други с подобни аромати?Предварително благодаря! bouquet
Шалимар го имат само Kameya,но аз не го познавам техния вариант,преслушай го.Мон Флорал тук писаха,че го имали Парфен,някой дали го е пробвал?Burberry  Her,ягодовото изкушение,както си го определям с удоволствие ще пробвам на Заг.Bowtie Тук заваля леко и се чудя с какъв парфюм да бъда днес.

# 81
Вали не вали днес съм с Лалето на Заг.Любимо,любов от първо помирисване.
.

# 82
Кристалче ще сбъркам ли ако поръчам на сляпо по 50мл. от Заг
aqua allegoria mandarine basilic
trussardi donna

# 83
  • Sofia
Шалимар го имат само Kameya,но аз не го познавам техния вариант,преслушай го.Мон Флорал тук писаха,че го имали Парфен,някой дали го е пробвал?Burberry  Her,ягодовото изкушение,както си го определям с удоволствие ще пробвам на Заг.Bowtie Тук заваля леко и се чудя с какъв парфюм да бъда днес.

Коко Мадмоазел Интенз.😁😁

# 84
Трусарди Дона на Заг е много добре пипнат,обожавам оригинала изфъткала съм сигурно 300мл,но повече няма да го купя,защото просто не си заслужава,аз лично не намирам разлики.Женствен,присъствен,любим ми е,но според мен,не е подходящ за над 20 градуса,сладък го усещам и става задушлив.
Моля за насоки искам нещо лятно,акватично,пръскам си Брайт кристал на Рефан (още един перфектно докаран аромат),но ми се иска да го редувам с нещо.
Императрицата и Лайт блу не са ми опции т.к. не ми допадат,лилавия Ланвин (бяга ми името) не го усещам...
Заг и Рефан взимам,защото са ми удобни за поръчване и тест.

# 85
Трусарди Дона на Заг е много добре пипнат,обожавам оригинала изфъткала съм сигурно 300мл,но повече няма да го купя,защото просто не си заслужава,аз лично не намирам разлики.Женствен,присъствен,любим ми е,но според мен,не е подходящ за над 20 градуса,сладък го усещам и става задушлив.
Моля за насоки искам нещо лятно,акватично,пръскам си Брайт кристал на Рефан (още един перфектно докаран аромат),но ми се иска да го редувам с нещо.
Императрицата и Лайт блу не са ми опции т.к. не ми допадат,лилавия Ланвин (бяга ми името) не го усещам...
Заг и Рефан взимам,защото са ми удобни за поръчване и тест.
un jardin sur le toit на хермес от заг(забележим и много свеж), pleasures също на заг ( красив и свеж парфюм)

# 86
  • Burgas, Bulgaria
Парфюмни феи да има добра имитация на дамски на Герлен-Шалимар, Мон Герлен флорал или други с подобни аромати?Предварително благодаря! bouquet
Здравей, Кристалче, благодарение на поста ти поръчах тази класика - Шалимар, много, много съм любопитна да я прослушам, аз разбира се носех Шалимар Ининтал, който не мога да разбера защо спряха! Обръщам се към теб като към парфюмно гуру, което следя с интерес и буквално попивам всичко, което пишеш /не само в тази тема, разбира се/, кажи ми моля те, от къде в Бургас да купя обувката или скандала, коя е най-добрата и трайна имитация тук? Благодаря ти предварително!!! Gift HeartGift HeartGift Heart

# 87
  • Бургас
Хаха,днес пак се чудя с какво да съм,дообре ще е Коко Мадмоазел Интенз.Bowtie Съншайн,поръчай си по-малко количество от 50-ки според мен ти харесваш гурмета,тези двата не са такива.Донна е много безопасен за поръчки без тест парфюм за мен не ми е сладък,нито ми идва задушлив в жегата,просто е перфе.Мandarine basilic е сочна,ммм току що обелена мандарина/пиша за оригинала/,ако ги поръчаш пиши дали са ти харесали.kolevaangela,не съм парфюмно гуру хах,благодаря за думите,:bowtie:Green HeartKiss Скандал можеш да купиш от магазина на Ди Енд Пи тук в Бургас,направен е много добре,а Обувката на Рефан /версията Велвет/тя е също като първата Обувка за мен и са я нацелили жестоко,виж и версията на Дп,както и на Сан Сиро,всички са трайни,ако го вземеш от Рефан отиди в магазина им по Богориди и сложи повечко капки.Bowtie

# 88
  • Burgas, Bulgaria
Хаха,днес пак се чудя с какво да съм,дообре ще е Коко Мадмоазел Интенз.Bowtie Съншайн,поръчай си по-малко количество от 50-ки според мен ти харесваш гурмета,тези двата не са такива.Донна е много безопасен за поръчки без тест парфюм за мен не ми е сладък,нито ми идва задушлив в жегата,просто е перфе.Мandarine basilic е сочна,ммм току що обелена мандарина/пиша за оригинала/,ако ги поръчаш пиши дали са ти харесали.kolevaangela,не съм парфюмно гуру хах,благодаря за думите,:bowtie:Green HeartKiss Скандал можеш да купиш от магазина на Ди Енд Пи тук в Бургас,направен е много добре,а Обувката на Рефан /версията Велвет/тя е също като първата Обувка за мен и са я нацелили жестоко,виж и версията на Дп,както и на Сан Сиро,всички са трайни,ако го вземеш от Рефан отиди в магазина им по Богориди и сложи повечко капки.Bowtie
Благодаря, Кристалче, тъкмо за Д@П си мислех! Wear High Heel Желая лек и ароматен понеделник на всички тук!  Heartbeat

# 89
Някой знае ли дали имитацията на Рефан на Gucci Rush 2 е сполучлива и дали е траен?

Общи условия

Активация на акаунт