Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 752
  • 714
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
 Здравейте момичета! Търся добра и трайна имитация на GIVENCHY Play Intense - мъжкия. Дали има?

# 361
  • Пловдив
Момичета, аз искам да ви попитам дали някой е използвал имитация на Versace Yellow Diamond и коя е най-сполучливата?
Моята съпруга ползва 010. YELLOW DIAMOND/ VERSACE на Рефан и е доволна от него. Само че той е по-скоро за пролет и есен. В жегите не я виждам да го ползва. През лятото ползва предимно 036- ANGE OU DEMON LE SECRET/ GIVENCHY и 136. BRIGHT CRYSTAL/ VERSACE пак на Рефан. А дъщеря ми ползва 191. ELCAT D’APREGE/ LANVIN, Рефан.

# 362
Отделих си днес специален момент да се срещна със Oud Satin Mood(Francis Maison Kurkdjian) - много, много красива история...НО, установявам, че е тежък за лятото, и определено е зрял аромат...Не съм никак добра, като вас, в описанието на нотките, затова по махленски ще споделя каква асоциация правя...Представям си дама около 50-те, в бял джип, облечена в черно, с руса коса и големи черни очила Flushed Не ми се смейте, моля ви, но съм откровена... Това е специален аромат, с много силни рози (розата вътре е българска), сладки, много респектиращ!
Трайността е поразителна отново - от 9 сутринта, до сега, само това е в носа ми! От Гиза го поръчах, да спомена пак, така че, ако на някой му се пробва, да дава смело!

Виждам, че споменавате Уоманити - ох....Толкова четох за него, най-много ме впечатли мнението на една дама във Фрагрантика - че правила асоциация с... женски полов орган в разцвета си Smile И като се оказа, че си говорим за смокини...реших да поръчвам смело...Е...поредното разочарование за мен, трайност 2 часа, има няма, много кисел ми дойде, чак ми лютеше на гърлото. За сметка на това, друго произведение на Mugler грабна сърцето ми и заместих, след като продадох смокиновия - парфюмът с Нутела, му казвам аз, Angel Muse Stuck Out Tongue

Поръчала съм от Рефан 2 класики, утре ще дойдат..надали някой се интересува, но са ми стара любов и ще ми бъде трепетно Simple Smile За Ланкомски прелести става въпрос - Поемата и Хипноз...

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 18:04 от Café del Mar

# 363
Момчето от БАЗАР БГ ми върна информация за новите на ЗАГ:
395 KI MOONLIGHT IN HEAVEN by KILIAN NEW
396 MI MIAMI BLOSSOM ESCADA NEW
397 BH BURBERRY HER BURBERRY NEW

NEW 258 RE HUGO REVERSED HUGO BOSS
NEW 259 VE TERRE EAU INTENSE VETIVER HERMES
Simple Smile
Ще са налични в края на следващата седмица - началото на по - следващата /при него! имам предвид/

# 364
  • Бургас
Поем на Рефан е ужасен,това нещо тяхното няма нищо общо с оригинала,сподели мнение като ги получиш.Хипнозата на Ланком също не ми харесва в тяхно изпълнение,много,много добра е  на Лорис.Heart

# 365
  • на дъното
Днес си взех ето този
Така завладяващ и някак си опияняващ😄,че и траен на моята кожа.Не знам дали имитира ,но ако знаете на кого пишете 🤗 

# 366
Поем на Рефан е ужасен,това нещо тяхното няма нищо общо с оригинала,сподели мнение като ги получиш.Хипнозата на Ланком също не ми харесва в тяхно изпълнение,много,много добра е  на Лорис.Heart
Едно време беше хубава Поемата...да не са я скапали? Имах я в оригинал, а наливна съм ползвала в...ученическите си години и ми харесваше дори повече от оригинала, но...сега ще видим как ще ги възприема, надявам се да не съм разочарована...

# 367
  • Бургас
Не зная каква е била едно време,но това,което сега се предлага на мен меко казано не ми харесва.Дано не се разочароваш и ти,виж и Поем на Заг,тя е доста по-приближена до истинската Поема,разбира се има още какво да желаем,но да кажем,че е една добра алтернатива.Драйдауна е уловен доста добре за мен.

# 368
Благодаря ти! Чакам в сайта на Заг да има налично едно нещо, което ме интересува, и ще поръчам и Поемата, да видя как е там.
Наскоро душих, а цел покупка, Поема в Бюти зоната...е нещо ми е различна, не е като преди 10 години, или аз съм вече с друг нос...
Ще пиша утре пак Simple Smile

# 369
  • русе
Bright Crystal имаш ли отзиви за Mon Guerlain Florale на Martinez че все забравям да мина да го видя;)

# 370
  • Burgas, Bulgaria
Отделих си днес специален момент да се срещна със Oud Satin Mood(Francis Maison Kurkdjian) - много, много красива история...НО, установявам, че е тежък за лятото, и определено е зрял аромат...Не съм никак добра, като вас, в описанието на нотките, затова по махленски ще споделя каква асоциация правя...Представям си дама около 50-те, в бял джип, облечена в черно, с руса коса и големи черни очила Flushed Не ми се смейте, моля ви, но съм откровена... Това е специален аромат, с много силни рози (розата вътре е българска), сладки, много респектиращ!
Трайността е поразителна отново - от 9 сутринта, до сега, само това е в носа ми! От Гиза го поръчах, да спомена пак, така че, ако на някой му се пробва, да дава смело!

Виждам, че споменавате Уоманити - ох....Толкова четох за него, най-много ме впечатли мнението на една дама във Фрагрантика - че правила асоциация с... женски полов орган в разцвета си Smile И като се оказа, че си говорим за смокини...реших да поръчвам смело...Е...поредното разочарование за мен, трайност 2 часа, има няма, много кисел ми дойде, чак ми лютеше на гърлото. За сметка на това, друго произведение на Mugler грабна сърцето ми и заместих, след като продадох смокиновия - парфюмът с Нутела, му казвам аз, Angel Muse Stuck Out Tongue

Поръчала съм от Рефан 2 класики, утре ще дойдат..надали някой се интересува, но са ми стара любов и ще ми бъде трепетно Simple Smile За Ланкомски прелести става въпрос - Поемата и Хипноз...
Благодаря ти Café del Mar за отзива на Oud Satin Mood, чаках го с нетърпение и вероятно ще купя на сляпо, впечатли ме асоциацията ти Cupid , пък и виждам, че и двете харесваме класики. Не знам защо, но имам предчуствие, че Гиза са се справили добре с Поемата, струва си да се провери. Колкото до Заг, както каза Кристалчето - тяхната Поема е близка до оригинала, но малко по-плоска, в смисъл не е многопластова в развитието си, което в никакъв случай не я прави безинтересна. Когато ходих последния път пробвах Поемата, Органза и Трезор, останах очарована и от трите, отново - браво Заг! Purple Heart

# 371
  • София
Скрит текст:
Днес си взех ето този
Така завладяващ и някак си опияняващ😄,че и траен на моята кожа.Не знам дали имитира ,но ако знаете на кого пишете 🤗 
Открих на едно място, че го сравняват с Gucci Rush

# 372
  • Бургас
Bowtie
Bright Crystal имаш ли отзиви за Mon Guerlain Florale на Martinez че все забравям да мина да го видя;)
Café del Mar,очаквам с нетърпение впечатленията ти.Hope,Парфен го нямат Флорала,аз им писах явно някой си е измислил.

# 373
Минавам да изкажа възхищението си от трайността на Кашарела Yes I am.Днес сутринта понеже ми се видя по-хладно и реших да го разнося. От 07 и 30 до сега отчетливо се усеща, близо до кожата, забележимо,но не дразнещо. Дори на китките се усеща все още, а съм пръснала много малко пъти. Чудесна трайност и е много хубав дори и в това топло време.

# 374
Благодаря ти Café del Mar за отзива на Oud Satin Mood, чаках го с нетърпение и вероятно ще купя на сляпо, впечатли ме асоциацията ти Cupid , пък и виждам, че и двете харесваме класики.
Пробвай го, няма да съжаляваш, струва си! Heartpulse

Пръссс, ето ме пак Stuck Out Tongue

Не съм доволна по начина, по който исках. Да, Поемата е друга, не каквато я помня...не е и като оригиналната...като отлежи, е почти тя, но в началото се чуди човек с какво се е напръскал. Трайността е убиец, но не професионален, като на Гиза Simple Smile
Хипноз.... да кажем, че може да се пропусне. Обърках сетивата си, не помня оригинала сякаш, този ме обърка - първото пръскане беше като купа сочна плодова салата на плажа, но после като улегна...едно такова никакво...дори не мога да го оприлича на нещо запомнящо се. Недобра трайност също така...
Хубавото е, че познавам някого, когото ще зарадвам безумно, така че, въпреки финансовата набутвация, няма да ми се заеме място в парфюмния кът Misc Alien

Общи условия

Активация на акаунт