Сполучливи имитации на маркови парфюми - 28

• 48 290
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
Мда, пробвах го. Но не го усетих мой. Прати ми сега списъците момчето.
Избирам в момента какво да поръчам. И после ще взема мостри от Нотино и ще сравнявам някои от тях. А и на Лалето 30 ца😉😄

# 586
Аз може ли да помоля за точното име на това момче, защото не съм сигурна кой точно е...Благодаря предварително Purple Heart

# 587
Здравейте! Търся добра имитация на boucheron quatre? Wink

# 588
Здравейте! Търся добра имитация на boucheron quatre? Wink
И Заг, и Мартинез го имат. Имитацията на Заг според мен е 1:1 с оригинала. На Мартинез също е много добра, но сякаш нещо липсва. Някак по омекотена е. Ползвам и двете версии в момента. И двете са страхотни (поне за моя вкус).

# 589
Пуснах поръчка. Лалето, Verry Irresistible, Jador Dior и Еуфория КК.
Изкушавах се за още. Но така само трупам и се отказах. Ще ги опознавам по етапно и няма да ги отричам още в началото,а ще давам шанс,защото се убедих, чес времето нещата се променят.
От Мон се отказах. Ако има Флорал бих пробвала.

# 590
Цитат на: Fuffie link=topic=1120994.msg38972024#msg38972024 ist date=1562337106
След толкова коментари за Mon, искам да споделя за новата си радост. Нов аромат на Рефан - 042 MON GUERLAIN BLOOM OF ROSE. Днес си го взех, много ми харесва, много. Нежен, стилен и класен. Влюбена съм 🥰
Страхотна новина! И точно на време, защото мислех да си го купя в оригинал, но Рефан са се ориентирали много добре. Браво на тях! От трите Мон този ми е най-любим, следван от Флорал.
Искам да попитам капсулован ли е или на капки, и ако е закупен от София, ако може адрес. Много благодаря предварително!

# 591
  • Варна
Аз може ли да помоля за точното име на това момче, защото не съм сигурна кой точно е...Благодаря предварително Purple Heart
Името му e Иво, но не е написано нито в Базара, нито в OLX. Затова ето линкове към него.
В Базара вече ги има списъците с новите парфюми.

https://www.olx.bg/ad/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-bezplatna-dost … 5a4638b6;promoted

https://bazar.bg/obiava-14346275/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-zag … ezplatna-dostavka

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 16:06 от Nell999

# 592
Здравейте 🙂 Новият Мон си го взех от магазинчето на Рефан на Дондуков. Наливен е и само с едно пръскане на ръката се представи добре като трайност. 😊 Предполагам, че го има и по другите магазини, както и капсулован. Другият нов е мъжки - Инвиктус (Legend може би). На мен ми хареса, много приятен и свеж. Момичето каза, че по нататък ще пускат още нови, но щели да спират Бърбъритата, което ме натъжи...

# 593
  • Бургас
Не бива да се отричат още в началото ароматите вярно е,трябва да се дава шанс.Мисче да разкажеш,Fuffie,а BLOOM OF ROSE на Рефан близък ли е до оригинала според теб.Май Бърбъри не вярвам да го спрат,бил един от най-търсените им по думите на продавачките,явно ще спират другите,те имат доста Бърбърита.Но и да ги спрат,другите фирми ги имат,Май Бърбъри на ДП е също много добър за мен.Аз продължавам да мрънкам да изимитират Карата на Картие,просто този парфюм трябва да има имитация!

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 16:53 от Bright Crystal

# 594
Спомените ми за оригинала са далечни, но според мен са успели да доловят сърцето на Мон - изключително женствен, многопластов и вълнуващ и след това прекрасната и деликатна роза. Лавандулата е някъде там но приглушена и не толкова напомняща за себе си както във версията на Заг. ❤

# 595
Момичета сдобих се с 042 Mon Guerlain Bloom of Rose. Много благодаря, че го споменахте в темата. В началото се усеща точно като оригинала и мирише много приятно, но после поне според мен  малко се променя. Трайността при мен е много малка, за 1 час и вече едвам се усеща, но и двете забележки са следствие на моята специфична кожа.
Поисках жената в магазина да ми сложи двойно капки, но тя ми каза че нямало нужда, защото новите пристигали с капки едно към едно и нямало нужда от двойни капки. Съгласих се.
Много останах доволна от асортимента на това малко магазинче в Надежда, и жената много си разбираше от работата. Ако тук има хора от квартала горещо го препоръчвам. Намира се в близост до спирката на 83 и 86 по посока Илиенци и на витрината му пише Рефан с бели букви на черен фон. Дано да съм била полезна някак.
п.с. Първият ми опит днес с Рефан завърши трагично. На Ломско Шосе в бл. 172, вх. Г бяха толкова груби и нелюбезни с мен, че умът ми не го побира как въобще можеш да се държиш така с клиент.

# 596
Ох, аз в последните месеци все разочарования трупам с имитациите. Затрупах се с шишенца с парфюми, които уж в магазина ми харесат, после - пръс-пръс няколко пъти и...започват да ме дразнят. Sad  Последното разочарование - Шанс на Шанел в изпълнение на Мартинез. Парфюмчето си е хубаво, но не е любимия ми аромат...усещам в развитието далечна препратка към Коко Мадмоазел и не ме кефи. По-лошото е, че и дъщерите ми не любят моите несполучливи избори и така няма на кого да ги набутам. Самонабутвам се финансово, само...Последния път в магазинчето на Мартинез ми показаха една камара парфюми...ми, нищо не ме грабна, освен въпросния Шанс, затова го и купих, но после нещо не се харесах с него. Харесвам само тяхното Beacause It`s You...Преди това и Омния Корал на Рефан - ми много ме грабна, страхотно лятно усещане е с него,  но ужасно нетрайно това нещо...Най-добрите ми попадения сред имитациите са Флоренс на Р.Кавали от Рефан, Номад, Лалето и Еликсир- а от Ермес  на Заг, Пантерата и една от Градините на Ермес на Парфен. Това са нещата, които подновявам в зависимост от сезона в последно време, но ми се иска нещо леко, флорално, зелено и по възможност шлейфово и трайно. Още не съм го намерила. Идеи?

# 597
  • BG-DE
Не знам дали познаваш и харесваш Покривната градина на Ермес но бих ти предложила варианта на Заг, много добре е хваната базата на парфюма, свеж, уникално траен и шлейфов, а това казано от мен, която винаги имам проблем с трайността е голяма рекомендация 😃

# 598
  • София
Lale_Lili, къде точно се намира магазинът на Рефан в близост до спирка на 83 и 86? Някъде по Христо Силянов ли? А в другия магазин на Ломско не ходя от години. Там не зареждат нищо от новите неща. Спряха преди няколко години, откакто магазинът се обслужва от по-възрастните дама и господин. Аз също споделям твоето впечатление от обслужването там.

# 599
Не знам дали познаваш и харесваш Покривната градина на Ермес но бих ти предложила варианта на Заг, много добре е хваната базата на парфюма, свеж, уникално траен и шлейфов, а това казано от мен, която винаги имам проблем с трайността е голяма рекомендация 😃
Благодаря!  Харесвам ги като цяло градините, но на Заг не съм  пробвала - само на Парфен.
Ще поправя това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт