Косопад Тема 16

• 60 593
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Понеже много го коментирате този Фитовал,а и в друга тема го обсъждат,та ми стана интересно и реших да го разгледам.Обяснение в един сайт за продажба:
"Поради факта, че е изцяло на натурална основа без присъщите за този тип шампоани агресивни съставки, шампоанът Фитовал срещу косопад е нежен и деликатен без да дразни скалпа и не изсушава косъма. Косата е отново здрава и блестяща!"
Малко странно твърдение след като шампоанът съдържа Sodium Laureth Sulfate,всички знаем,че сулфатите изобщо не са за препоръчване.Освен това съдържа Хидролизиран пшеничен протеин,при изтощена коса е ок,но при нормална,здрава коса мисля,че ще направи косата суха и твърда.
А и този натриев бензоат тотално ме отказа от шампоана.Като чуя натриев бензоат се сещам за туршиите на баба ми,тя го ползваше като консервант.Само туршия не е имало по главата ми Joy Това в рамките на шегата,но аз не видях кой знае какви впечатляващи съставки в тоя шампоан,въпрос на личен избор.

# 286
Преди години /доста, може 10-ина да са/ използвах Фитовал шампоан и капсулите Фитовал. Препоръча ми ги приятелка фармацевтка, имах косопад и бях тръгнала нещо друго да търся за тая цел, сега даже не се сещам какво беше, дали Ревалид, дали нещо подобно звучащо. Нещо популярно за тогава и скъпо. Каза ми за какво са тия/търсените/, и са скъпи, и не вършат работа, вземи на Фитовал, чудесни са и не струват майка си и баща си. При мен подействаха, косопадът спря и косата ми изглеждаше много добре. После вече не съм ги търсила, просто не ми се е налагало. Някакъв лек сезонен косопад имам всяка година, но бързо минава и не е нещо впечатляващо.Та и Фитовал, като всички останали продукти, на един действат, на друг не, просто човек пробва и търси своите възстановяващи косата средства. Пак заради сезонния косопад пробвах DUCRAY Анафаз плюс шампоан и уплътняващия балсам, заради добрите отзиви за тях, ами почти никаква разлика не видях. Пак моята си тънка хвърчаща коса, да кажем часове след измиването стоеше добре, ама само докато ме духне вятър. Докато евтините ампули против тежък косопад Urti Complex на Биофарма  ми се отразиха много добре. Тях по препоръка от форума ги купих пак ей така, за проба. И пак да отбележа, някакъв тежък косопад не съм имала.

# 287
  • в огледалото на живота

Feeling, от къде го купуваш този био ябълков оцет? От един град сме  Wink
Пекарна''Филаделфия''.
Имат и разкошен наливен зехтин  Heart Eyes

# 288
"Да не ги отменят само, че какъв зор беше за записването..."

Извинете, Объркала съм темите. Не вярвах, че може да ми се случи. Simple Smile

По темата - майка ми е много доволна, понеже й спря косопада от шампоана и балсама Дюкре.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 09:11 от Fifiana

# 289
  • в огледалото на живота
Да не ги отменят само, че какъв зор беше за записването...
?!

# 290
Днес положението вече е трагедия Cry след баня над 200 паднали косъма..  и си падат и падат и всичките са бял връх.. даже и детските ми косички падат. Бях при дермаролог преди дни и ми каза че било от недохранване, ама чак толкова не ми се вярва да е от това, не отричам че 3 месеца се тормозех с диети и какво ли не но чак до такава степен да капе Cry моля кажете какви витамини да изследвам:  Витамин Д, Желязо, Фертин, Б 12 ... това видях че предлага лабораторията, хормоните ще ги изследвам другата седмица, след преглед при гинеколог.

# 291
Днес положението вече е трагедия Cry след баня над 200 паднали косъма..  и си падат и падат и всичките са бял връх.. даже и детските ми косички падат. Бях при дермаролог преди дни и ми каза че било от недохранване, ама чак толкова не ми се вярва да е от това, не отричам че 3 месеца се тормозех с диети и какво ли не но чак до такава степен да капе Cry моля кажете какви витамини да изследвам:  Витамин Д, Желязо, Фертин, Б 12 ... това видях че предлага лабораторията, хормоните ще ги изследвам другата седмица, след преглед при гинеколог.
и моите са с бял връх, но не знам какво означава това Sad

# 292
А  детска коса капе ли?  Ужас винаги съм имала прекрасна коса гъста, а сега пада на снопове Cry

# 293
А  детска коса капе ли?  Ужас винаги съм имала прекрасна коса гъста, а сега пада на снопове Cry
Капе и къса и дълга, всеки път прокарвайки ръката през косата остават косми, от прахосмукачката може да се събере цяла перука всеки път. А като я изправям положението е трагично.

# 294
Капе и къса и дълга, всеки път прокарвайки ръката през косата остават косми, от прахосмукачката може да се събере цяла перука всеки път. А като я изправям положението е трагично.
Изследвания правихте ли си откри ли се причната? Аз знам че се изтезавах доста в момента съм 39 кг... звучи стряскащо, но аз си бях толкова попринцип преди да родя и всичко беше ок с косата. Пих и чай за отслабване, как ме е яд сега Cry... силен стрес съм нямала имам стресови ситуаци ама чак силно стряскащи не... извинявам се за дългия пост просто се отчаях... в край на сметка ако ми окапе косата ще взема перука ама не ми се иска да стигам до там Cry

# 295
sssxxxx,възможно е да е от диетата.И  при мен се получи същото,след 3 месеца на режима на Атанас Узунов.Капеше ужасно,изпадах в ужас при къпане и сушене.Изминаха 10 месеца оттогава,какво ли не изследвах и не направих,но косата ми остана рядка и с мазен скалп.

# 296
Косопада спря ли Sad

# 297
sssxxxx,косопада намаля наполовина,но все още при къпане и сушене имам паднали косми.

# 298
Твоя случай съм го коментирала в по-горни постове.И аз съм минала през това.И бебешки косми падаха и всякакви,цялата къща ,дрехи,всичко беше в коси,а за канала в банята няма да говоря.Излизаха чудовища от там.И при мен беше стрес,недохранване от там срив на имунната система,ужасяващо ниски нива на витамин Д,инфекция на дебелото черво и т.н.
Моята рецепта е витамини,пробиотици,куркума,маски с масла и серуми за растеж,така се справих аз.

# 299
Твоя случай съм го коментирала в по-горни постове.И аз съм минала през това.И бебешки косми падаха и всякакви,цялата къща ,дрехи,всичко беше в коси,а за канала в банята няма да говоря.Излизаха чудовища от там.И при мен беше стрес,недохранване от там срив на имунната система,ужасяващо ниски нива на витамин Д,инфекция на дебелото черво и т.н.
Моята рецепта е витамини,пробиотици,куркума,маски с масла и серуми за растеж,така се справих аз.
кога се видя ефект от висчко това

Общи условия

Активация на акаунт