Кучета - убийци. Пореден инцидент.

• 15 704
  • 663
  •   1
Отговори
# 495
Sivi, толкова ли ти е трудно да напишеш „куче”, вместо пес?
Все пак обсъждаш личното куче на потребителите тук. Това е лична обида, все едно да ти напиша, че детето ти е изрод. Замисли ли се колко е грозно?
Ако ти влагаш обида в използването на думата не е мой проблем. За мен пес и куче е едно и също и не го приемам за обидно дори някой така да каже за моето куче или айде за моя пес да е 😁
Синоними на думата куче - (същ.) пес, псе, мъниче, копой, хрътка.

# 496
BornToBeHappy, от самото начало на темата се употребяват думи като "кучкари", "песове", "олигофрени", и после се чудят защо не намират общ език с опонентите си.

# 497
Аз се отказвам. Този спор е безсмислен и имам чувството, че говоря на стената. Не разбирам какъв е проблема. Темата е за убит човек, те ми казват как да чистя след кучето си?!?!?
Направете си извода. Просто трябва да се заяждаме и да се обиждаме.
Приключвам с темата, не защото не съм права, а защото няма смисъл.

# 498
Цитат
борнтубихепи, проблемът е един и същ. Кучетата убийци убиват, защото не се спазват елементарни правила.Кучкарите имат отговорности и трябва да се съобразяват със закона при отглеждане на псетата си. Това е общото! Кучкарите се мислят за специални и не искат да спазват законовите изисквания за отглеждане на кучета! В темата ясно се вижда как върти го сучи го, кучкарят не ще да спазва правилата, щот не го кефят. Лайната на кучетата също са опасни, носят тения, която уврежда здравето на нашите деца.

Елунария, аз лично не виждам място за опониране. Кучкарите СА ДЛЪЖНИ да спазват закона, както и некучкарите впрочем. Това не е дебат.

# 499
  • при късмета
BornToBeHappy, от самото начало на темата се употребяват думи като "кучкари", "песове", "олигофрени", и после се чудят защо не намират общ език с опонентите си.
Лично аз, използвам понякога "кучкари", макар и рядко, защото "отглеждащите кучета" е много по-дълго. При това го използвам за посочване на група или категория хора, а това не е лична обида. Виж припознаващите се в обиден смисъл на израза колкото искаш, но това е само според собствената им преценка и техен проблем

# 500
Да бе, айде сега, хората се припознавали. Малко искреност няма да е излишна.

# 501
Моето куче беше като плюшена играчка. И беше голям ужас да го отървам от всякакви набези "само да го погалим".....
Ми то е живо същество и не иска по ягодите са го галите бре....

# 502
  • София
Моето куче беше като плюшена играчка. И беше голям ужас да го отървам от всякакви набези "само да го погалим".....
Аз и Кафе с мед се опитахме да обясним същото, кучетата ни са една порода. Нооо понеже на потребителката Сиви не й се се случвало подобно нещо, значи ние си измисляме. Файн.
Темата беше сериозна, вече навлезе в нелепата си част.

# 503
Все пак обсъждаш личното куче на потребителите тук. Това е лична обида, все едно да ти напиша, че детето ти е изрод. Замисли ли се колко е грозно?
Значи пес=изрод. Хайде моля ви се слезте малко на земята. Скъпоценните ви песове не са равни на деца.

# 504
Значи пес=изрод. Хайде моля ви се слезте малко на земята. Скъпоценните ви песове не са равни на деца.

Хайде бре, това сериозно ли...
Моето куче беше по-интелигентно от много хора. И къде е казано, че трябва да харесвам чуждите невъзпитани деца. . 

# 505
Аз и Кафе с мед се опитахме да обясним същото, кучетата ни са една порода. Нооо понеже на потребителката Сиви не й се се случвало подобно нещо, значи ние си измисляме. Файн.
Темата беше сериозна, вече навлезе в нелепата си част.
Нелепа стана отдавна темата именно с нелепото натякване на какъв “тормоз” са подложени кучетата ви от хората на фона на ужасната трагедия. И още в първото си включване споменах, че ако не се навирате в пълния с парк деца няма да идват и да пипат кучето, а и това са хора - отсичаш че не може да пипа кучето и точка. Или най-лесното, действа безотказно “кучето хапе”. Решението е просто, но не е удобно.

# 506

Хайде бре, това сериозно ли...
Моето куче беше по-интелигентно от много хора. И къде е казано, че трябва да харесвам чуждите невъзпитани деца. . 
Кой те кара. Просто не приравнявайте песовете си с децата на хората. Най-малкото не са членове на човешкото общество и нямат същите права.
А  кучето ти е симплидъбест само в твоите очи. Никое животно няма потенциала на човек. Най-малкото едните учат, а другите си ближат топк*те.

# 507
# 508
  • София - Рим и обратно
Мхм, да, те всички льольовци, дето се навъдиха едни ученииии.... Куче ще спаси човек с риск за живота си, след което има право и да си оближе топките.

# 509
Мхмм.. кучето си ближе собствените то*ки, а човекът чуждите.
'Баси тъпото сравнение, Лимонче. Криво ми е, че точно от теб чета тези редове. С много хубаво мнение съм за твоята личност от постовете ти в целия форум. Не, че трябва да ти пука, естествено, ама съм много объркана....

Общи условия

Активация на акаунт