Кучета - убийци. Пореден инцидент.

• 15 624
  • 663
  •   1
Отговори
# 660
Има си средства за самозащита, създадени специално за защита от животни. Също така не е и опасно за хора, докато нож/шпага/меч, да,  тези са опасни.

Скрит текст:
Но ако не е против закона, да купя и аз един меч, че като нищо утре ще се окажа без оръжие пред някой рицар в броня.

# 661
Не съм обмислила издълбоко необходимостта от такъв инструмент, но поради дългогодишни наблюдения съм забелязала, че притежателите на голямо и потенциално опасно куче не се безпокоят от вероятността то да навреди на човек, въпреки очевидния факт, че би могло като едното нищо. В такъв случай, може би възможността на човек, защитавайки се от въпросното куче да му навреди сериозно, би могла да ги накара да го държат близо до себе си, грижейки се за неговата безопасност, която очевидно им е по-важна.
Логиката на съфорумката ми е ясна -  кучето има зъби и може да ме разкъса, или да ми разкъса детето. Аз не мога да му направя практически нищо. От собственика полза няма. Следователно жената търси нещо, което поне да изравни шансовете... Меч ли ще е, не знам, но нищо чудно и с такива да почнат да се въоръжават хората по парковете.

# 662
Ми като няма адекватност в задължените субекти и контролиращите органи - така ще бъде явно.

# 663
  • Sofia
Явно темата се изчерпа, защото дори след разоръжаването и, пак зацикля в същите коловози.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт