Кучета - убийци. Пореден инцидент.

• 15 843
  • 663
  •   1
Отговори
# 330
Не разбрах потребителката Sivi каква порода куче има. Определено ме впечатлиха мненията й.

Сега малко по темата. Ето клип на стопанина и едно от 5те кучета убийци - https://video-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/64154704_69200883 … b&oe=5CFD712A
Това навява мисли, че кучетата са били провокирани. Защо обаче са изяли част от човека, ако не са били гладни?

# 331
  • Другата България
Сега малко по темата. Ето клип на стопанина и едно от 5те кучета убийци - https://video-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/64154704_69200883 … b&oe=5CFD712A
Tired ooooh! Излишно е да се казва каквото и да е.
Провокирани? От кого?

# 332
Е голям симпатяга тоя стопанин...я дайте още материал. от какво са белезите на кучето?
не разбирам коментара за провокацията...сега ще излезне жертвата виновна.

# 333
Кактус...ти спаваш ли закона и имаш ли куче? На повод ли го водиш?

Имам, да. На повод го водя.  Поводът ни е ей такъв - с фенерче и контейнер за торбички.  В градска среда го пускам или в кучешкия парк ( зад Хилтън ) или в оградени пространства. Аз нямам проблем със правилата.

Благодаря за отговора.
Дано оградените пространства не са детски градини или други, в които е забранено...надявам се поне да е така.

Първите думи на собственика, когато му съобщили за инцидента били " Кучетата как са"....

# 334
  • Другата България
не разбирам коментара за провокацията...сега ще излезне жертвата виновна.
И аз така го разбрах, затова и попитах.

# 335
  • Rock & Roll feeling ...
Merri_An, не разбрах ? Кой провокиран и за какво ?

Тоя мъж за мен има психически проблеми. Този клип показва нормалното му общуване с кучетата. Има и друг клип   и този който го е качил твърди,че кучетата са били ритани в ребрата. На самия клип пак същия стопанин показва подутина .

Някой запознат ли е какво става със стопанина, пуснат ли е, задържан ли е?

Жертвата има майка,която е гледал и която е обездвижена, според мен е редно като хора да се заинтересуваме какво ще стане с тази жена.

Цитат
Не разбрах в коя /каква градска среда го пускаш свободно ?
Единственият парк в който го пускам е кучешкия парк зад хотел Хилтън.
По често сме в заградена кучешка полянка. Освен,че така е редно, на мен самата ми е по-удобно. Ако искаш мога да ти изброя адреси. 

# 336
  • Другата България
Коментирах това
Това навява мисли, че кучетата са били провокирани. Защо обаче са изяли част от човека, ако не са били гладни?
Тоест, помолих съфорумката да обясни какво иска да каже.

# 337
Коментирах това
Жертвата е провокирала кучетата по някакъв начин. Какво толкова сложно има?

# 338
Нищо такова в клипа не виждам...
Това на клипа е стопанина. Не жертвата...ако се бъркаш.

# 339
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Коментирах това
Сега малко по темата. Ето клип на стопанина и едно от 5те кучета убийци - https://video-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/64154704_69200883 … p;amp;oe=5CFD712A
Благодаря ти за разяснението, въобще не съм прочела последния ред от поста на съфорумката. Или страницата нее била обновена или е било редактнато мнението Simple Smile

Според мен кучетата не са били провокирани от преминаването на човека. Просто са гледани с подобно отношение, че и по-лошо, държани гладни, необезопасени и трагичния резултат е на лице.  При такива условия животните стават опасни.

Направи ми впечатление една жена, баш съседка на този боклук, щото това не е стопанин.
Та тя каза,че е свидетел,че не ги е хранил редовно, на 2-3 дни идвал, кучетата лаели от глад ... Направи ми и впечатление,тя,дето най-много е потърпевша от съжителството с тези кучета и това,което им се случва, не каза лоша дума за животните в стил " ами това са кучета,какво очаквате " , а обясняваше причини, които са довели до случилото се.

# 340
На клипа виждам едно сравнително нормално, грозно, неагресивно куче, което стоически издържа да му бъркат в устата. Това животно за да скочи има причина. Каква е тя според вас, щом не допускате жертвата да е направил нещо, което да е накарало кучетата да скочат върху него?

# 341
  • при късмета
Това не е сериозно, нали? Съседи казаха, че всички заобикалят разградения двор с кучетата и внимават като се наложи да минат от там. Убития да ги е провокирал на фона на това, звучи абсурдно

# 342
Допускам, че са били гладни и недобре възпитани. А това, че са 5 броя си ги прави глутница. Когато са в глутница, кучетата стават смели, много по-агресивни и нападателни.
Не мисля, че е било нужно да бъдат провокирани, за да се стигне до това.

# 343
Мама нана, бъркаш...виж дефиницията за агресивно. Тези кучета са проявили агресия преди инцидента- умъртвили са кучето на съседа.

# 344
  • Другата България
Коментирах това
Жертвата е провокирала кучетата по някакъв начин. Какво толкова сложно има?
Сложно? Къде казах, че е сложно? Просто се надявах да се аргументираш защо мислиш така. Което и направи. И с което не съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт