Снимки, направени със смартфон - 3 тема

• 59 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Ох, Agent. Размечтах се.

# 556
  • София-Младост
Мдааа, в Мексико и с Нокия с фенерче да се снима, пак картички ще излязат;) Разкошни!

# 557
  • The QC to be!!!
вчера се канех да сложа снимки от стария и сегашния си телефон, вчера нещо се бъгна уеб сайта и не стана, а днес като видях на Агент-ката снимките и се засрамих... няма да слагам да не ми се смеете. Бях приготвила от Йордания, Изрел, Сардиния, Малта, Япония, Озиланд, Кипър, Гърция... някой друг ден!

Агент, прекрасни, чудесни, направо ми повдигна настроението с тези снимки мадам! Давай още! Каза, че имаш хиляди Simple Smile

# 558
Baby, слагай, за Бога!!! Моля! Казвала ли съм ти колко съм ти завиждала за пътешествията!?! Един ден и аз ще те настигна и като седнем на суши ще си разказваме как усещаме и с какво сме запомнили дадено място Simple Smile

Blowing Point Village, Anguilla
Моите деца и непознато улично куче Wink

LGE Nexus 5 - абсолютно недокоснати от мен и от допълнителна обработка са тези кадри! Каква разлика със новите модели телефони, шокиращи са темповете с които се подобрява качеството на достъпната техника!

# 559
Е, хубава работа, как друг ден - щом са приготвени снимките няма така да стоят я! Сподели с нас да си помечтаем и да попътуваме Simple Smile

А снимките на Агент са просто УАУ!

# 560
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Корфу от изминалото лято

# 561
# 562
  • The QC to be!!!
Агент, аз съм посетила едва 20-22% от страните. Не знам защо си останал с впечатление, че в много страни съм била. Ако не беше този вирус, може би вече щяха да са 30%... знам ли... има още толкова много които искам да отида да видя.... ....

Йордания:
Скрит текст:
(много ни хареса и пак ще отидем, хората много бяха любезни, добри и като цяло имахме чудесно преживяване. Мислехме си, че като Мароко ще ни се лепнат да ни досаждат нон стоп, но изобщо не беше така и като цяло имахме чудесна лятна почивка посред зима)

Изрел:

Ето така се съсипва храна в едни много типични (и доста скъпи) арабски ресторанти в Изрел - скъса ми се сърцето! Да си знаете, ако влезете в такъв ресторант, не си изяждайте храната, защото не спират до донасят предястия докато не остане поне 50% от храната в чинията!

Сардиния:

Малта:

Япония (страната с вендинг машини за всичко):

homeless in Japan:

Колко подредени са техните объркани жици:

forcing nature to conform:

Озиланд:

Cyprus:

Гърция (Creta):

Atina мисля е тази):

Солон:

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 23:20 от Baby*

# 563
  • София-Младост
Baby, разкошни снимки!  С iPhone ли са правени?

# 564

Италия, в района на Галиполи

# 565
  • Пловдив
Между Костиево и Радиново

# 566
Значи има смисъл от цялото ми щракане! Трябва да мечтаем! Grinning
Агент, аз съм посетила едва 20-22% от страните. Не знам защо си останал с впечатление, че в много страни съм била.
Да е би да е малко, Baby!?!? 195 страни в света, 22% са си 40+ страни!
Аз скоро не съм броила, но определено са по-малко!
А снимките на Агент са просто УАУ!
Благодаря Simple Smile Мъъничък процент са почти УАУ Simple Smile
Корфу от изминалото лято....
Корфу ми е огромна и несподелена мечта от детските ми години, когато за първи път попаднах на книгите на Джералд Даръл! Някой ден... Мерси, че сподели!

Какво да постна днес? Luxembourg?

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 16:30 от Agent Provocateur

# 567
  • The QC to be!!!
Baby, разкошни снимки!  С iPhone ли са правени?
шарена работа са, има с Nokia flip, iPhone 3GS, 6, 7. Тези от Австралия са с Нокия; другите много непомня точно.

Агент, нищо не са 40 и малко Simple Smile имам приятели с по 90+ и ми текат лигите като покзават и разказват.

Ето от Люксембург и от мен (срам, срам, като гледам Агентката какви красоти показва...), доста стари с 3GS Simple Smile :

# 568
  • Пловдив
Тази сутрин ❄❄❄

# 569
А днес ще ви досаждам със снимки на собствените ми чада, че първородната е рожденичка и снощи с умиление гледах стари и забравени телефонни снимки!

(последната не е с телефон! но пък ми е ужасно любима!)

Общи условия

Активация на акаунт