СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 991
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 255
LaughingТе да си стесират системата колкото искат ама според системата детето е утре на изпит, ама нито той нито аз знаем:flushed:

# 256
:Е, как да не знаете? Нали току-що го видя. Joy
Наздраве на всички, които отмиват днешното напрежение със съответните течности. Cocktail Beer Champagne

# 257
  • София
Цяла година са ви чели внимателно и ви поздравяват за търпението с един последен ПИ! JoyJoyJoy

Сега ви е напрегнато, ама са още деца.
Ще видите догодина, като се изголемеят изведнъж... с умиление ще си спомняте за НВО (или поне за някои моменти)!

# 258
  • Бг-мама
Шарлот , издържахме ли?  Joy Joy Joy Joy
Аз наистина се чувствам изцедена, а не ми е за сефте.
Как ще издържа със всичките първо първи класирания , които ще натворят мунчовците . А може също така да пробват първо да пуснат грешни оценки , не е като да не се е случвало.
Чудя се тази година каква изненада са ни приготвили. Sick

# 259
  • София
Дидева, слабички са питиетата, които си предложила за днешния ден. Поне една голяма джибровица, придружена с един диазепам за мезе си трЕбе. Joy

Зечова, сега е момента за спретнем едно залагане на тема "Какво ще оплескат тази година МОН и РУО?"
А. Резултатите
Б. Първо класиране
В. Второ класиране
Г. Всички изброени в предходните точки Joy

# 260
  • София
:Е, как да не знаете? Нали току-що го видя. Joy
Наздраве на всички, които отмиват днешното напрежение със съответните течности. Cocktail Beer Champagne
Току що гаврътнах едно валерианче.Пък да бях се сетила за съответната течност,ама на,трябваше тук да прочета за да се сетя.

# 261
[Аз да попитам - миналогодишната матура за лесна или за трудна се води? В сравнение с по-предишните ...?

# 262
  • София
Сина ми днес си е получил служебната бележка. Посетих сайта. Ясно е, че няма нанесени оценки от НВО и от сведетелството, но ги няма и тези от олимпиадата и от състезанието на НПМГ. Не виждам и графи за такива. За тях какъв е срока да бъдат въведени?

# 263
  • столицата
Мами, по непроверена информация Денят на отворените врати Немската в София ще е на 22.06.

# 264
  • София
При излизане на резултатите от НВО ще се появи секция "Оценки". Там трябва да са и тези от олимпиадата.

# 265
  • София
Секцията Оценки я има и сега, но в нея няма предвидено поле за такива от олимпиади.

Скрит текст:

# 266
Дидева, слабички са питиетата, които си предложила за днешния ден.
Аз какво съм виновна, че наборът от емотикони на форума не предлага нужното разнообразие? Joy

# 267
Доколкото чета, разяснението, което публикува Дидева, е направено от Началника на РУО-София и е адресирано до софийските директори. В сайта на МОН или на другите РУО не откривам нищо по въпроса. Което значи, че продължава да е голяма вероятността някой квестор или местен шеф от РУО да установи за първи път този проблем по време на самия изпит и тогава не е ясно каква идея ще му дойде ...

# 268
Ха, наздраве!
И аз се чудя в кой етап ще си поиграят с нервите ни Stuck Out Tongue Winking Eye
И при нас са раздали бележките, вече е сканирана...
Може да ми е тъпичък въпросът, но предпочитам да си го изясня. Свързан е с този текст от днес.
На листовете за отговори НЕ СЕ пише двустранно. На свитъците за белова СЕ ПИШЕ ДВУСТРАННО.
Листовете за отговорите са за първи модул, а свитъците за белова са за втория модул, така ли е? Защото ако е така, то листовете за преразказа са с редове само от едната страна, а е указано, че се пише от двустранно и се чудя.....дано ме разбрахте..

# 269
  • София
Хъм, при нас ги нямаше всички секции в началото. Имам снимка от момента на попълването на заявленията и тогава нямаше секция "класиране". На олимпиади и състезанието на НПМГ не се е явявала. Може би осмокласните родители на явили се на тях деца си спомнят кога и къде са въведени оценките. Слънчева? Desem?

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 21:38 от sanaka

Общи условия

Активация на акаунт