СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 342
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 585
Русалке, Дидева, страхотни както винаги!!

Според мен трябва да се тренира случайно откъсване на черновата от изпитния комплект.
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Дъщеря ми също много се притесни от това откачане на черновата, да не скъсала нещо повече без да иска.. А като й казах, че и квесторите може да не позволят съвсем.. Притеснява се, че и черновата няма да й стигне - по математика най-вече, казах да си иска.. В нашето училище са само две паралелки 7 клас, надявам се, че ще стигнат допълнителните листове.
А след като децата са си казали кой в коя стая ще, каза че при нея ще са няколко кандидат преписвача, които дори са й казали. Посъветвах я въобще да не ги отразява и да не позволява да я разсейват, също да не хвърля негативни емоции и време специално да крие, това също ще я разконцентрира. Да гледа само себе си, който иска и успява да види нещо - да преписва. Все се надявам, че ще са на достатъчно голямо разстояние да си е самовглъбена.

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 23:23 от Сиси ♥♥

# 586
  • София
Нов бизнес преди НВО може да просперира, изграждане на  нокти за седмокласнички, Санака.. Може и с формулки на плочката да е  декориран маникюрът, правен на 18-ти.  Този от 16-ти - с вестникарската украса.. Набираш цитатите  като за вестник, мокриш  хартийката и я лепваш на маникюра. На палеца Ботев, на показалеца Вазов, на  средния - Чинтулов и т.н.. Отпечатва се. 3 в 1.. Не само с функция на антителбод.
Как в салоните преди абитуриентски балове покрай прически и маникюри е "ден година храни", покрай НВО ще има още постъпления.

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 21:00 от пенсионирана русалка

# 587
  • София
Според мен трябва да се тренира случайно откъсване на черновата от изпитния комплект.

Да, това би била хипотеза на необходимост. Wink

Русалка, и аз това смятах да предложа, но не посмях. Joy

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 21:06 от sanaka

# 588

Утре тренираме "разкачване на листи".
Joy
И в понеделник - всяко дете с антителбод на изпита. Joy Тези, които имат маникюр, са привилегировани.

ПП. Ох, извинявайте за правописната грешка - антителбоТ имах предвид.

Ама то в инструктажа за ученика не пише, че може да носят, следва конфискация на АнтителбоТа и догодина за следващото НВО ще ги раздават заедно със свитъците:smiles:

# 589
"Изпитният комплект" взаимносвързан (слепен, залепен или и аз вече незнам какво) ли е с работните листове?

# 590
Имаш предвид листа със задачите? Не. Той се дава отделно. Има клип на първа страница. Там комплектът се вижда ясно.

# 591
  • София
Русалка, а Чинтулов що на средния пръст го сложи? Нещо конкретно ли имаш предвид или само там остана място? Joy

# 592
Имаш предвид листа със задачите? Не. Той се дава отделно. Има клип на първа страница. Там комплектът се вижда ясно.
Ок, благодаря! Пропуснала съм. В такъв случай, за нас, проблемът ще е по математика, ако черновата не може да се откача от изпитния комплект. По бел ще има само план за преразказа върху черновата. Мисля, че няма да и е толкова сложно да прелисти.

# 593
  • Бг-мама
Заливам се от смях. Joy Joy Joy

# 594
  • София
Аз пък ѝ казах да пише  от опаковата страна на листовете за чернова и да почне от последния. По този начин може да прегъне листовете за чернова и да си ги гледа наред с беловата. Тя сподели, че и госпожата ги посъветвала същото, както и за допълнителен лист чернова да си искат.

Русалке, дали е останал някой линк от медийния анализ на стихотворението? Стана ми любопитно да им прочета тълкованията.

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 21:31 от M_I_A

# 595
Или така ☺️

# 596
Нов бизнес преди НВО може да просперира, изграждане на  нокти за седмокласнички, Санака.. Може и с формулки на плочката да е  декориран маникюрът, правен на 18-ти.  Този от 16-ти - с вестникарската украса.. Набираш цитатите  като за вестник, мокриш  хартийката и я лепваш на маникюра. На палеца Ботев, на показалеца Вазов, на  средния - Чинтулов и т.н.. Отпечатва се. 3 в 1.. Не само с функция на антителбод.
Как в салоните преди абитуриентски балове покрай прически и маникюри е "ден година храни", покрай НВО ще има още постъпления.
Лято е! Имат още 10 нокътни плочки - на краката! Сандалки и педикюр пищов! Така всичко ще се събере. Simple Smile

И аз!! Толкова е разтоварващо!

# 597
  • София
Русалка, а Чинтулов що на средния пръст го сложи? Нещо конкретно ли имаш предвид или само там остана място? Joy
Сигурно заради "Стани, стани, юнак балкански"

# 598
Момчетата само са малко прецакани, но пък при тях конкуренцията не е толкова жестока. Обаче ако все пак решат и те да се разкрасят с такива пищови, няма да е нещо фрапиращо -  нали вече мъжете са метросексуални. Simple Smile

# 599
  • София
Тези крака не са 7мокласни:joy: видях синуси и косинуси по тях Joy

Общи условия

Активация на акаунт