СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 371
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 570
Потвърдиха ми за формулите.
Русалката, ако отстъпи авторските права, мога да набера и оформя материала, само че ще е за следващия набор. Сега съм заета с други неща.

# 571
пенсионирана русалка, страхотно. Свалих ги виждат се идеално. Ще свършат работа.
Ей че хубаво някой така наготово да  ти извади най- важното!

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 23:08 от Elea Lea

# 572
  • София
Някой шпионин дето чете тук, вече ѝ е откраднал авторските права (без да я пита) и следващия набор ще може сигурно да си ги купи за 9.90лв.
Ние четящите сме облагодетлствани от такива добри души като вас.

# 573
Sanaka, късно е вече за медиен шум. Явно ще има неравнопоставеност тази година, някои от квесторите ще разрешат, а други не да се РазТелБоТират черновите. Кофти начало на тазгодишното НВО.

# 574
  • София
Днес на дъщеря ми са казали, че НЕ може да разкача. Казали са й да поиска допълнителен лист чернова, на който да пише. Тя разбира се, ще послуша учителката си, а не мен. Освен това са коментирали в училище, че чертежът с молив няма да се вижда при сканирането. Ние сканирахме триещ се химикал, а някой сканира ли молив? Останало утре да доуточняване дали ще чертаят с молив или химикал. Въобще кашата е пълна.

# 575
  • София
Русалката, ако отстъпи авторските права, мога да набера и оформя материала, само че ще е за следващия набор. Сега съм заета с други неща.

Отстъпвам ги  Simple Smile Аз доста си мислех да чертая в CarMetal или подобна програма, ама ме домързя , та даже и линия не ползвах.

# 576
  • София
Някой шпионин дето чете тук, вече ѝ е откраднал авторските права (без да я пита) и следващия набор ще може сигурно да си ги купи за 9.90лв.
Ние четящите сме облагодетлствани от такива добри души като вас.

Миа, преди 9 години, покрай изпитната кампания на голямата ми дъщеря в 7 клас, написах едно стихотворение, може би първото ми форумско майтапче в рими, за  чувствата, които я бяха обзели с майка-тероризатор като мен... И разни "медии" го размятаха на страниците си, без  отстъпени авторски права..Stuck Out Tongue Closed Eyes Но и тогава, и днес, някои представители на медиите, не всички, разбира се, не четат с разбиране... Бяха го анализирали грешно.
Вижда се, че и преди 9 години страстите са били същите...
Скрит текст:
Лятото тъй неусетно отмина,
започна поредна учебна година.
Приятели мои,  а също и аз
след школски звънец озовахме се в клас.
И още през първия час госпожата
факт важен наби ни грижливо в главата,
колко  решаващ е тоз 7-ми клас
и как той отваря вратите пред нас..
Тъкмо реших, че поне у дома,
нещата учебни ще боря сама.
Че няма родители също да мелят,
как само онези деца ще успеят,
които с постоянство старателно учат,
с амбиция ясна така да сполучат.
С присъща наивност, напълно човешка,
допуснах обаче съществена грешка.
Заради жизнено важния, пуст седми клас,
на курсове съботни бях записана аз.
Задачи  по мат. аз там много решавах,
в училище, вкъщи - пак тях упражнявах.
Есета, преразкази, теми по БЕЛ -
материалът на всеки акъла би взел.
Изпити пробни, олимпиади, контролни,
и накрая родители, все недоволни.
Защо съм разсеяна, защо правя грешки,
нима не разбират, че те са човешки?!
От  учене, натиск, пределна  умора,
се бъгват дори и  най-умните хора...
Какво пък остава за деца като нас,
малки все още, едва в седми клас..
След лудница пълна през тази година,
по БЕЛ най-напред изпитът мина.
Теста с въпроси приключих го лесно,
по мнение мое се справих чудесно.
Но разказа сложен за Вида не чувах,
от старата  техника аз негодувах.
Куп думи незнайни във него намерих,
"напрано" на тях тук-там се чумерих..
Какво сътворих като цяло - не зная,
не виждам и смисъл в това, да гадая.
На дневен ред беше веч тестът по мат -
на задачки със сложност различна богат.
Първия модул аз бързо  реших,
че даже задачите  пак проверих.
Във втория също добре май се справих,
дежурна техническа грешка направих.
Задачата текстова в края обърках,
от сметките в нея май са побърках.
Оценки какви за това ще получа,
търпение нямам аз  веч да науча.
Резултатите ясни ще станат за мен,
на 11-ти, във петък - на Видов Ден!

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 20:49 от пенсионирана русалка

# 577
  • Sofia
Нашият учител по БЕЛ е квестор и каза , че утре щяли да им правят последен инструктаж , поради някакви промени .

# 578
Днес на дъщеря ми са казали, че НЕ може да разкача. Казали са й да поиска допълнителен лист чернова, на който да пише. Тя разбира се, ще послуша учителката си, а не мен. Освен това са коментирали в училище, че чертежът с молив няма да се вижда при сканирането. Ние сканирахме триещ се химикал, а някой сканира ли молив? Останало утре да доуточняване дали ще чертаят с молив или химикал. Въобще кашата е пълна.
Как така? Нали са инструктирани изрично да чертаят с молив?

# 579
Сканирах на работа с молив 2в, с помощта на комп специалисти, защото нямам достъп до скенер. Добре се получава.
Имаме съобщение от класната, че децата нямат право на допълн чернови. Но ще кажа на детето да си иска, ако трябва
Утре тренираме "разкачване на листи".

# 580
  • непостоянно

Отстъпвам ги  Simple Smile Аз доста си мислех да чертая в CarMetal или подобна програма, ама ме домързя , та даже и линия не ползвах.

Отново, Дидева, Русалке, респект!!!

# 581
Нашият учител по БЕЛ е квестор и каза , че утре щяли да им правят последен инструктаж , поради някакви промени .
Винаги инструктират квесторите непосредствено преди изпита.

# 582
Сканирах на работа с молив 2в, с помощта на комп специалисти, защото нямам достъп до скенер. Добре се получава.
Имаме съобщение от класната, че децата нямат право на допълн чернови. Но ще кажа на детето да си иска, ако трябва
https://keekersinfo.ru/bg/graphite-pencil-for-drawing-stiffness-of-pencils.html
Което ме навежда на мисълта, че е по-добре меки, четими моливи.

# 583
  • София

Joy
И в понеделник - всяко дете с антителбод на изпита. Joy Тези, които имат маникюр, са привилегировани.

ПП. Ох, извинявайте за правописната грешка - антителбоТ имах предвид.

# 584
Според мен трябва да се тренира случайно откъсване на черновата от изпитния комплект.

Общи условия

Активация на акаунт