СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 91 681
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 45
Не зная дали сте обсъждали предимства и недостатъците на оnline кандидатстването..... аз виждам големи предимства в това да можеш да се попълва заявленнието от компьотър, но се притеснявам дали няма да допусна грешки които да направят заявлението невалидно.
Дали е обсъждано вече по темите: има лирискове в оnline кандидатстването, вие как ще попълните заявлението - ще разчитате ли на указания и помощ ако посетите училище гнездо !?
Да, обсъждано е. Все пак ще се случи за трета поредна година. Накратко. Няма как да допуснеш грешка, която да направи заявлението невалидно. Ако не правиш нещо по правилния начин, просто системата няма да те пусне да продължиш напред. В училище-гнездо няма да получиш указания. Просто ще въведат заявлението вместо теб.
Работата със системата е изключително опростена. Става много по-бързо и лесно от попълването на хартиен носител.

# 46
  • София
Спунк, благодаря за новата тема.
Пожелавам спокойна и сравнително трезвена седмица на майките.

# 47
И при нас нито служебни бележки, нито родителски срещи 
Моето дете преразказа го пише направо на белова, само ще нахвърля план на черновата.
Само ме притеснява сутрешния час на НВО, , защото са втора смяна и едвам става сутрин.
Аз държа детето в кондиция с индивидуално направени бахови капки, много съм доволна - няма главоболие, няма притеснение.
Офффффффф, кога ще свърши всичко това!

# 48
  • София
Офффффффф, кога ще свърши всичко това!
Вероятно другата седмица,ако не броим резултати,класирания и т.н.

# 49
  • Sofia
Спунк, мерси за темата!

Не са дали бележка на дъщеря ми, казали са им до края на седмицата.

Мисля, че трябва да имаш силно математическо мислене за програмирането - познавам много хора в ИТ бранша. По-голямата част са завършили "Математика и информатика" или "Компютърни системи" и са учили 100 вида математика Simple Smile 

Писа чернова само на първия ПИ и видя, че няма как да и стигне времето. Сега пише само план.

# 50
Моят пише директно. Никаква чернова, никакъв план. Изкарва към 30 т.

# 51
Благодаря за темата! Успех на децата!
Днес са казали, че утре ще дадат служебните бележки. Надявам се да го направят.

# 52
  • София
Познай автора - биографични данни

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 07:24 от Фран

# 53
Благодаря за темата!
Успех на всички, дано запазят децата спокойствие и успеят да проявят знанията си.

# 54
  • непостоянно
Mrs Jan, благодаря за труда и за споделянето 💐 Ще се възползваме

# 55
Jan,много ти благодаря! Направипа си прекрасно нещо! Респект за труда! Истината е, че аз се затрудних. Хлапуня има да се почесва по главата....!

# 56
Бчагодаря и аз, за труда и споделянето. И аз се затрудних.

# 57
  • София
Чак 100 математики не учат Компютърните системи, само 4 са Wink Joy (може и да са ги намалили)....   а и не е задължително да се вземат от 1вия път Joy

Слънце, интересна задача.
игрите ще помогнат да са наясно с войниците  Joy
Замислих се за решението... може и да се справя, но определено не и в рамките на времето за контролното Joy
... за мен това не е за всеки, като математиката (интереса към нея) е необходимо, но не е достатъчно условие

# 58
Един въпрос за автори от пробен.
Скрит текст:

# 59
  • София
Дано таблицата помогне на някое дете. Моето засега не мога да го накарам да уважи труда ми. Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт