СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 171
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 720
21 задача - кръгова диаграма със съответните 3 подточки -отношение на нещо и нещо, уравнение, анализиране на верността на твърдение
22 задача - нещо с разлагане на многочлени и заместване със стойности, които обаче не са зададени директно, а се намират я след степенуване, я след най-голяма/най-малка стойност на израз, я след най-голямо/най-малко цяло решение на неравенство.
23 задача - задача ПИЗА , но този път геометрична - с имоти  и площите им,цените им при продажба, с градинки и насаждения в тяхв разни форми, с околоблокови пространства и разстояния от входа  до спирки/поща/аптека..
24 задача - текстова с две подточки за път; едната с попълване на таблица и съставяне на уравнение; втората с  допълнителен въпрос на база получения корен и нужда от още едно уравнение
25 задача - геометрична; успоредник някакъв, с базово доп. построение, последваща еднаквост

Предтавяте ли си  хвърлената за гадаене леща да покълне и да се падната тези задачи..
Направо си ми като дежа вю. Днес щерката каза: " Искам пергел за кръгова диаграма." Аз и казах, че не и трябва, ама тя настоя и купихме един нов.

# 721
  • София
Ще те разследват за изтичане на информация. Но щом няма смеси и сплави, аз ще те прикрия.
Хахаха, изпуснах си бЕлото върху компа.. Сори, розето.

# 722
  • София
Следващата случка не е майтап.
В нощта преди кандидатстудентския си изпит сънувах темата, която ми се падна. На сутринта се колебаех дали да я преговоря, но се отказах, защото преди изпит не се учи.
Та така. Господ дава, ама в кошара не вкарва.
Скрит текст:
Щом до народни мъдрости стигнах, зле са нещата. Rolling Eyes

# 723
Ми, то в тоз' час до течни благинки трябва да се стигне. Не до народни мъдрости. Joy

# 724
Следващата случка не е майтап.
В нощта преди кандидатстудентския си изпит сънувах темата, която ми се падна. На сутринта се колебаех дали да я преговоря, но се отказах, защото преди изпит не се учи.
Та така. Господ дава, ама в кошара не вкарва.
Скрит текст:
Щом до народни мъдрости стигнах, зле са нещата. Rolling Eyes

А дано сънуваш и тези дни  и да не забравиш да го  споделиш:smirk:

# 725
  • София
Спунк, точно същото се случи с брат ми преди неговия изпит, но той си прочете темата. Спомням си, че майка ми се ядосваше, но той дори с риск да закъснее, я прочете.
Трябва да взема да му звънна да посънува малко и сега. Innocent

# 726
Вие имате ли някакво шесто чувство на какво  ще е тезата? Вашият боб какво показва?
Немили-недраги ми показва моят боб. Нещо от речта на Странджата. 😊

# 727
  • София
Сън в лятна нощ  Joy почти по Шекспир

# 728
  • София
За домашно тази нощ, всички да сънуват! Утре също. Неделя срещу понеделник само връзкарите, които ще си преговорят без да споделят тук.

# 729
  • София
И ако може всички да се обединим и ограничим в сънуването до едно произведение по избор, че ако се разпръснем в различни, бая преговаряне ще  се отвори за събота и неделя, а няма време.

# 730
  • София
Направо си ми като дежа вю. Днес щерката каза: " Искам пергел за кръгова диаграма." Аз и казах, че не и трябва, ама тя настоя и купихме един нов.

А пък моята категорично отказва да носи каквото и да било друго освен химикалка и молив. Neutral Face

# 731
  • София
вЕрвайте ми бе, хора..И аз като Симеончо ви убеждавам... Видение бяха тези задачи, после да не кажете, че не съм ви снесла инфо.

# 732
  • София
Вие имате ли някакво шесто чувство на какво  ще е тезата? Вашият боб какво показва?
Немили-недраги ми показва моят боб. Нещо от речта на Странджата. 😊

'Ми, то се пада почти през година. Много нискорисков залог. Wink За 9 години /от 2010 до 2018/ се е падало 4 пъти. Изобщо, като изключим 2014, през която се падна Заточеници, на всички НВО все е Вазов.

# 733
  • София
Тази година Видовден ще е на 17 вместо на 15 юни. Тогава ще видим кой крив, кой прав  и дали е имало пророци сред нас 😂
Ако въведем и залози , хептен ще ни заклеймят, с бЕло, гъбки против стрес и прочие😀

# 734
  • София
пенсионирана русалка, ако лещата (Киноата или каквото е там) е на прав път, да почнеш да врачуваш.

Иначе и аз залагам на Чинтулов, може би заради средния пръст (упс, това май беше грубо).
Моето най не иска да е Заточеници.
Обещавам да се постарая да сънувам теза Simple Smile

Спунк[/b], това с Нутелата е яко! с една лъжичка греб греб.

Общи условия

Активация на акаунт