СЕДМИ КЛАС. Втора изпитна 10.06 - 20.06.2019

• 93 423
  • 2 288
  •   1
Отговори
# 1 275
От МОН да се уверят, че инструкциите им са стигнали до квесторите и да си прегледат добре изпитните материали да нямат грешки, че тази година така я оплескаха, че вече ми писнА!  Аааа, и много да внимават с класиранията! Докараха хората до ръба с безумията си, да внимават да не им спретнем някое самодивско хоро Imp че и пълнолуние е Trollface

# 1 276
JoyJoyJoy
Затова обичам тази тема! Ох, ...Joy
И предприемачът в мен я обича, я какви свежи идеи постъпват за жизненоважните помагала Joy

От МОН да се уверят, че инструкциите им са стигнали до квесторите и да си прегледат добре изпитните материали да нямат грешки...
Как ми се иска сега да се наредят министър до рио-шки шефове, ама в редичка, изпънати, да козируват, и в строен хор да отговорят "Слушам и изпълнявам!"

# 1 277
При сина ми е минавала директорката по всички стаи и е иснтруктирала изрично квесторите:
1. да се разкачат черновата и беловата
2. да се пише преразказа директно, без заглавията от дъската...

# 1 278
  • София
Ох... Joy Самодивско хоро върху Чипровски килим и 80 000клетви от толкова изтрещели седмокласни майки не са шега работа. Много по-страшно е отколкото неизпълнение на петилетката с успешна образУвателна реформа.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 13:51 от jenap

# 1 279
Доволна е и моята дъщеря, каза, че никога не е правила по-лесен тест Simple Smile, ще я видим тази работа на 27... иначе и при тях не са писали заглавие и задача, направо преразказ. Квесторите не знаели дали може да се разкача черновата, но тя ги информирала, че може, даже им предложила да си покаже телефона и писмото в мейла за потвърждение Simple Smile

# 1 280
  • София
Много сте писали, бре Simple Smile Няма да мога да ви изчета.

Обади ми се веднага след изпита детето и каза, че е доволно от себе си. Били са му лесни въпросите.
Квесторите нещо не са били много наясно къде да се слага листа с инструктажа, но някак са се справили.

Вече искам да помоля за достъп до пощата, за да прегледам теста.

# 1 281
Моето има една единствена забележка, че нищо не се чувало по този касетофон. Звука не бил чист и думи се губели.Може би защото е бил на последния чин, че и слънце го греело.
Чернова не им давали да разделят, не са приписвали заглавието на преразказа. Бай Ганьо ни изненада. Дръжте котката да предсказва. Гледайте я много ще ни трябва и за 12 клас. Подготвяхме се за нещо по патриотично. Не са му взели ел. часовник. Даже са ги пуснали до тоалет преди преразказа. Както си и мислих квесторите са помагали с пликовете.
Горкото не беше излизало четири дни сега с радост излезе в тази жега с приятели. Снощи бълнуваше матури. Притеснението не огромно.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 14:09 от yasmina

# 1 282
Че качете го тук тоз тест де Simple Smile

# 1 283
Че качете го тук тоз тест де Simple Smile
и аз това викам. В пощата го няма.

# 1 284
След като бях връчила Инструктаж за ученика на дъщеря ми, в който изрично е записано, че не се преписва върху изпитната работа текста, записан на дъската, в стаята влязла външна квесторка, която казала на квесторите им, че децата трябва да препишат заглавието от дъската. Моята го е сбутала най- отгоре. Сега ме е страх да не се приеме за знак. До последно разминаване между инструкциите на хартия и устните инструкции на място! Кого да слушаме?!

# 1 285
  • София
Според мен пощата се бъгна.
Аз не помня паролата, запаметена ми е.

# 1 286
Пощата си е ок, но няма нищо в нея.

# 1 287
  • Варна
И аз влязох,нищо не виждам.

# 1 288
За статистиката:

Спокойно и доволно дете - съответно майка, притеснена за скрити капани и трудна математика

Казали са им да препишат текста от дъската - заглавие и дидактическа задача.

Намерени 15 грешки, за застраховка..

Не са му разрешили да си откъсне черновата, но са му предложили да си напише тезата на гърба на изпитния материал, за да му е по-лесно да си я препише..

Няма да гледаме теста и отговорите..поне с него, аз май също нямам нерви..

# 1 289
  • Plovdiv
При нас - отговаря уклончиво, написал бил.Anguished Нищо повече. Ако задам въпрос, отговаря. Ще го оставя на спокойствие. Така или иначе, не може да се промени вече нищо.Grinning
Квесторът казал, че могат да отделят черновите, както и да пишат преразказа направо, без заглавие, автор и задача.
anik, всичко се прибира в последния плик.
Аз пък нямам име и парола за пощата.
 Имах я преди 8 години.Simple Smile Така, че ако ще качвате, моля тук. 
То, май не остана и до "МОН отвръща на удара". Simple Smile 15 h

Общи условия

Активация на акаунт