Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 27 191
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
chovek88, паднаха се къща луна писмо и градина. Хубави карти. Ще имате добри и стабилни, романтични отношения. Сериозни. Ще прекарвате заедно време навън, ще имате добър социален живот заедно и ще научавате нови неща за себе си.
Мога да кажа че не съм съгласна
С тази къща и луна няма как да има романтични отношения.

# 361
Здравейте можели и по моя въпрос който е по нагоре някой да тегли карти,благодаря

# 362
Скрит текст:
Здравей Рози Blush Мисля да си сменя работата,че в нашата намалиха заплатите и се чува ,че ще започнат съкращения.Та въпросът ми е.Да си търся ли нова работа?Ще се справя ли на новото място(ще кандидатствам на ново място) ще ми хареса ли работата? Благодаря HeartBlushBlushBlushBlushBlush

Първо зададох въпрос, дали е хубаво да си търсиш нова работа.
изтеглих :куче, звезда и детелина
Определено е хубаво да търсиш нова работа, и най-вероятно близък човек/приятел/ ще ти помогне  Ще имаш шансове за намиране на нова работа и то добри.

Втори въпрос беше, дали ще ти хареса на новата работа.
Илезе- Книга.  Излезе ли ми книга като първа карта, повече не тегля.
Питай пак след седмица

Успех в търсенето...по картите излиза, че няма да имаш проблеми с намирането на работа и че ще ти се помогне, така че, действай смело  Peace

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 19:21 от Roza17

# 363
Здравей, Рози Innocent, може ли да теглиш и за мен дали да си търся нова работа? Отдавна го мисля, но някак ме е страх дали ще е по-добре (не само като пари, а като атмосфера, чувство, колеги, естество на работа...)

# 364
Здравей, Рози Innocent, може ли да теглиш и за мен дали да си търся нова работа? Отдавна го мисля, но някак ме е страх дали ще е по-добре (не само като пари, а като атмосфера, чувство, колеги, естество на работа...)

метла, мечка, птици , цепих на дърво.
Не е препоръчително с тези карти да скачаш на нова работа,  поне за сега. Тази на която си, поне е стабилна, макар и да има някакви леки неприятности,.но не са неразрешими.  

# 365
chovek88, паднаха се къща луна писмо и градина. Хубави карти. Ще имате добри и стабилни, романтични отношения. Сериозни. Ще прекарвате заедно време навън, ще имате добър социален живот заедно и ще научавате нови неща за себе си.
Мога да кажа че не съм съгласна
С тази къща и луна няма как да има романтични отношения.

Добре aira1991 , ти как по-скоро би тълкувала тези карти които са излезли. А после времето ще покаже кое тълкувание е било по-близо до истината?

# 366

Не е препоръчително с тези карти да скачаш на нова работа,  поне за сега. Тази на която си, поне е стабилна, макар и да има някакви леки неприятности,.но не са неразрешими.  
Благодаря! Да, много е стабилна, обмислях дали да не опитам същата компания, но друга позиция, но някак не мога да се престраша.. може ли да питам пак след 2 седмици/месец?

# 367
Искам да помоля да изтеглите карти за настоящата ми работа, на която съм от няколко месеца на временен договор, как ще се развиват нещата. Надявах се да ме оставят за постоянно и да ми повишат заплатата, но започвам да се притеснявам от неизвестното.
Благодаря предварително.

# 368
Здравейте, бих искал да помоля да изтеглите карти с въпрос дали има шанс за любов и по-сериозни взаимоотношения с Й.
Благодаря предварително.
Поздрави,

# 369

Благодаря! Да, много е стабилна, обмислях дали да не опитам същата компания, но друга позиция, но някак не мога да се престраша.. може ли да питам пак след 2 седмици/месец?

Да,  след месец най-добре, защото не си на зор и не си готова ти самата. Имаш страхове...

Скрит текст:
Искам да помоля да изтеглите карти за настоящата ми работа, на която съм от няколко месеца на временен договор, как ще се развиват нещата. Надявах се да ме оставят за постоянно и да ми повишат заплатата, но започвам да се притеснявам от неизвестното.
Благодаря предварително.

писмо, мостове, мъж...цепих на лилии.
Теглих допълнителна:лабиринт.
Ами да ти кажа, харесват те как работиш.  Шефа ти мъж  ли  е? Иначе има чуденка в момента, обмислят чудят се дали да те оставят, но е напълно въможно да те оставят... ще имаш известие.
Кога ти изтична договора?

Скрит текст:
Здравейте, бих искал да помоля да изтеглите карти с въпрос дали има шанс за любов и по-сериозни взаимоотношения с Й.
Благодаря предварително.
Поздрави,

куче, жена, кораб.
Приема те като приятел, не се вижда скоро да се влюби до уши в теб. Изглежда тя никак не бърза, така че, ще трябва да се въоръжиш с търпение,  защото изглежда е свободолюбиво момиче, и не иска да я притискат. Обича да си излиза с приятели, да е в компании с много хора , та така.  Peace

Скрит текст:
Здравейте можели и по моя въпрос който е по нагоре някой да тегли карти,благодаря

Къде по нагоре, не го видях?  Thinking

# 370
Много ти благодаря, Рози!
Да, мъж е моят мениджър.
На навременен договор съм, без фиксирана крайна дата.

# 371
[
Скрит текст:
Благодаря предварително.
Поздрави,
[/quote]

куче, жена, кораб.
Приема те като приятел, не се вижда скоро да се влюби до уши в теб. Изглежда тя никак не бърза, така че, ще трябва да се въоръжиш с търпение,  защото изглежда е свободолюбиво момиче, и не иска да я притискат. Обича да си излиза с приятели, да е в компании с много хора , та така.  Peace

Благодаря.
Да, тя е след дълга връзка и още една несгода в друг план. И да обича компаниите и гледа със сигурност като на много добър приятел, но изобщо има ли надежда нещата да прерастнат в нещо?

Поздрави,

# 372
Скрит текст:
куче, жена, кораб.

Благодаря.
Да, тя е след дълга връзка и още една несгода в друг план. И да обича компаниите и гледа със сигурност като на много добър приятел, но изобщо има ли надежда нещата да прерастнат в нещо?

Поздрави,

Truehead ... картите Ленорман не отговарят  в дългосрочен план. Макс до 6 месеца, така че , за "изобщо има ли надежда" , е много абстрактно понятие и няма как да знаем, затова се задава същия въпрос примерно след месец, два , три...?

# 373
Скрит текст:
куче, жена, кораб.

Благодаря.

Поздрави,

Truehead ... картите Ленорман не отговарят  в дългосрочен план. Макс до 6 месеца, така че , за "изобщо има ли надежда" , е много абстрактно понятие и няма как да знаем, затова се задава същия въпрос примерно след месец, два , три...?
На тези три карти 18.29.3 който са теглени би казала следното .Заради кораба на последна позиция той винаги е отдръпване, отпътуване ,несериозност повече му се живее на човек.

# 374
Скрит текст:
куче, жена, кораб.

Благодаря.

Поздрави,

Truehead ... картите Ленорман не отговарят  в дългосрочен план. Макс до 6 месеца, така че , за "изобщо има ли надежда" , е много абстрактно понятие и няма как да знаем, затова се задава същия въпрос примерно след месец, два , три...?
На тези три карти 18.29.3 който са теглени би казала следното .Заради кораба на последна позиция той винаги е отдръпване, отпътуване ,несериозност повече му се живее на човек.

Йес .  Laughing  Живее му се на момичето и това е ...колкто то по бързо  питащия го осъзнае , толкова по добре за него  Peace

Общи условия

Активация на акаунт