Картите на Мадам Ленорман ( 14 тема)

• 27 169
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Аз друго си мислех, ти ще кажеш как ти се струва. Дали е възможно първите 3 карти да показват самата ситуация и Косата да е самата сцена, която ми устрои, беше много неочаквана за мен. В последствие Птиците да са клюките и разговорите, които са тръгнали, преди да стигнем до стабилизирането - Дърво и Мечка. 🤔

# 391
Хубав уикенд и на теб Рози, страхотна си!

# 392
Аз друго си мислех, ти ще кажеш как ти се струва. Дали е възможно първите 3 карти да показват самата ситуация и Косата да е самата сцена, която ми устрои, беше много неочаквана за мен. В последствие Птиците да са клюките и разговорите, които са тръгнали, преди да стигнем до стабилизирането - Дърво и Мечка. 🤔

Да, абсолютно е възможно точно това да показват картите, което и ти виждаш, наистини. Даже  мисля, че е точно такa!  Sunglasses  Много често / повече от 90%/ първите карти показват минали събития, за да има  някаква връзка и вече следващите карти евентуално показват близко бъдеще.  Peace

Kath   Hug

# 393
Благодаря ти за коментара, хубав уикенд! 🚗🌞

# 394
Извинявам се. По погрешка съм маркирала целия пост .въпросът е :тя А.и той П.как ще се развият нещата в бъдеще,той мн е ревнува   ,благодаря

# 395
Скрит текст:
Хаха, забавни енергии витаят. Мисля си за Ленорман от вчера, сега идвам и какво да видя - цялата компания тук се събрала. 😃

Може ли някой да провери с Ленорман положението ми в един колектив. Веднага след това давам разяснения.
Предполагам за  работен колектив  иде реч.... Ще се пробвам: Излезнаха ти:
мъж, къща, коса, цепих на лабиринт, теглих допълнителни :
птици, дърво, мечка
 Там където си в момента  имаш стабилен доход,  отдавана работиш на това място, но в  колектива ви ще има  съкращения, но си мисля, че няма да касаят теб, а около теб, ще съкращават хора, но ти ще си останеш. Мисля, че може би имаш леки притеснения по този въпрос, но  позицията ти ми се вижда желязна :дървото с мечката , дори повишение може да има. Шефа ти много те цени и държи на теб.  Thinking  Такива неща ми се виждаха, докато ти гледах картите... Peace
Причината да питам е една грозна история, в която се опита да ме забърка един от членовете на екипа. Не за първи път се опитва да ми подлива вода тази жена, сигурно защото постоянно й помагам, а нали "няма ненаказано добро". В случая казах, че нито имам време, нито желание да се разправяме. Каза неща, които не тръгнах да опровергавам. Оставих я да говори каквото иска. Чудя се как се е отразило това на другите в екипа, дали нейните приказки срещу мен и срещу други хора са имали някакъв ефект и дали изобщо тя си дава сметка колко грозно постъпи. И изобщо все ми се пада ролята на балансьор, но тогава не ми се занимаваше. Иначе да, ползвам се с голяма репутация, дори и когато провеждам непопулярни политики - чакат да видят какво съм намислила, имат ми доверие, дори и да има в тях известно безпокойство какво ще се получи.

Благодаря за картите.

Соул, ще се включа само пробно, затова моля да коментираш това, което ще ти кажа!
Задаваш въпрос за положението си в колектива. Ти желаеш, стараеш се или си попаднала в колектив, където съвместната работа, идеи и напредък са приоритет. Твоята роля я виждам като обединяваща, роля майчинска, грижовна, с мисъл за другите. Обаче сега си полята със студен душ, обстановката те кара да чувстваш студ.
Това, което се е случило е борба за надмощие. Тази жена иска да разчупи рутината, иска да осъществи нещо ново. Ако ти смяташ, че тя ти подлива вода, не мислиш ли, че можеш да погледнеш нещата и като желание от нейна страна да те предивика на "двубой" - всеки да покаже на какво е способен. Т.е. да те смята за равностоен противник.
Отношенията ви не са от вчера и вече се нуждаят да се развиват на друго, по-високо ниво.

Какво мислиш върху това?

# 396
И аз бих искала да коментирам картите на Соул, като вид упражнение, ако тя няма нищо против, защото все пак помоли Рози.

# 397
Roza 17, бих искала да попитам нещо елементарно за вас, но не ми е ясно кака тоно става цепенето. Коя карта взимаме 1-ва след разделяне на колодата?

# 398
И аз бих искала да коментирам картите на Соул, като вид упражнение, ако тя няма нищо против, защото все пак помоли Рози.
Аз не коментирам картите на Соул. Затова уточних, че експериментирам.

# 399
Някой хора цепят с лявата ръка, други с дясната. Картите са разбъркани и както е колодата пред теб хващаш от някъде и картата която ти се падне при това е тазина която е цепено. По същия начин както при игралните карти. При някой колоди има карти мъж, жена, вдовица и вдовец ( това при един разширен вариант на Ленорманд ползван от циганите).   При тях се взема картата която съответства на човека, гледащия размесва останалите, като прави наричане през това време и после кара човека да постави картата която държи на произволно място в колодата. По този начин се прави цепенето и се гледа картата над тази, която е поставил клиента. 

# 400
Момичета, моля всеки, който има желание, да се включи. Wild*Orchid, повече от добре дошла си да коментираш картите или да изтеглиш твои! Коментирахме с Рози, тъй като тя изтегли картите, но не е било персонално само към нея насочено питането.  

Силки, прекрасен анализ, поздравявам те, напипала си с голяма проницателност пулса на ситуацията, моите потребности, стремежи и притеснения. Поведението на тази жена е истинска енигма за мен и от много време, да. Разбива хармонията в един екип, който за мен трябва да се превърне в перфектно работеща машина на всяка цена, наистина на всяка цена. И всеки да чувства, че това е неговата машина, там, където истински принадлежи. По принцип действа задкулисно, но не и този път. Руши освен мира, също и собствения й авторитет. Дали го осъзнава - не съм сигурна. Смятам, че в нея има много неувереност и комплекси. Буквално я пренасям през ситуации, които трябва да може да овладява и сама, отделно от това я съветвам, подготвям я как да подходи, за да се получат нещата. В нейната й роля, не желая аз да я отнемам, имам нужда тя да бъде в нейната й роля, а аз - в моята. Изказвала ми е благодарност. Но съм мислила много пъти дали не й преча, дали не развива зависимост от мен, дали не подхранвам нейната неувереност в способностите й да се справи. Ядосвам се вътрешно, а понякога и не само вътрешно, че се допитва до мен дори за най-елементарни неща. Не искам да навлизам в нейна територия, а тя дори го изисква от мен или просто не прави нещата да се случат. Мислех си, че е моя отговорността да се справя с този проблем цялостно, би било много по-лесно, ако е така. Не разбирам защо трябва да гледа на мен като на противник - би трябвало да вижда в мен най-силния й съюзник, въпреки че сме много различни или именно поради това. Ролите ни не са конкурентни. Две частици от един пъзел. Която и да липсва, ще е пагубно за цялата картина. Всички страдат от неумението й да владее ситуациите. Толкова пъти опитвах, толкова пъти, толкова пъти..... Точно сега съм оставила времето да ме научи. Изглежда греша някъде. Правя от нещо не достатъчно, или твърде много, или по твърде неподходящ начин. Затова мисля допълнително върху всяка дума, която си ми написала, благодаря.

# 401
Ти каза нещо, което аз не ти казах:
Но съм мислила много пъти дали не й преча, дали не развива зависимост от мен, дали не подхранвам нейната неувереност в способностите й да се справи.
Права си да мислиш така. В желанието си да я обгрижиш винаги и във всяка ситуация, ти я правиш зависима от теб и по този начин ограничаваш нейното развитие. Съвсем несъзнателно и с най-добри намерения, разбира се. Като те чета придобивам впечатлението за едни отношения майка-дете. Както при тях детето спори и се противопоставя, така ми изглежда, по твоите думи, и поведението на твоята колежка. Постъпи като мъдра майка - бъди готова до помогнеш, но не го прави, докато не стане наистина необходимо.

# 402
Да, така е, дори съм й казвала, че не желая да й бъда майка. Ако има нужда да обсъдим нещо, тук съм, но това минава всякакви граници. Явно трябва да приема, че провалите са част от израстването и това е. Няма нужда да спасявам всяка ситуация и кризите са нещо добро, макар че доста горчат. При последната такава криза, слава богу не съвсем скоро, трябваше да приложа техниката ми да наблюдавам отстрани, включително и себе си.... а небето просто се продънваше над нас и имах чувството, че това е краят. Няма как да се зарадвам, че миговете са били изживяни и споделени по този начин. От Таро - Кулата, в един доста приятен и спокоен ден. Simple Smile Мислех, че Таро-то ми се побърква.

# 403
Силки, аз не заради теб, мила, а защото нямам опит и не искам да я обърквам. Та, моят скромен прочит е: лабиринт / мъж, къща, коса - объркана си от нечие поведение, ти си авторитет в работата ( мъжът в къщата Simple Smile) и си притеснена, че някой се опитва да срине авторитета ти - коса. Но, пояснителните карти показват, че приказки и клюки, които те притесняват са с краткотрайно влияние и едни птици не могат да разклатят изграден авторитет - дърво + мечка. Мечката е и покровител, да. Но за теб, за нея може да е вид подтисник. Птиците освен притеснения и клюки, може да показват и че жената има слаби нерви. Абе, хем иска да и помагаш, хем се дразни. Малко комплексарка. Няма последствия за теб от случката, не го мисли. Това мисля аз. Animal Bear

# 404
Много благодаря, ценно ми е всяко мнение, не ме обърква, дава ми възможност да помисля върху аспекти, които може да пропускам в момента.

Общи условия

Активация на акаунт