Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 629
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета. Най накрая и аз да се отчета. Вчера ви споменах че съм с термин 18.06 и чаках да ме индуцират. В 6 ми сложиха гел и предупредиха, че болките ще са дваа пъти по-болезнени и по-чести. В 8 и 30 почнаха болките като имах контракции на всеки две минути и в продължение на 6 часа бяха така а имах 1 см разкритие. След 6тия час от 1 за 5 мин станаха 5см след още 10 мин вече имах пълно разкритие и с три напъна излезе нашата Кайра, 3,658кг и 49см. Кураж момичета. Имам около 20 шева без никакви упойки на вече съм на крак и нямам търпение да се приберем вкъщи. Това е от мен. Успех на всички

# 301
Честити рожби на новите мами. Нека дечицата да бъдат здрави и много щастливи!🌻🍀🎆

# 302
Вчера на бял свят се появи и моят малък мъж: Мирослав,3050гр.,51см.,с планово секцио.😃

# 303
  • WonderLand
Момичета, честити бебоци, нека са много здрави и много да ви радват Heart

Аз май сама останах да чакам Blush

# 304
Честито на новите мами! Истински бебевалеж Heart Eyes
И аз това щях да попитам, има ли оше чакащи мами Simple Smile Много нетърпеливи юнчетата.  Успех момичета, още малко и ще гушнете своете съкровище!!!
Момичета, бебоците ви колко наакани памперси имат на ден? Бебка всеки памперс почти й е наакан, малко но има. На кърма е, суче, но за 10-15 мин заспива. Сменяме памперса и си дояжда. Не знам дали й стига, но всеки памперс е напишкан или наакан. Кърма имам, но тя заспива. Винаги мога да доизцеда едно 40-50 мл. Жалко че не мога да я претегля, имам кухненска везна, но не става да я меря там.
Също какво давате за колики? Аз засега био гая, но ще включа и био амика, има ли отзиви?

# 305
Момичета, честити бебоци, нека са много здрави и много да ви радват Heart

Аз май сама останах да чакам Blush

Не си сама и аз чакам с теб , но не остана до датата ми за секцио. Все се надявах, че ще тръгне сама но явно не и се излиза на малката девойка 🤦🏻♀

# 306
Ох и аз чакам до утре, да видим какво ще стане. Много ми е напрегнато...

# 307
Честито на новите мами! Истински бебевалеж Heart Eyes
И аз това щях да попитам, има ли оше чакащи мами Simple Smile Много нетърпеливи юнчетата.  Успех момичета, още малко и ще гушнете своете съкровище!!!
Момичета, бебоците ви колко наакани памперси имат на ден? Бебка всеки памперс почти й е наакан, малко но има. На кърма е, суче, но за 10-15 мин заспива. Сменяме памперса и си дояжда. Не знам дали й стига, но всеки памперс е напишкан или наакан. Кърма имам, но тя заспива. Винаги мога да доизцеда едно 40-50 мл. Жалко че не мога да я претегля, имам кухненска везна, но не става да я меря там.
Също какво давате за колики? Аз засега био гая, но ще включа и био амика, има ли отзиви?

И моята бебка суче кратко, после де будим, сменяме памперси, мокря личицето, за да може да си досуче. Поради тази причина глдам на често да я храня. Нааканите памперси са ни обилни между 5/8 на ден. Имахме рекорд преди няколко дни - след всяко хранене. Иначе напишкан е всеки памперс. За колики още нищо не даваме - за сега няма, караме 13ти ден, кога да ги очаквам, ако изобщо дойдат? Също вие какво давате?

Аз щях да попитам мамите със секцио - как е положението при вас с лохиите?

# 308
Честити нови бебчета!
Моето ака доста усърдно, а баткото ми навремето акаше по време на абсолютно всяко кърмене Simple Smile иначе индикатор за добре насукано бебе са напишаните памперси, понеже има бебета, които акат веднъж на няколко дни. Ако има достатъчно напишани памперси няма какво да мерите и теглите, хапнало си е добре Simple Smile

# 309
Честити Кайра и Мирослав! Здраве и щастие им желая. Simple Smile

# 310
Честити нови бебчета!
Моето ака доста усърдно, а баткото ми навремето акаше по време на абсолютно всяко кърмене Simple Smile иначе индикатор за добре насукано бебе са напишаните памперси, понеже има бебета, които акат веднъж на няколко дни. Ако има достатъчно напишани памперси няма какво да мерите и теглите, хапнало си е добре Simple Smile
Благодаря, нямам опит с кърмене. Миналия път се цедях, и знаех какво изяжда, сега ми е притеснено така, ама всеки памперс е напишкан.
При нас коликите засега са болезнени газове, тя се гърчи и пъшка, докато не се изпръцка, после се успокоява. Не плаче засега безутешимо, но е неспокойна.

# 311
Честити бебчета! Живи и здрави да са!
И аз съм в отбора на чакащите. Това време имам чувството, че не минава. Тези, които още не са родили имат ли някакви индикации? При мен има само стягане на корема и то неболезнено, а терминът ми е 26.06?

# 312
  • WonderLand
И аз съм в отбора на чакащите. Това време имам чувството, че не минава. Тези, които още не са родили имат ли някакви индикации? При мен има само стягане на корема и то неболезнено, а терминът ми е 26.06?

Никакви признаци нямам, само по 2 - 3 болезнени контракции на ден и това е. ММ твърди, че корема ми се смъква малко по малко, но още не е достатъчно. Надявах се вчерашния преглед да отпуши нещата, но уви. И аз съм със същия термин.

# 313

Никакви признаци нямам, само по 2 - 3 болезнени контракции на ден и това е. ММ твърди, че корема ми се смъква малко по малко, но още не е достатъчно. Надявах се вчерашния преглед да отпуши нещата, но уви. И аз съм със същия термин.
И мен ме преглеждаха, но във вторник и нямаше никакъв резултат. Ти как усещаш бебето? Аз имам чувството, че и е супер тясно. Вечер като тръгна да заспивам е най-активна.

# 314
  • WonderLand
Ами все още си шава, но вече не ме рита под гърдите, а доста по-надолу. По-малко мърда в сравнение с преди, но пък като се размъдра е доста активен и движенията му са силни и интензивни, активните му периоди са по-дълги. Преди си мърдаше леко почти през целия ден, сега е предимно кротък, размърдва се по 2-3 пъти на ден, шава около половин час и после пак се кротва. Никога не ми е създавал никъв дискомфорт вечер, когато спя и той си спи. ММ се шегува, че чака да му пристигне матрачето за кошарата утре и тогава ще тръгне да излиза Grinning

Общи условия

Активация на акаунт