Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 568
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вие как разбирате, че сте се изцедили достатъчно? Аз имамчувството, че никога не свършва да тече... И като станат по-мекички спирам, че много ми окапва ръката след 30-40мин 😂 Страх ме е ако не цедя достатъчно да не стане запушване
Цедиш докато омекнат. Докато се почувстваш комфортно. Вероятно няма да ти се размине запушването, поне не познавам някой на който не се е случвало. На мен лично, два или три пъти, но то не е толкова страшно, не му се притеснявай.

# 436
Момичета прекрасни, бързам да споделя най-голямото си щастие с вас!
В 3:00ч проплака най-прекрасното същество в живота ми... и аз ревах заедно с него:joy:
Даниел, 3.250кг, 47см
Нормално раждане, което забравих в секундата, в която му чух гластчето!!
Пожелавам успех на чакащите, знам че ще се повторя с всички родили преди мен, НО се убедих сама - всичко се забравя щом видиш бебчето си! HeartHeart Eyes
Честита радост! Здрав и щастлив да е малкият юнак. Hug

# 437
  • WonderLand
Таня, честит бебок, нека е много здрав и много да ви радва Heart

# 438
  • Сандански
И от мен честито бебче, таня. Бъдете живи и здрави и благословени ♥️♥️♥️

# 439
Вие как разбирате, че сте се изцедили достатъчно? Аз имамчувството, че никога не свършва да тече... И като станат по-мекички спирам, че много ми окапва ръката след 30-40мин 😂 Страх ме е ако не цедя достатъчно да не стане запушване
Цедиш докато омекнат. Докато се почувстваш комфортно. Вероятно няма да ти се размине запушването, поне не познавам някой на който не се е случвало. На мен лично, два или три пъти, но то не е толкова страшно, не му се притеснявай.
Аз с баткото не съм имала проблеми с гърдите, той исукваше всичко на 3 часа като по часовник. Но сега с малката имах малко болки,но аз си мисля, че беше от спане по корем и сутиена нещо ме беше притиснал. Но бързо мина за 1 ден.
Има ли бебета с жълтеница. Ние вчера станахме на 1 месец и още има жълтеница. Докторката ми спря кърменето само през нощта да й давам за да се изчисти. И сега с млякото е лудница пък и се цедя.

# 440
Аз с баткото не съм имала проблеми с гърдите, той исукваше всичко на 3 часа като по часовник. Но сега с малката имах малко болки,но аз си мисля, че беше от спане по корем и сутиена нещо ме беше притиснал. Но бързо мина за 1 ден.
Има ли бебета с жълтеница. Ние вчера станахме на 1 месец и още има жълтеница. Докторката ми спря кърменето само през нощта да й давам за да се изчисти. И сега с млякото е лудница пък и се цедя.

Ние караме 17ти ден, при трима лекари ходихме по стечение на обстоятелствата и тримата казаха да я кърмя.

# 441
Честити бебчета на новите мами!!!
И ние още сме с жълтеница, а сме 15 дни. Защо да не кърмим, нищо такова не са ни казвали. Давам й вода със захар.

# 442
Здравейте, момичета
Отдавана не съм писала, но ви следя. Бебчо вече е на 25 дена и го храня само с ам, защото преди седмица и нещо кърмата ми спря без видима причина. Почнахме с 120 мл, но от седмица вече сме на 150, защото все беше гладен и не му стигаше. Почти 5 килограма е вече. Притеснявах се в началото дали не му е много това количество, защото четох, че по 150 мл. ядат чак към 4ти месец, но акушерката, която ни прави визитации вкъщи, каза че ако му е много той ще го повръща и че е нормално да хапва малко повечко, понеже се роди по-голям. Иначе мисля, че от няколко дена има някакви колики и почнах да му давам и едни капки. Честито на всички нови мами, да са ви много здрави бебоците.

# 443
Браво, в коя болница раждахте.
Втора бременност, и изобщо не са го отделяли от мен, позабърсаха го, облякаха го и казаха, че няма да го къпят до утре. Засука още докато ме шиеха на магарето. Казаха,да не му давам адаптирани мляко и така вече се хранихме 3 пъти, дано не се разранят зърната само. Един въпрос само имам. Още не сме се изакали, трябва ли да се притеснявам?
В държавната болница в Пафос, Кипър. Тук раждах и първото си бебче преди близо 8 години, но тогава не бях доволна

# 444
Браво tania! Да ти е жив и здрав Даниел💙💙💙

# 445
Честит да е Даниел и от мен! Прекрасно име 💙

# 446
Честити бебчета на новите мами!!!
И ние още сме с жълтеница, а сме 15 дни. Защо да не кърмим, нищо такова не са ни казвали. Давам й вода със захар.
Преди 3 седмици педиатърката ни изписа глюкоза, обаче аз й давах само 3-4 дни понеже й разваляше храненето. Четох, че се изчиствало и с повече кърма и затова си я кърмех. Но имало и 3ти вид жълтеница при която в майчината кърма има нещо, което пречи на изчиствнето и затова докторката ми каза да спра за 3-4 дни и после да се поднови. Надявам се бързо да се изчисти и да си подновим, че ми е много гадно така с АМ пък и се цедя.  Тези ,които са на такъв режим направо не им завиждам.

# 447
Кърмата се произвежда непрестанно, т.е . колкото и да цедиш все ще капе Simple Smile може да е капка по капка, но ще има. Така че бих те посъветвала да не прекаляваш с цеденето, за да не подадеш грешен сигнал за производство - така ще се пре стимулираш и ще постигнеш обратноя ефект. Цеди до облекчаване на напрежението и пробвай да слагаш бебето по-честичко, така всички са доволни Simple Smile

# 448
За подсичането ни изписаха Джинджира спрей , казаха ни без да я мажа с кремове , само този спрей да ползвам. Изписаха ни Витамин Д на Джеймисън и също така глюкоза за жълтеничката че още сме жълти , на 14 дена сме , при вас как са нещата момичета относно тези проблеми

# 449
Здрав и много щастлив да расте Даниел! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт