Криминални досиета

• 538 895
  • 11 819
  •   42
Отговори
# 10 920
Смеят се все едно са на наркотици. Flushed

# 10 921
Ужас, ако не бях видяла запис на камери нямаше да повярвам. Говорят като дрогирани.

# 10 922
Без скандали, без нищо. Мислех поне някакъв скандал да е имало. Много странно, поне да бяха останали заедно в смъртта...

# 10 923
  • софия
Скрит текст:
беа, престани да ровиш като чакал. Отвратително е това, което ти и още няколко потребители правите. Жертвите не са само 6.
Напротив, звънче, аз пък няма да позволя да се нормализира подобно поведение на Калушев и да се героизира един хищник, съсипал животи и съдби. Заради това ще ровя и ще поствам абсолютно всичко, което намеря за мръсниците.
Престани да изкривяваш, лепиш етикети и генерализираш. Това не означава героизиране.
Отварително е. Може да е така, може да не е така, в момента няма нищо официално, а единствено развинтена фантазия и емоции.
Нали сте много емпатични? Давате ли си сметка, че тези деца, хора имат бащи, майки, роднини?
Абсолютно ще ровя аз и ще поствам всичко, което намеря за Калушев, защото смятам, че не е нормално да се нормализира предаването на деца на грижите на лама, за който има пускани НЯКОЛКО сигнали за педофилия.

Ще лепя етикети на този човек,защото има всякакви червени флагове за насилие над деца от години. Тази информация не е следствена тайна, а е постната в пресата и за мен е важно да бъде разпространена, защото не искам да чувам как е нормално деца да бъдат давани на педофили...

Може ли някой да каже за брифинга? какво показват записите?
Продължаваш! Кой "нормализира предаването на деца на грижите на лама, за който има пускани НЯКОЛКО сигнали за педофилия", какво е направено от органите по тези сигнали? Какви са резултатите?

Чия е "водещата версия, че Калушев е убил трима души/организирал, подтикнал ги е към самоубийство/ и после още двама, вкл. дете, че и себе си, и вие се чудите как така убил кучетата" до момента?

# 10 924
Ама тримата самоубиват ли се, какво. Не мога да гледам.

# 10 925
Радвам се, че пуснаха записите, поне обществото да разбере, че има неща извън здравата логика. И да се престане с гнилата държава...колкото повече хората се надъхват, че държавата е гнила, толкова повече хората търсят помощ у лами.

# 10 926
Нормализира се, като ни се казва, че е нормално родителите да решават къде да им е детето, че има случаи, дето ние не ги разбираме (какви ли са те), че не можело било да коментираме без факти. А те фактите вадят очи направо.

# 10 927
  • Варна
Смеят се все едно са на наркотици. Flushed
Не, тъжно някак си се смеят.
Гледам сега записа от камерите, ами много въпроси поставя. Камерите удобно работят. Нищо не се вижда от лицата на тримата. Може да е всеки.
Който ги е  познавал ще ги разпознае и без близък план.

# 10 928
Тоест на записите се вижда самоубийство ли?

# 10 929
Добре де, не може ли резултатите от кръвните анализи да се покажат на обществото, да се каже кой какво е имал в кръвта си?

# 10 930
  • Варна
Това (поне още) не са пуснали.

# 10 931
  • софия
Нищо такова не са показали.
Показват стая с много литература за тибетски учения. Било задължително всички, които пребивават във вилата да извършват ежедневни ритуали.
Близък роднина на някой от шестимата е казал, че в скорошни месеци той е споделял, че вече не вижда смисъл и т.н., говорел за самоубийство, бил изпаднал в депресия. Роднината се надявал, че ще се оправи.

Доп. Водеща причина за смъртта била изстрел от упор, изстрел, който можел да бъде направен от собствена ръка. не искат да кажат в момента дали е самоубийство или убийство. Дистанцията е от упор/много близко разстояние, удобни за произвеждане от собствена ръка.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 16:08 от zvаnchе

# 10 932
Към момента брифингът върви в посока колко много са свършили институциите и как една близка на Калушев е разказала, че в групата има напрегнати отношения и възможност от смърт за разрешаването на ситуацията.
Дотук малко факти, много внушения.

# 10 933
Къде може да се гледа брифингът? По-скоро записът ме интересува повече.

# 10 934
  • Варна
Къде може да се гледа брифингът? По-скоро записът ме интересува повече.
БНТ 1 и Нова нюз

Общи условия

Активация на акаунт