Криминални досиета

• 577 410
  • 13 431
  •   272
Отговори
# 12 375
  • София
SANDS, още в началото за Околчица казаха, че човекът отпред е бил на седалката до шофьора. И овчарят това твърди.

# 12 376
Цитат
Не мисля, че в този случай има нещо откачено. Изживявали са се като велики еколози, борци с бракониери и като такива са изпросвали пари от хора като Терзиев и Безунахова. Но с времето са спрели да им се връзват и дошла депресията.

Нормално да са получавали пари, след като са помагали на държавата, в заляването на нелегални мигранти, и издирван от МВР убиец, който лично те са намерили. Потвърдено официално от самата държава. Ти какво си направил за държавата,  едно голямо нищо си направил, че да търсиш сметка, защо им даравяли пари.

Щом искате да се политизира темата, да видим какво става на политическият терен по темата.

ППДБ искат пълно разсекретяване на всички документи по случая Петрохан
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22261249?ref=storyteller

# 12 377
Защо срещу жертвите? Аз мисля, че само едната жертва търпи критики. За останалите петима никой не е казал нищо лошо. А едната "жертва" отнесе със себе си младеж и дете в отвърдното. Да го похвалим ли?

Никола Тесла, ако искаш и паметник издигни на Калушев, ако ти допада. Не всички го харесваме, колкото и да е "помагал".

# 12 378
Не е зле, нека се видят всички документи и аз съм ЗА, че да се свърши тая мъка.

# 12 379
Кой пък е казал нещо за пет от шестте мъртви???

# 12 380
От Нова:

# 12 381
Тая камера ми се струва, че на първия клип снима една идея по в дясно. Има сняг под кемпера, но е по-малко.

# 12 382
  • Разпиляна във въображението
Има сняг под кемпера. Пенсионерът недовижда, явно. За шест часа е валяло сняг. https://www.youtube.com/watch?v=u7oqt8qzGxc

Пенсионерът твърде добре вижда. Сняг няма и на увеличена снимка се вижда добре. Явно кемперът е бил доста време паркиран, снегът, ако го е имало, се е стопил.

Абсолютно не разбирам защо се гледа снимка. Вижте видеото. Сняг има. По-малко е, но го има.

За нощната снимка и джиповете - гледайте видеото, не снимки.

# 12 383
Защо срещу жертвите? Аз мисля, че само едната жертва търпи критики. За останалите петима никой не е казал нищо лошо. А едната "жертва" отнесе със себе си младеж и дете в отвъдното. Да го похвалим ли?

Никола Тесла, ако искаш и паметник издигни на Калушев, ако ти допада. Не всички го харесваме, колкото и да е "помагал".

Говоря за дейноста на НПО-то, и защо са му дарявали пари, не можеш ли да четеш. Не събирам пари за паметник на Калушев.

# 12 384
Асен Василев хем твърди, че се хвърлят "бомбастични версии, които нямат нищо общо с истината", хем веднага след това казва, че не знае каква е истината... Ама и той да не пропусне да се изкаже и да охули "опозицията".

# 12 385
  • sofia
Мисля, че обясних какво е фрейм рейт, но ако искате, пробвайте да снимате валящ сняг на 15 до 30 фрейма в секунда и после дайте да анализираме кадрите.

Откажи се, говориш с болни хора. Довечера ще се събират да скачат по площада в защита на ненормален детеубиец, ти им говориш за фреймове. Аз съм потресена и изплашена от броя на сектантите около нас. Не им мигна окото от смъртта на едно дете, занимават се с пейнтбол, Нешка и снежинки. Отврат.
   Ще скачат, щото скоро ще дойдем и до другата тема -" При тях, освен материали с религиозна насоченост, е открита и литература на сексуална тематика, включително писмени бележки за „духовно пречистване и извисяване чрез сексуални практики".
Дано не поискат да видят и записи от това.

# 12 386
А, също и една групичка тук пак от "случайници" водят кръстоносен поход срещу жертвите.
Не съм забелязал някой да е казал нещо срещу Николай и Алекс, Бог да ги прости. За други жертви не се сещам.

# 12 387
Аз пак се връщам на тези думи, защото отвътре нещо не ми дава мира какви цели са преследвали тези хора. Те са искали нещо да правят, да променят. Дори и откачено да е било то спрямо например моите разбирания, какво ли е било то?
Не мисля, че точно в този случай има нещо откачено. Изживявали са се като велики еколози, борци с бракониери и като такива са изпросвали пари от хора като Терзиев и Безунахова. Но с времето са спрели да им се връзват и дошла депресията.
т.е. кинтонемията води до дълбока меланхолична депресия - до къде докараха народа. В този случай голяма част от хората трябва да си теглят куршума.

# 12 388
Аз не съм адвокат на МВР-то нещо, даже изобщо, ама и хората нямат угодия. Ако се споделя информация - защо се споделя. Ако не се споделя - бързо дайте информация, вие прикривате нещо. Лайв ли трябва да предават всички процесуално-следствени действия?
Не, не трябва да предават лайф и никой разумен и нормален човек не очаква подобно нещо.
Очаквам обаче някаква суха систематизирана информация до степен, която да не пречи на разследването, но и не води до още по-голяма лавина спекулации.
Базови неща - семейно положение, професии, къде се водят, че живеят тези хора, има ли данни за още, които са пребивавали в хижата, детето записано ли е някъде на училище, посещава ли го. Няма такива данни, които се обжъдат цяла седмица из социаните мрежи, говорят се какви ли не глупости, но пък имаме информация в каква поза е намерено детето и клип от стая с разни неразбираеми за повечето от нас предмети, които обаче убедително подкрепят внушенията за секта. Ми, съжалявам, но някак не го намирам за нормално. И не става въпрос за угодия.

# 12 389
Кой дава разрешително на едно лице за 16 огнестрелни оръжия...според мен това е основният въпрос, който трябва да се изясни..

Общи условия

Активация на акаунт