Криминални досиета

• 583 434
  • 13 739
  •   261
Отговори
# 13 395
  • София
И това ли не е вярно? Леле, взех да треперя вече...

# 13 396
Има теза в интернет, че ламата харесва само младежи и когато пораснат като Ники, вече не са му интересни. Възможно е любовта на ламата да се е насочила към Алекс и Ники да се е почувствал застрашен и за това така да говори за Алекс,с цел да го унижи и да го разкара

# 13 397
Извинявайте, ако вече е било споделено. Авторката на тази статия говори с доста детайли за изстрелите и нараняванията, за някои от които поне аз досега не бях чула. Не ми звучи като шарлатаните криминални психолози в студиата, а като човек с вътрешна информация от разследващите.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22257419?fbclid=IwY2xjaw … r0hN9lRnutLJbTelw

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 13:52 от Lemon Verbena

# 13 398
Роднините на Калушев и децата ще продължават да го защитават докрай, защото само така могат да оправдаят изборите си. Ако един от тези хора беше показал истинска скръб, вместо само с надменен тон да го защитават… Дори бащата на Николай някак не може да му се ядоса истински.

Има теза в интернет, че ламата харесва само младежи и когато пораснат като Ники, вече не са му интересни. Възможно е любовта на ламата да се е насочила към Алекс и Ники да се е почувствал застрашен и за това така да говори за Алекс,с цел да го унижи и да го разкара

Да, мисля, че е имало някакво съревнование.

# 13 399
  • Другата България
И от ревност да е убил и двамата.
Хайде и аз най-накрая да си съчиня нещо, защо пък да не се окаже истината.
Извинявайте, ако вече е било споделено. Авторката на тази статия говори с доста детайли за изстрелите и нараняванията, за някои от които поне аз досега не бях чула. Не ми звучи като шарлатаните криминални психолози в студиата, а като човек с вътрешна информация от разследващите. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22257419?fbclid=IwY2xjaw … r0hN9lRnutLJbTelw
Тази статия ми потвърждава версията, ти да видиш.
Николай от ревност убива Алекс, обръща се и Калушев го убива с един изстрел в челото, като Ботев.
След което се самоубива, с един изстрел в устата.

# 13 400
Из фейса се въртят и невероятни хвалби от майка на дете, записано в Космос. След прочетеното от нея за нейните деца оставам с впечатлението, че никъде другаде децата не учат и наполовина на това, което усвояват там. Оплакването е, че има проверка, което нарушила учебния процес. Не знам какво точно иска жената, но без проверка в този случай не виждам как можеше да се мине.

# 13 401
Скрит текст:

Това са абсолютни инсинуации. Всички замесени и близки, даже и такива като бащата, които не са под влиянието на магическото влияние на Калушев отхвърлят педофилията, но добре, една Жасмин от бг мама е сигурна.

Не мога да разбера каква е тая педофилска мания в темата. То направо за нездрава психика и някакви фантазии говори. Бащата ти казва няма педофилия в случая, дето е последният който би скрил ако има някакви съмнения за педофилия, защото сина му е мъртъв бидейки под опеката на Калушев.

Не мога да разбера защо ти е толсова важно да изкараш случая педофилски.

И за мен е странно да се нормализира живеенето на 11-12 -13 годишни с чичовци далеч от семействата си.
Случая е по учебник за педофилия.
Ето един случай
https://www.vesti.bg/novini/pedofil-prechistval-dnk-to-na-zhertvite-si-2846351
Напомня на нашия лама май.
Ми може и да е нормално за такива религиозни течения знае ли човек.
Аз за тибетски монаси - жени например не знам.
Само мъже са там или поне предимно мъже.
На Атон също само мъже се допускат. Не знам защо на вас ви се струва странно.
Всякакви вярвания и култове има, където се величае определен пол над другия.
Щом няма данни за педофилия, не виждам защо го разисквате изобщо. От аутопсията най- малко ще се види момчето дали е било “насилвано”
Говорим за хижа Петрохан, не за Тибен, Атон и тн. Това че някой гуру вярва че интимните преживявания с деца са ок не го прави морално за обществото. Това че има различни култове и секти не значи че трябва да ги приемаме.
Съмнения за педофилия са съвсем основателни в случая, и може би тепърва ще излизат данни. Като вземеш едно дете за "отглеждане" на 11 години в затворена среда е много лесно го убедиш, че това е нормално и хубаво.
Тоест в класически смисъл не е имало насилване, по-скоро нормализиране на отношения, които се считат от обществота за аморални.
Кой говори за интимности с деца не знам. Вие и няколко потребителя тук виждам, но официални данни за това няма.
Вие тълкувате това, че щом всички са били мъже и е имало деца - автоматично като педофилия.
Съжалявам, но не мога да го приема като довод.
А дали е Петрохан или някъде другаде - ненормалници винаги може да има. Сектанти, вярващи в Кришна, извънземни, плоскоземци и всякакви. Само казвам, че това, че са взимали момчета и са били само мъже, може да е свързано с някакви вярвания, не непременно педалски истории и педофилия.
За мен и Тибет и Атон не са нормални например и смятам, че не е правилно да няма жени, НО това са си мои вярвания…
Всеки си има такива и това, че не го разбираме, не значи че са непременно извратени.
Това по повод педофилията. По поводи убийствата - определено вече смятам, че това не само не е нормално, ами че прекаленото отнасяне в посока религии вярвания, пречиствания и т.н и изпадането в крайности - е ОПАСНО, нередно и води за жалост често до трагедии в някаква форма.

# 13 402
Из фейса се въртят и невероятни хвалби от майка на дете, записано в Космос. След прочетеното от нея за нейните деца оставам с впечатлението, че никъде другаде децата не учат и наполовина на това, което усвояват там. Оплакването е, че има проверка, което нарушила учебния процес. Не знам какво точно иска жената, но без проверка в този случай не виждам как можеше да се мине.

Може ли линк (може и на лични, ако прецениш)?

# 13 403
  • Варна
Това АКО би следвало отдавна да е известно на органите на реда.
Да, казват за гилзи и изстрели и не потвърждават акОто.

# 13 404

Това във връзка с моя коментар ли? Та Николай едва ли не се е ползвал с провилегиите да бъде "негов син" (на Ламата). Не мисля, че се е страхувал от Александър, а още по-малко би го унижил с това, че баща му е пияница. Каква вина би имал Александър за това?

# 13 405
  • София
Доволен съм, че в последната седмица отказах на поне 15 покани от телевизии и радиа да коментирам разстрела в Петрохан. Въпреки че още в първия момент бях убеден, че Ивайло Калушев е застрелял хората в хижата и ще бъде намерен мъртъв с другите двама младежи. Имаше предостатъчно факти в полза на тази хипотеза. Един съдебен психиатър от Плевен обясни всичко просто и ясно на 4-ия ден от инцидента. Но, версията му не бе атрактивна за публиката. Такава истерия и възбуда не помня, а съм криминален репортер от 31 години.
Това публикува на страницата си във фейсбук главният редактор на "168 часа" "разследващ" журналист Слави Ангелов ............................................................
Толкова за разследващите журналисти, които още  от първият ден знаят кой , къде ,кого е убил  и формират общественото мнение  !

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 14:34 от мързеливка

# 13 406
  • Варна
И това ли не е вярно? Леле, взех да треперя вече...
Не казвам това. Казвам че се поднася информация лаишки.

# 13 407
Значи имаме изперкали сектанти гейове с педофилски наклонности. От 90те год се занимавал с деца, но няма едно завършено обвинение в педофилия.
Как живеели сами мъже. На 5км от населоно място и 50 мин от София. Кмета каза, че ламата е пътувал много често до София. Как никой не допуска, че тези мъже могат да си намират жени, все пак не са в дивото някъде.

# 13 408
Ее, официалният фаворит се бои че го изместват…

# 13 409
Как ще е казал много неща кмета?
“Нищо особено“ не е казал.
А това е човекът, който пръв е бил на мястото /след въпросния свидетел, който пък съвсем никакъв го няма/.
Съвсем логично повече не се появи, няма и да го направи.
“Селски човек“, да си гледа селото.
В първите часове, когато още не са изготвени експертизите и не ясно убийство ли е или самоубийство, не може да се разгласяват подробности, известни само на евентуалния убиец. Къде точно са раните, от какъв вид са, какво оръжие е намерено, как са били разположени телата и т.н. Това е недопустимо! В друга държава щяха да му наложат санкции, а може и да са му наложени.
Напълно нормално е да са му казали да мълчи, но е трябвало да го направят преди изявлението му, защото явно не е бил наясно.
Има хора, които така могат да ти разкажат нещо, на което са били свидетели, че дори и ти да си присъствал, ще започнеш да се съмняваш дали наистина си бил там... За да е по-интересно, така ще го доукрасят и преувеличат, че да ти стане неудобно и да ги поправиш. Този кмет може да е такъв тип, че то не бе ДАНС, не бяха обгорели бради, прободни рани, по два изстрела в труп... Кога пък успя всичко да регистрира тоз кмет с един поглед?

Общи условия

Активация на акаунт