Криминални досиета

• 581 145
  • 13 612
  •   291
Отговори
# 13 380
На някого направи ли му впечатление какво е обяснил Николай на баща си за Александър??? Защо живее там и т.н.? Защото "БАЩА МУ Е ПИЯНИЦА И НЕ МОЖЕ ДА ГО ГЛЕДА"!!! 🤦‍♀️
Толкова много неща ми иде да кажа, че...

Големи приятели са били Макулев и Калушев, няма що. Ти му поверяваш детето си, те ти говорят зад гърба, че си пияница.

# 13 381
Sands, възнамерявам силно да те изненадам но при самоубийства с огнестрелно оръжие два изстрела изобщо не са рядкост. Повечето хора не са учили анатомия и може първият куршум да не е смъртоносен. Може и в главата да не засегне жизнен център, та се налага човек да стреля втори път. Има документиран случай на самоубийство 8 изстрела в главата.

P.S Вярно ли си криминалист?!

Аз също знам, че е възможно и има такива случаи, но да се твърди, че не са рядкост ме учудва. Как да го разбирам това като вероятност, 1 от всеки 10 самоубийци по този начин се е застрелял повече от веднъж, примерно? Това би било не твърде рядко. Защото не мисля, че това е толкова често срещано. Може първият изстрел да не те убие, но има загуба на съзнание, на кръв, вече много зависи къде човек конкретно се е целил естествено, но чак пък не било рядкост…

Всъщност 5 на 138 човека, което е 3.6% ( Wikipedia) . Не съм търсила по-подробна информация, че ме е страх после какво ще ми излиза в браузъра. Grinning

# 13 382
  • София
Наистина се оказа, че става дума за неща, които по-голяма част от обществото трудно допуска, защото надвминава пределите на здравия разум, но това са фактите.

Точно така се чувствам и аз. Но в същото време е съвсем реално, че има много пробойни в историята, която ни внушават и няма как да не си задаваме въпроси.

# 13 383
Защо затваряш кучетата, ако си решил да ги застреляш? А себе си застрелваш навън?
Е, как защо? Да не ги нападнат вълците след 22 часа!
Да не попилеят вълците телата из гората.
Те вълците само кучешки трупове ръфат. Човешко не ядат.
Поне знаем, че са (само)убити след 22 часа.

Не знам, но не ми дава мира това, че близките им не са съгласни с тезата. През годините двама мои познати направиха тази глупост, в последствие човек си дава сметка , че признаци е имало и то сериозни.
Разбира се, може още да са в шок и да отричат. Да се надяваме наистина да предприемат действия за паралелно разследване.

# 13 384
  • Варна
Под прободни рани предполагам се визират рани, които пенетрират тялото, демек са в него или минават през него.

Аз чух входни рани, не прободни, ама сега се съмнявам. Трябва да пусна пак или някой ако ми каже коя минута се казва това.

# 13 385
Те и прободните рани в един момент изчезнаха, та колко му е да се самоубиеш два пъти.

Според мен госпожата просто се обърка и имаше предвид огнестрелни рани.

Разбира се, че имаше предвид огнестрелни рани - каза го по повод на информацията за четирите гилзи. На въпрос защо са четири гилзите при трима мъртви, отговори, че по едното от телата има две "прободни рани". Извън това няколко пъти беше повторено, че няма други следи от насилие освен огнестрелните.

# 13 386
Навсякъде има изнесена официална информация, вероятно са се объркали, никъде няма данни за прободни рани.

И аз така предполагам, че е объркване, но е факт, че се каза на брифинга и се повтори два пъти дори, защото я попитаха.

red soul Аз това за прободните рани го чух на брифинга. Ако и кмета го е казал, може да има и прободни рани освен огнестрелните. Но нали уж нямало следи от насилие?
Да, той каза, че е имало викове в хижата. После каза много гилзи. Все едно е имало престрелка. Сега ми попадна това. Добре, че има и смели хора в тая кочина.

# 13 387
Ако е от автоматично или полуавтоматично оръжие не може ли да излязат повече куршуми с едно натискане на спусъка?

# 13 388
На някого направи ли му впечатление какво е обяснил Николай на баща си за Александър??? Защо живее там и т.н.? Защото "БАЩА МУ Е ПИЯНИЦА И НЕ МОЖЕ ДА ГО ГЛЕДА"!!! 🤦♀
Толкова много неща ми иде да кажа, че...

Големи приятели са били Макулев и Калушев, няма що. Ти му поверяваш детето си, те ти говорят зад гърба, че си пияница.

Доста махленски и клюкарски език са имали тия извисени лами, иначе само дзогчен, терми и дхарма, само леко да оплюем някой.

# 13 389
На 889 страница съм, ама работата ми пречи на темата и само разбрах, че имаме и "Спасителят в ръжта" - Лама-Който-Някой-Хвана (за наркотиците това, да не се свързва с п.....насока), бащата на момчето Николай е ревнив и "вие елементарни неща не знаете". Елемнтарните малко ги знам, щото съм елементарна (сериозна съм, ама сега се успокоявам, че може да не е толкова лошо да си елементарен), но за сложните си признавам, че не ги знам.

# 13 390
  • Варна
Не знам как ги броят гилзите, но вчера казаха за Калушев че е стрелял с револвер и имало 3 гилзи. Ама от револвера на падат гилзи, остават в него. Та дали са брояли празните гилзи в барабана, но не е изказано коректно най малкото. А тези гилзи в барабана, може да са изстреляни патрони преди месец да речем.
Ако в главите са същите куршуми от този револвер, значи не е стреляно преди месец с него.
Така де. АКО

# 13 391
В момента по жълтите медии като ПИК се върти статия с показания на мистериозното момче(вече мъж), което живее в полите на София - 31 годишен Валери. Потвърждава, че са имали сексуална връзка, била дискретна. Бил е непълнолетен. Когато се прибрал от Мекскико и вече нямали явно излишни пари да плащат на Ламата, са го заличили от сайтове, форуми и т.н., изключили са го от комуната.

Към тая статия обаче... има прикрепена снимка на будситка фигурка с няколко фалосни фигурки, които са в сажди и са уж снимани на Петрохан.

Чакам и нетолкова жълтите медии и официални източници да потвърдят тези неща.
Иначе аз лично не разбирам защо толкова наивно някои хора смятат, че педофислкият елемент звучи неправдоподобен....

# 13 392
Ужасно е как ламата е бил страшно любезен - например на бащата на Николай му пише любезен имейл, после се държи любезно с него, държи се ужасно любезно, просто не можеш да му се разгневиш.
Същото впечатление имам от други будисти.

# 13 393
Това АКО би следвало отдавна да е известно на органите на реда.

# 13 394
Скрит текст:

Това са абсолютни инсинуации. Всички замесени и близки, даже и такива като бащата, които не са под влиянието на магическото влияние на Калушев отхвърлят педофилията, но добре, една Жасмин от бг мама е сигурна.

Не мога да разбера каква е тая педофилска мания в темата. То направо за нездрава психика и някакви фантазии говори. Бащата ти казва няма педофилия в случая, дето е последният който би скрил ако има някакви съмнения за педофилия, защото сина му е мъртъв бидейки под опеката на Калушев.

Не мога да разбера защо ти е толсова важно да изкараш случая педофилски.

И за мен е странно да се нормализира живеенето на 11-12 -13 годишни с чичовци далеч от семействата си.
Случая е по учебник за педофилия.
Ето един случай
https://www.vesti.bg/novini/pedofil-prechistval-dnk-to-na-zhertvite-si-2846351
Напомня на нашия лама май.
Ми може и да е нормално за такива религиозни течения знае ли човек.
Аз за тибетски монаси - жени например не знам.
Само мъже са там или поне предимно мъже.
На Атон също само мъже се допускат. Не знам защо на вас ви се струва странно.
Всякакви вярвания и култове има, където се величае определен пол над другия.
Щом няма данни за педофилия, не виждам защо го разисквате изобщо. От аутопсията най- малко ще се види момчето дали е било “насилвано”
Говорим за хижа Петрохан, не за Тибен, Атон и тн. Това че някой гуру вярва че интимните преживявания с деца са ок не го прави морално за обществото. Това че има различни култове и секти не значи че трябва да ги приемаме.
Съмнения за педофилия са съвсем основателни в случая, и може би тепърва ще излизат данни. Като вземеш едно дете за "отглеждане" на 11 години в затворена среда е много лесно го убедиш, че това е нормално и хубаво.
Тоест в класически смисъл не е имало насилване, по-скоро нормализиране на отношения, които се считат от обществота за аморални.

Общи условия

Активация на акаунт