Криминални досиета

• 422 579
  • 6 929
  •   4
Отговори
# 825
  • София
На мен пък ми се струва точно обратното, че са си живеели много добре до преди любовницата. Шанън все си е била по-властната, но той пък се е кефел, защото преди нея не е имал гаджета. За него е било шестица от тотото момиче като Шанън да му обърне внимание. Шанън е споделяла всичко на съседката и нищо странно не е казвала до преди любовницата, а и все пак дете е направил още едно. Едва ли тя го е накарала да имат трето дете, ако наистина я е мразел вече, не би се съгласил.

Ето една статия с доказателства срещу Никол:
https://thoughtcatalog.com/christine-stockton/2020/10/a-master-l … nichol-kessinger/

Има и някоклко видеа в ютюб Unmasked Nichol Kessinger, но не съм ги гледала още.

# 826
И аз се загледах в случая на Уотс. Разглеждах и фейсбука на Шанън. Направо е невероятно как този сив, смачкан човечец така хладнокръвно е изтребил семейството си. А е могъл просто да се разведе. Хайде, да кажем, макар че е недопустимо, да е удушил Шанън в пристъп на умопомрачение, но децата, собствените му деца? Най-хладнокръвно ги товари на пикапа и съвсем делово и сухо ги задушава и разпределя по резервоарите. Слушах и интервютата му от затвора. Ако бил мислел, това нямало да се случи, казва той. Но той е  имал  време да мисли, докато пътува с полуспящите деца, имал е достатъчно време да излезе от евентуалното умопомрачение. На мен лично на всички видеа, направени от Шанън, той ми се струваше абсолютно безразличен, смачкан и отсъстващ. Шанън е била активна, властна, амбициозна, докато той е просто неин придатък. Дори не изглежда като човек, способен да нарани и муха, камо ли да затрие цялото си семейство. Необятно ми е да си представя каква омраза е растяла в тоя човек през всичките тези години, защото убийството не е никак спонтанно. Трябвала е само една искра, за да запали огъня. И тази искра явно е била появата на любовницата.
За какви резервоари става въпрос? Той не беше ли оставил труповете на цялото си семейство в къщата с бележка до някакъв преподобен или бъркам случаите?

# 827
  • София
Бъркаш случаите с онзи със счетоводителя мисля.  Тук няма бележки, не ги е убил децата у тях и не е имало нужда от бележки, защото не се е крил.

# 828
  • София
Появата на любовницата е спусъка, но пистолетът е бил зареден много преди нея. Не мисля, че Крис Уотс е бил особено щастлив с жена си, което разбира се, не означава, че трябва да я убие, а просто да де разведе. Фейсбук създава един измислен идиличен виртуален живот, който има много малко общо с реалния, така че видеата и снимките не са никакъв критерии за щастие, а просто поза.  Аз лично смятам, че омразата му е нараствала бавно и сигурно, докато не е ескалирала. Какъвто и манипулатор да е въпросната Никол, няма как човек, който обича семейството си, да го затрие заради нея.

# 829
  • София
Разбира се, че Никол не е виновна изцяло, той явно си е психопат или каквато диагноза може да му се сложи. Колкото и да я е мразил, не означава, че трябва да си убие децата. Един разумен човек не би го направил, още пък повече, че той твърди, че Сиси му е била любимката. Дори и преди да са му минавали мисли да убие Шанън, Никол е била ключовата към избиването на цялото семейство. Все пак тя му е осигурила окситоцина за постигане на аборта, което само по себе си е много показателно, че го е натиснала да предприеме нещо срещу децата.

# 830
  • София
По принцип не си правя труда да вниквам в мотивите на поредния психопат, но това убийство е толкова неоправдано, нелепо, дебилно и излишно, че просто се опитах да си представя защо. Но това си е кауза пердута, защото няма как да знам как функционира мозъкът на един психопат. Нормално е човек да търси логично обяснение и причинно-следствена връзка, но в конкретния случай логиката е толкова инфантилна и нелепа - отървава се от старото, за да си направи ново семейство,. Кой, за Бога, прави така? После ще се отърве от второто, за да създаде трето ли? Приемам, че Крис Уотс е просто поредният извратен психопат и спирам да търся логика в нелогичното.

# 831
  • гр.София
Знаете ли за случая на Елиса Лам в хотел Сесил. https://www.chr.bg/istorii/dosieta/misteriyata-na-eliza-lam-osta … gadana-i-do-dnes/. Доста странен случай...

# 832
  • София
Да, аз самата писах тук в няколко теми за  Елиза Лам преди, много бях повлияна от тази история, и връзките с този много странен хотел Сесил в центъра на Ел Ей, който крие куп мрачни истории. Така и не се разбра какво се е случило.

# 833
Побиха ме тръпки рано сутринта Close

Интересна загадка. Предполагам няма запис, на който напуска асансьора?

# 834
То стана ясно, че е била шизофреничка и не си е пила едното лекарство предните дни. Даже са я преместили в друга стая, понеже пречела на момичетата, с които е била настанена. Според мен си е влязла в резервоара сама, следващите дни може някой работник да е затворил капака без да погледне вътре - но то кой да се сети, че там може да има някой. Като цяло тъжна работа, но не виждам престъпление или мистерия.

# 835
И аз го гледах този епизод. Мистерия е защо е влязла там гола и как е затворен капака. Ако беше от служител, то при разследването щеше да се разбере.

# 836
Не е влязла гола. Обяснението беше, че от студената вода е получила хипотермия, което пък кара тялото да мисли, че е жега и да се съблича.

# 837
Аз не видях да се споменава, че дрехите й са били мокри. Били прилежно сгънати.

# 838
Ами то от видеото ясно си личи, че никак не я слуша главата. Прави странни стойки и движения, жестикулира, явно си приказва сама, най-вероятно и чува гласове, нищо чудно да е шизофреничка или с друго психиатрично състояние. Оттам нататък логика в действията й не може да се търси. Единствено ме замисли фактът, че уж само персоналът имал достъп до тия резервоари, но по мое мнение обяснението е обикновен битов инцидент. А самата статия е написана много загадъчно, явно авторът има слабост към мистериите😉

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 10:01 от Анонимен

# 839
На мен ми е интересно да гледам Граничен контрол. Не е точно "криминални досиета", но ми е интересно как си мислят, че ще минат през летище с наркотици, след като има рентгени, кучета и т.н., особено на тези дестинации, които са рискови.

Общи условия

Активация на акаунт