Криминални досиета

• 478 796
  • 9 050
  •   54
Отговори
# 8 370
22-годишният Николай Златков е дете ? ( вероятно) на
Златка Златкова
Onepamoр на камера

Учил филмова и телевизионна режисура в Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов", София. Работил е като онлайн редактор на телевизионни предавания за MMTV. Нова телевизия❗. Народния театър „Иван Вазов".

Скрит текст:

Николай Атанасов
Пилот на дрон

Повече от 10 години опит в изграждането и летенето на различни видове безпилотни летателни системи (БЛА). 23 години опит във филмови и телевизионни продукции. Притежава лицензи А2 и А1-Аз на EASA, валидни за всичкиu държави от Европейския съюз.

https://goldenskybirds.com/?fbclid=IwT01FWAPz0VdleHRuA2FlbQIxMAB … fSmI4U11v6ppsTJ1A

# 8 371
То тези родители първо те са замотани от него, а после и децата им.

# 8 372
  • София
Беа, абсолютни измислици пишеш пост след пост.

# 8 373
  • софия
Православната църква не приветства нито будизъм, нито други източни учения. А повечето българи са православни християни. Още колко хвалби трябва да изслушаме за Калушев и неговата духовност? Да си дадеш детето в гората да го учат на будизъм не е разумно отникъде.
Това какво общо има? Кой хвали Калушев или когото и да било друг?
Всеки възпитава детето си по начин, който прецени, стига това да на пречи на другите или застрашава нечий живот.

Излезе информация, че кметът на Гинци е бивш служител на ДС.

# 8 374
Ключът е в "бараката".Изгоряла.

# 8 375
Измислица ли е, че 15 годишно дете е живяло в къща, в която са намерени трима жестоко убити мъже? И сега това дете липсва и е в неизвестност?

Reunion, аз обсъждам само това, което е изнесено в медиите. Въображение не би ми достигнало да го измисля сама.

# 8 376
От разказа на София всичко мога да приема, само и единствено как със 150 долара стигаш от България до Мексико на стоп ми е непонятно. Действието се развива 1995 година. Сигурно е преплувал океана.

# 8 377
  • София
Българите били православни 🤣. Да, по Коледа и Великден.

# 8 378
Коя мафия ги е убила? И те самите били ли са част от тази мафия. Пречили са на много хора според техните приятели. На подпалвачи, трафиканти, ловджии, оф роуд любители. Може би всички те са се събрали и са решили са ги гръмнат, за да не им пречат са си карат моторните шейни и да си полят на воля.

# 8 379
Кирил Борисов, за когото се знае, че следи случая от самото начало каза и други. неща извън извадените в текст, които са интересни
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/techenie … aja-petrohan.html

Извън вече известните за децата, учителя, че са само момчета  и т.н. - няма момиче, което се споменава в писмото до майката.

Последните два месеца се е подготвял да напусне - освен свалените сайтове има засечено и прехвърляне на пари между сметки и в БГ и в чужбина.

Има неофициална инфо, че властите в Мексико са разследвали комуната преди да напусне.

Намекна, че бащата на Алекс не е спокоен и до няколко дни ще коментира случая по друг начин. Аз го разбрах, че дава няколко дни Калушев да му върне детето.

Журналиста отговаряше много внимателно въпреки изнесеното клик заглавие.

# 8 380
Предавания
Тази събота и неделя
„Течението на Ивайло Калушев е извращение на будизма“: Криминален журналист с нови разкрития за случая „Петрохан“

Това не го казвам аз, а разследващ журналист.

# 8 381
  • София
От разказа на София всичко мога да приема, само и единствено как със 150 долара стигаш от България до Мексико на стоп ми е непонятно. Действието се развива 1995 година. Сигурно е преплувал океана.

Катманду е в Азия.
Беа, ти не коментираш, ти си съчиняваш.

# 8 382
  • София
Мисля, че вече има версия, която звучи най-достоверно

https://www.flagman.bg/article/373759?fbclid=IwY2xjawPzzx9leHRuA … zUYeu6-WGsQiJFQGg

Flagman.bg е фабрика за платени  и поръчкови статии.Главната   редакторка  Керанка Касабова, която се е прекръстила на Катя,  е известна с писания от типа „една жена ми каза“  и  преди  години  беше осъдена за клевета  за доста солидна сума.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 10:49 от мързеливка

# 8 383
Никой не коментира нещо, което каза кметът на с. Гинци. Говореше за Иво, но дали за Калушев или другия, че бил много добър и т.н., идвал по-рядко в къщата, но че се забъркал с другите и кметът го съветвал да стои далеч от тях.
"Познавах лично единият – Иво, предупредих го, че не е за тези хора, защото имах едно наум, че не им е читава работата”, каза още Тодоров.

# 8 384
Иван Кристов (Човека-паяк) дава 100 000 долара награда за информация за изчезналите младежи с Ивайло Калушев

Източник: https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/ivan-kri … aignsrc=clipboard

Общи условия

Активация на акаунт