Криминални досиета

• 478 796
  • 9 050
  •   56
Отговори
# 8 790
Ако Десислава Макулева е майката, в профила й има стари снимки с детето. Защо го е зарязала при ламата…

# 8 791
Всички защитнички на отглеждащия чуждите деца, какво мислите за липсващото 15 годишно дете?

# 8 792
Ама добре де, той нали в един момент окончателно си идва в България, тоест там в Мексико не се ли закриват тези му дейности (съответно да спрат парите)?

Някакъв негов приятел излезе с дълъг пост във фейсбук (кой аз обаче глупаво не запазих), и там казва, че Непал и Тибет са били след Мексико, и то за около 8 години, което лично мен ме шокира.

Опитах се да я намеря.

Тази ли е публикацията - https://www.facebook.com/assen.assenov/posts/pfbid0WbJ66pBAtjP4K … ih3ARTt1SmB4qKMel ?

Не ми дава да я видя. Може ли скрийншот, моля?

# 8 793
мързеливка, barsa, какво правят чужди деца по 1 година (всъщност май и повече) с приятел на бащата/семейството? Аз мисля, че не познавам никой, който би го направил или би го намерил за нормално.
Някой в темата би ли си дал детето на семеен приятел за 1 г. в Мексико? Това май е детето,  за което biborana каза, че е добре, защото е завършил елитно училище.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 19:33 от anmasu

# 8 794
Мързеливка, не е злоба, но някак не мога да симпатизирам на някого, който влачи чужди деца през годините, че и сега продължава, и никой не знае какво е правил с тези деца, но се носят слухове за педофилия. Да му се възхищавам ли? Интересно ми е къде е тази публична информация в Мексико за този гений, който кой де свари, търчи да го спонсорира. Може ли да ме ориентирате къде да потърся?

Освен, че  е злоба, има и  набеждаване.
: "влачи чужди деца през годините"
"никой не знае какво е правил с тези деца"
"но се носят слухове за педофилия"
" този гений, който кой де свари, търчи да го спонсорира"
............................И да добавя от предишният ви коментар  " откъде има такова самочувствие ТОЯ.

Сега само остава да ме ориентирате къде е публичната информация за държавното финансиране. 😊

# 8 795
Ако Десислава Макулева е майката, в профила й има стари снимки с детето. Защо го е зарязала при ламата…
Защото са на една вълна с бащата, явно.

# 8 796
Всички защитнички на отглеждащия чуждите деца, какво мислите за липсващото 15 годишно дете?
Дай доказателство за това. Може пеевските медии и служби да са си го измислили.
Плюс това, бащата е спокоен. А той, както разбрахме по-назад, е най-адекватният в ситуацията.

# 8 797
Не ми дава да я видя. Може ли скрийншот, моля?

Ще копирам съдържанието в скрит текст, за да прочетат и другите:

Скрит текст:
Цитат
Реакциите на българските институции и на много хора в социалните медии за трагедията в Петрохан нагледно показаха къде e България днес като общество и като ниво на институциите.
Тъжно, да не кажа депресиращо…
Моето лично мнение е, че огромната част от тези, които пишат статуси за мъртвите, нямат  идея кои са тези хора и нямат представа за колко добри човеци става дума.
Новината за трагедията в Петрохан ме завари от другата страна на океана.
Поднасям моите най-искрени съболезнования на близките на Дечо, Пламен и Ивайло, които познавам чрез Иво Калушев. Не бях в състояние да пиша до днес. Това е лична трагедия за мен.
Всички те са човеци, които трудно се срещат в наши дни и искам да кажа на семействата им, че нещата , които се изговориха за тях НЕ СА ВЕРНИ!
Дечо беше съдружник в успешна счетоводна компания, , Ивайло - юрист с изключителна международна кариера и дипломи от швейцарски и японски университети , Пламен - природозащитник и пчелар, а Иво, който все още не знаем къде е - един от най-интелигентните хора, които познавам.
Та тези хора, според една от версиите на властите са “паравоенна организация”… Евала!
И докато чуваме всичко това едни 500 млн долара на Мадуро се изпират мълчаливо без реакцията на властите в българска банка.
Първата ни среща с Иво дължа на Дими Паница, който беше довел в България световната организация за приключения в планината
Оutworld bound и Иво беше един от първите и български иинструктури.
С него на 20 годишна възраст за първи път влязох в пещара и въпреки, че никога не станах пещерняк, този спомен ще остане завинаги в мен, защото е изключително специален - 6- часов преход под земята!
Няколко години след това Иво замина за Индия и Непал и живя там над 8 години, в които нямахме контакт.
Когато се върна в България се срещнахме отново и сме се виждали, макар и не толкова често.
После замина за Мексико, там откри училище за гмуркане, а заедно с това и десетки нови пещери.
Бил съм и там.
Когато се върна от Мексико в България (ако не се лъжа 2021) и особено след като купи хижата, контактите ни бяха много по-чести. Винаги като се връщах в България поне два пъти годишно се качвах на Петрохан.
Планината беше буквално разграден двор, показвали са ми ужасяващи снимки с пълна карусерия с убити, натрупани едно върху друго животни  от месни бракониери, които върлуваха свободно в планината и изтрепваха вдичко по пътя си.
В този контекст искам да предложа на заемащия в нарушение на Закона кабинета на на главния прокурор когато не е информиран да ползва поне ChatGPT, защото това ще му спести изговарянето на тотални щуротии в публичното пространство.
Така например твърдението му, че няма как български планини да бъдат пазени от неправителствени организации.
Г-н Сарафов, в Европейската организация на рейнджърите членуват над 50 организации и около 35 от тях са НПО-та. Точка.
В цяла Европа рейндьрите са поощрявани и подкрепяни, но вие очевидно нямате идея за това.
Когато Иво и хората около него започнаха да се занимават с планината, там не бяха останали почти никакви диви животни. Идете сега! Животът в планината се върна.
Много пъти се е случвало докато съм там под тревога да тръгват из планината, за да спрат сеч.
Знам, че за мозъците на много хора, които говорят от трибуните на институциите, това е напълно неразбираемо. Те разбират основно от джуджета и рушвети и си представят, че вдички са като тях.
И последно откога да си будист те прави в сектант?
Конституцията четохте ли?
Имам идеи за още хора, които можете официално да обявите за секта. Изписвам имената на английски за улеснение при искането на международна заповед за задържане : Richard Gere, Keanu Reeves, Novak Djokovic само за начало. Списъкът е дълъг….
Нямам идея каква е причината за трагедията на Петрохан, но вместо да научим кои са убийците, ние сме свидетели на това как българските институции действат като жълти медии.
Омерзен съм!
Светъл да е пътят на Ивайло, Дечо и Пламен! И поклон!
Каквато и да е истината за тази история, трябва да я разберем.

# 8 798
Мен от тоя баща тръпки ме побиват.

# 8 799
Защото има хора, които лесно се манипулират.
По същия начин, по които сума ти хвърляха пари от балкона или го оставяха по кофите с боклук.
Сигурно е вярвала, че прави най-доброто за него, като го дава за отглеждане на духовно извисен човек.

# 8 800
Дай доказателство за това. Може пеевските медии и служби да са си го измислили.
Плюс това, бащата е спокоен. А той, както разбрахме по-назад, е най-адекватният в ситуацията.

Олелеее, ако този е най-адекватният, страх ме е да си представя какви са неадекватните.

Solaris, дааа, това е постът! Браво, че го открихте, аз не можах!

# 8 801
  • София
И връзка с ДС
Георги Калушев се оказа агент на Държавна сигурност, с псевдонима "Живко". Калушев старши е разкрит като ръководител катедра "Бизнесадминистрация" в УНСС. "Живко" е бил агент на ПГУ-Външното разузнаване, но и на ВГУ-контраразузнаването,
https://faktor.bg/mreja-ot-ds-vrazki-mejdu-sobstvenika-na-hija-p … a-eko-sdrujenieto
Да не се чудим откъде са парите в началото на 90-те за стартиране на бизнеса, за далечни пътувния и т.н.

# 8 802
Мда, ама иначе тръгнал с 5лева (не помня точно) към Мексико на не знам каква си възраст…

# 8 803
мързеливка, barsa, какво правят чужди деца по 1 година (всъщност май и повече) с приятел на бащата/семейството? Аз мисля, че не познавам никой, който би го направил или би го намерил за нормално.
Някой в темата би ли си дал детето на семеен приятел за 1 г.?

Аз знам такива, детето, всъщност децата им са в спортна школа в чужбина. Надежди в доста популярен спорт.Шйолата се състои от треньор, който ги обгрижва от-до. Частни ученици са и не си изоставят образованието. Тука няма такова условия за този спорт, затова са в чужбина.

Това само понеже доста вече се пише за родителите, само да обърна внимание, че децата при Калушев не са прекъсвали връзките си с родителите, самите родители са били с тях през част от времето.

Иначе си държа на тезата, която застъпвам отначало, че убийството, или самоубийството, или каквото е там е вътрешна работа.

Вероятно скоро ще научим резултата от експертизите, които ще изяснят повечето неща.

# 8 804
Е да да. Знаем ги тия истории с бащи от ДС и безпарични и безимотни обиколили света и почнали бизнеси.

Общи условия

Активация на акаунт