Криминални досиета

• 507 930
  • 10 349
  •   141
Отговори
# 9 465
Ботев е мразел религиите, всякакви.
...........
Но в прощалното си писмо дори Ботев пише, че се надява Бог да го запази ....

До това ни докараха толкова години бездуховност и упоритата съпротива срещу поне базово духовно образование.
Пълна невъзможност да се различи здравата от болната духовност. Липса на елементарни познания за религиите и философските учения. Всеки псевдоучител е в състояние да замота главите на интелигентни хора до степен да му дадат децата си, само защото им обещава някакво спасение.
Бог да прости душите на невинните!

# 9 466
Профили може да се трият и от друг човек, който има достъп.

Кой и защо ще му трие профила на тази изгубена душа? По-назад някой беше писал, че май си няма никого, освен Калушев.

# 9 467
  • София
Помните ли момчето Рафа, имаше тема за него във форума, и неговите родители живееха в някаква паралелна вселена, не вярваха в институции, сменят държави, той не ходи на училище, и бабата го беше прибрала в България с помощта на социалните. Какво се случва с това момче, някой знае ли, върнаха ли си го родителите? Не знам защо за него се сетих покрай тези родители

Родителите се кротнаха най-накрая,
 заживяха в България и детето ходи на българско училище с връстниците си. Тяхното си беше бизнес с хюман дизайн насам-натам, сега май имат школа  само в София.

# 9 468
  • Пловдив
Какво се случва с това момче, някой знае ли, върнаха ли си го родителите? Не знам защо за него се сетих покрай тези родители
Ако не се лъжа, върнаха си го, да.
И аз се сетих за това случай покрай бабата и дядото на Леон, но и много разлики има, де.

# 9 469
  • София
Много се надявам да остане с известното на Мери - само един труп. Горките деца.

# 9 470

Кой и защо ще му трие профила на тази изгубена душа? По-назад някой беше писал, че май си няма никого, освен Калушев.

Ами… Калушев?

# 9 471
Най- зловещото е, че бащата излезе прав. Наистина два дни след изказването му има развръзка. Мисля си, дали не е получил информация от самите изчезнали, точно кога предстои развръзката...Без изобщо да са уточнявали каква ще бъде тя. Това в случай, че смъртта им е настъпила от ръката на някой от тях самите...

# 9 472
  • Glasgow
Добра развръзка, дано всичко е наред с Рафа
Какво се случва с това момче, някой знае ли, върнаха ли си го родителите? Не знам защо за него се сетих покрай тези родители
Ако не се лъжа, върнаха си го, да.
И аз се сетих за това случай покрай бабата и дядото на Леон, но и много разлики има, де.
Heart

# 9 473
Възможно ли е да се търсят още 2ма живи? В края на новината в ъТВ пише "Предстои разпознаване на тялоТО".

# 9 474
Мда. Много им е важно на маститите убийци посред нощ да изтрият Инстаграма на младежа.

# 9 475

Ами… Калушев?

Вие смятате, че Калушев е бил жив до снощи? Аз не.

# 9 476
Аз така предполагам - да. Лично мнение.

# 9 477
  • Другата България
Току що Булнюз са писали, че столичните криминалисти са дошли и отворили кемпера.
Ако това е вярно, значи наистина телата са три.
Тоест, вярно е и инфото, че има един видим мъж - на предната седалка.
Останалите са били отзад.
Много жалко, ако е вярно.
Може и да не е, както казах, пристрастно се преписва понякога.

Сега остана само версията - самоубийство и/или убийство и самоубийство.
Чудя се само, ако е така, защо и кому беше нужно да не се изпозастрелят един друг, да се самоубият или каквото и да са направили, наведнъж, още в хижата? Защо тези преходи, от един връх на друг, какво се е случило в тези дни преди двата случая? И в тези между тях?

# 9 478
имаше по медиите интервю с негова приятекла, която още преди 2-3 дни , каза че е сигурна че не е жив.

# 9 479
Помните ли момчето Рафа, имаше тема за него във форума, и неговите родители живееха в някаква паралелна вселена, не вярваха в институции, сменят държави, той не ходи на училище, и бабата го беше прибрала в България с помощта на социалните. Какво се случва с това момче, някой знае ли, върнаха ли си го родителите? Не знам защо за него се сетих покрай тези родители

И аз се сетих за този случай покрай великите духовности и враждебността към образованието. И там бабата се опитваше да го върне към училището, и пак я осъждаха как можела да им се бърка.

Последното, което четох, беше, че е при родителите си. Но това беше преди доста време, може нещата да са се променили.

Общи условия

Активация на акаунт