Криминални досиета

• 422 976
  • 6 933
  •   3
Отговори
# 975
Моя съседка също изчезна, може би преди около 20 години. Жената беше от добро семейство, баща й беше известен учен, ректор на учебно заведение. Тя беше доста по-голяма от мен, не съм контактувала с нея. Беше се омъжила и напуснала квартала. В един момент се появи, обикаляше по улицата. Чух, че е с тежко психическо заболяване. Семейството й се чудеше как да я задържи, тя непрекъснато бягаше. Веднъж, когато излизах с колата, ме попита мога ли да я закарам до летището. След време разбрах, че е изчезнала и така и не са я намерили.

# 976
Случаят с Никълъс Баркли е много интригуващ и с интересен обрат. Ето и на английски:

Реално погледнато,
Скрит текст:
без самозванеца никой нямаше да знае за съществуването на Никълъс.
.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 20:07 от Сам Нийл

# 977
Ако се сещате за други подобни, с филми по тях (без значение документални или игрални)- пишете, интересно ми е да гледам такива неща, когато имам време за уплътняване.
Нямаш ли тв канал Investigation Discovery? Денонощно въртят такива филми.

Мен много ме впечатли случаят на Скот Питърсън, подобен на Крис Уотс.
Освен всички документални филми по темата, има и два игрални - The Perfect Husband  и Gone Girl / този е по мотиви от случая/.
https://www.youtube.com/watch?v=ygzR9eWx2rE&t=1785s
https://www.youtube.com/watch?v=GIWI3mih3_M&t=1538s
https://www.imdb.com/title/tt2267998/
https://www.imdb.com/title/tt0385940/?ref_=fn_al_tt_1

Накратко- изчезва бременната Лейси, първоначално никой не подозира съпруга й Скот, защото били перфектно семейство. Постепенно изплува  любовница, а Скот в обществото не се държи като опечален и притеснен съпруг. След няколко месеца откриват и тялото на Лейси. Вече няма никакво съмнение кой е убиецът. Скот е в затвора, но никога не си признава.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 18:54 от Нина*

# 978
тв канал Investigation Discovery? Денонощно въртят такива филми.

Нямам представа, т.к. почти не гледам ТВ.
Ще разцъкам из каналите.
Благодаря.

Тhe Perfect Husband  и Gone Girl  съм ги гледала. Hug

# 979
Каналите май са ID и ID Extra.

# 980
Аз от няколко  години не съм сменяла канал на тв. Винаги е на ID Xtra. Понякога ми се струват абсурдни случаи, но при проверка в гугъл намирам информация, че са реални. Гледах серия за убийството на Славка - сестрата на Илия Павлов.
Мм твърди, че гледам една и съща серия постоянно, защото анонсите на  предаванията са чести и досадни и той чува най-вече тях😆

# 981
Има още един такъв канал, само че е със субтитри - Crime Investigation. Много интересни случаи има и там.

# 982
Аз от няколко  години не съм сменяла канал на тв. Винаги е на ID Xtra. Понякога ми се струват абсурдни случаи, но при проверка в гугъл намирам информация, че са реални. Гледах серия за убийството на Славка - сестрата на Илия Павлов.

Не съм попадала на него, въпреки че често гледам ID. Разкажи повече за случая. Доста лошо, и брата, и сестрата си заминаха без време....

# 983
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спомням си случая. Sad
журналистка звъни на баща ѝ в София и пита по телефона "знаете ли, че дъщеря ви и внука ви са застреляни в къщата им? ама наистина ли не знаехте!"
и после едва ли не с гордост, че са първите, които са му казали.
Sad никакъв такт, никаква човещина.

плажа с обувките с крака в тях обсъждали ли сте? изглеждаше ми толкова странни загадъчно когато за първи път попаднах на информацията.
https://en.wikipedia.org/wiki/Salish_Sea_human_foot_discoveries
твърдят, че имат само едiн неразгадан случай от 21 ходила в маратонки, изхвърлени на плажа от 2007 година насам.

# 984

Не съм попадала на него, въпреки че често гледам ID. Разкажи повече за случая.
Ревност. Новата жена на бившия и мъж. Доколкото помня, звъннала на вратата уж, че и е лошо, Славка отворила, май не я е познавала, просто е откликнала на човек в нужда. И тая откачалка заклала Славка и сина.

# 985
Ужас! Кошмар. Гадно стечение на обстоятелствата. А детето пък защо?!? Ненормалници всякакви.....после сигурно са я изкарали луда.

# 986
Явно и детето заради ревност, да не дели с него бащата.
Доживотен затвор
https://www.standartnews.com/balgariya-krimi/zatvor_do_grob_za_u … lavka-248855.html

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 20:55 от Чи лу

# 987
Аз съм на А1 и ми спряха IT Extra, много ме е яд, и аз постоянно го гледах. Ще си сменя оператора, само да ми изтече договорът.

# 988
Ааа, аз моите оператори само с това условие ги избирам😆
Скоро ми звъняха от А 1 да ме питат, защо сме си прекратили договора, питам за id xtra и онази отсреща ми отговаря с въпрос: какъв телевизор имате?🤔
Отговорих и, че е хубав, нов, казвам и и марката (може би най-известната)... и тя вика: еее,жалко, ако беше самсунг, щеше да стане😂
О, така ли, следващия път като ми звъните, пригответе и един самсунг 65 инча бонус, ай чао😆

Poni,  през лятото живея на място, където нямам тв и си го "гледам" онлайн. Всъщност аз основно го слушам, понякога започва епизод, който знам наизуст и ако случайно погледна екрана се изненадвам, че убитата е примерно чернокожа.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 00:27 от Чи лу

# 989
Точно по същия начин и аз го гледах, и между другото, макар и малък, ми е Самсунг телевизорът. Дори си взех и държач за карта, да не премятам две дистанционни. Но, поначало смятам, че А1 направо се гаври с абонатите си, твърдо съм решила да се отпиша от тях, щом ми изтече договора. Имам още около година. С цялото си нахалство вече ми звъняха да ми предлагат двугодишен договор. С голямо удоволствие успях да вбеся жената, която ми звънеше и накрая тя ми трясна телефона. Толкова нерви ми създадоха с последния договор, че не искам и да чуя за тях. Нямам IT Extra, но непрекъснато се озовавам с някакви платени спортни програми, които не ме интересуват. След куп разправии успявам да се отърва от тях, те пак успяват да ми ги натресат и се започва отново и отново.

Общи условия

Активация на акаунт