Криминални досиета

• 422 986
  • 6 933
  •   2
Отговори
# 990
Ние го прекратихме предсрочно. Уж, трябваше да платим 3 месеца неустойка, а кво въртяха и сукаха не знам, но взеха пари за 5 месеца. До изтичането му оставаха 7 м.
Дали е голям, няма значение, аз просто бях убедена, че имам идеалния тв и затова го прехвалих надъхана, но тя каза: жалко, не става😂

# 991
А как го гледаш онлайн? Аз опитвах, не можах да го намеря, дори и отделни епизоди не мога да захвана.

# 992
  • София
И аз съм на А1, пак ми пуснаха IDXtra. Проверете и при вас. Случайно преди 3-4 дни видях и бях много щастлива, а преди 1 седмица го нямах сигурна съм.

# 993
Аз не съм на А1, но наскоро открих, че го имам. Не знам кога се е появил, че много не разцъквам из каналите.
Но виждам, че има и други маниаци като мен, че много не ми се виждаше нормално да си правя маратони с такива филми, та вие ме успокоихте, че не съм сама.Joy Уж хайде този случай последно, и я да видя следващият за какво е, и той ме увлече, и хайде и него да изгледам.

# 994
А как го гледаш онлайн? Аз опитвах, не можах да го намеря, дори и отделни епизоди не мога да захвана.
Пиша в гугъл "id xtra online". Най-често го гледам в seirsanduk. Не винаги тръгва веднага, но аз съм упорита и цъкам, докато тръгне.😆
Първо цъквам иконата на  id xtra от колонката вляво, ако не тръгне цъквам "алтернативен линк за id xtra", за него се изисква съвсем лесна регистрация с мейл. Разцъкваш по тези линкове,които съм отбелязала, все отнякъде тръгва. Ето сега тръгна веднага. Същото е и с платените спортни програми и тях ги има в този сайт.
Скрит текст:

# 995
  • София
Мноог благодаря Чи лу. Страдам от година, понеже нямам ID Extra. Моята история е друга с един безплатен плейър, но и от там изчезна и замених канала с български криминални подкасти, но историите ги знам на изуст всички Grinning

# 996
  • София
ID extra вече има и на A1.

# 997
замених канала с български криминални подкасти, но историите ги знам на изуст всички Grinning
О ,  и тях ги преслушвам. Я, кажи някои, може да не ги знам.
Аз пускам Вяра Георгиева, тя е готина. Онези двете от blood and lipstick  едва ги трая, особено тази суфльорката. Може да спечели конкурс за нелепи включвания и коментари😆
Слушам и една Светлана Ангелова отвреме навреме, но и тя има една интонацияяя....и говори с ингилизки акцент, понеже живее в Юкеей.😂

# 998
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
О ,  и тях ги преслушвам. Я, кажи някои, може да не ги знам.
Аз пускам Вяра Георгиева, тя е готина. Онези двете от blood and lipstick  едва ги трая, особено тази суфльорката. Може да спечели конкурс за нелепи включвания и коментари😆
Слушам и една Светлана Ангелова отвреме навреме, но и тя има една интонацияяя....и говори с ингилизки акцент, понеже живее в Юкеей.😂
Ох Чи лу така се измях на тия описания. Уви гледам същите и съм на същото мнение като теб Grinning Почнах с blood and lipstick, но нервите не ми издържаха от странните подмятания, мислех си, че слушам тинейджърки,. Вяра я изслушах от до, уви качва по-рядко клипчета. Светлана  е точно това, което описа . Grinning И до тук съм, не съм открила някой нов, ако намеря ще споделя.

# 999
Абсолютно същото мисля. Blood and lipstick изобщо не мога да ги слушам.
Чакай с нетърпение следващият епизод на подкаста на Вяра.

Моят телевизор също е почти постоянно на ID extra. Доста от епизодите ги знам знам на изуст, но си ги слушам отново докато си върша някакви неща из вкъщи.

# 1 000
И аз слушам Вяра, нейните случаи са доста добре представени. От гласа на онази Светлана де обривам.
Не толкова изпипани като на Вяра, но с хипнотично добър глас, са видеата на Валентин Иванов от канала "Криминални мрежи". Той си има и един канал със свръхестествена тематика. Този мога да го слушам и само рецепти за кекс да чете.

# 1 001
И аз намерих ID, някъде много назад из каналите, не знам защо ми се струва по-различен и по-разхвърляно представят историите. Но ми прави впечатление, че е ID, a не ID Extra.

# 1 002
На 20 декември 1976 г. момче, разхождащо кучето си в района на река Лихай (Уайт Хейвън, Пенсилвания), открива два куфара, от които се показват човешки части. След като полицията пристига на мястото се установява, че в куфарите се съдържа разчленено човешко тяло като главата липсва. Малко по-надолу по реката, край речния бряг, е открит трети куфар, в който се намира главата на жертвата + фетус от женски пол в деветия месец.
Скрит текст:

След направена аутопсия  е установено, че тялото принадлежи на млада бяла жена (между 15 и 22 г.), с тъмнокафява коса до раменете, 150-163 см висока, около 63-68 кг (поради бременност), две бенки на лицето – една на лявата буза и една над лявото око, белег в долната част на крака, кариес в напреднала фаза.
Първоначалното антропологично изследване показва, че тя може да произхожда от Сърбия или Хърватия. Направено е изотопно изследване на нейната коса, зъби и кости. Живяла е в САЩ от 5 до 10 години и най-вероятно в съседен на Пенсилвания щат.
Причината за смъртта е удушаване. Също така е била простреляна във врата. Носът, ушите и гърдите не са намерени. Разчленяването е описано като различно от това на хирург, но не и "случайно." Тъй като тялото е обезобразено, самоличността ѝ остава неизвестна, поради което ѝ се дава името Beth Doe. Направен и публикуван ѝ е скеч в пресата.
Скрит текст:

През 1983 г. тялото е погребано след години без никой да я разпознае.

Смята се куфарите с тялото са хвърлени в реката от близкия до Уайт Хейвън мост с идеята, че ще потънат.
Скрит текст:

Спекулира се кой може да е убиецът. Най-логичното предположение е бащата на детето. Мотивът би могъл да бъде издръжка, агресия поради зависимост и др.
Би могъл да е съпруг(партньор), който е разбрал, че детето не е негово. Например, ако е военен и отсъствал последната година.
Биха могли да бъдат родителите на бащата, ако не са искали да имат нищо общо с майката и детето.
А може би родителите на жертвата, ако не са одобрявали бащата и съответно детето.
Може жертвата да е проституирала и да се е натъкнала на сериен убиец-маниак (като убиеца BTK). Тази теория се счита за много малко вероятна, тъй като 1) жертвата е била бременна в деветия месец и едва ли ще излезе да заработва през декември, и 2) тези серийни убийци обикновено искат тялото да бъде намерено.

През 2007 г. тялото е ексхумирано за нови тестове и два нови скеча, които са публикувани през 2015 г. Това помага да се изключат 12 изчезнали жени потенциално да са Beth Doe.
Скрит текст:

През септември 2019 г. полицията получава информация, че Beth Doe може да е Маделин Круз. Информацията идва от неин(а) съученик(чка) от Масачузетс, след като вижда новия скеч. През 1974 г. Маделин и нейната сестра бягат от приемните си родители, но сестра ѝ се връща седмица по-късно. През лятото на 1976 г. Маделин се обажда на приятел за финансова помощ твърдейки че е бременна, и от тогава никой не я виждал и чувал.
Скрит текст:

Още същия месец от разследването става ясно, че Маделин Круз е жива и здрава и е изключена от списъка потенциално да е Beth Doe.

В началото на 2021 г. излиза частично съответствие между ДНК-то на Beth Doe и млад мъж на име Луис Колон Младши. Полицията се свързва с него и се установява, че той е племенник жертвата. През 2021 г. е официално обявено, че самоличността на Beth Doe е Евелин Колон.
Скрит текст:

Евелин е родена на 17 април 1961 г.  от пуерторикански произход. В момента на убийството е била на 15 г., а убиецът ѝ е нейния приятел(гадже) Луис Сиера, който живее на същата улица в Джърси Сити. Родителите ѝ не го харесват много, но заради бременността ѝ позволят да живее с него в апартамент под наем. Един ден Евелин се обажда на майка си, че не се чувства добре. Майка ѝ занася супа, но в апартамента няма никой. Съседите ѝ казват, че са се изнесли. В началото на януари 1977 г. Сиера изпраща писмо на испански от Кънектикът, в което пише, че Евелин е родила момче и че ако се нуждаят от помощ ще се свържат с тях. Това е причината и да не я репортнат за издирване. Две години без Евелин да се обади, родителите отиват в полицията, но заради писмото не се предприема издирване. Майката на Евелин умира през 2012 г., а последните ѝ думи към синовете ѝ са „намерете Евелин.“ Баща ѝ умира няколко години по-късно. Така синът на един от синовете(племенник на Евелин) решава да я потърси чрез ДНК, в случай че тя или нейните деца имат ДНК профил.

След като самоличността на Евелин е открита, Луис Сиера, който е на 63 г. и работи като шофьор на автобус, е арестуван в Ню Йорк и обвинен в убийство.
Скрит текст:

Интересно и стряскащо съвпадение е, че малката сестра на Евелин си купува къща в същото каунти, в което е намерена и погребана Евелин, без да подозира, че е съвсем близо до гроба на сестра си.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 01:16 от Сам Нийл

# 1 003
Къде слушате/ гледате Вяра Георгиева?

# 1 004
В YouTube - Faith Georgieva.

Общи условия

Активация на акаунт