Криминални досиета

• 419 841
  • 6 874
  •   3
Отговори
# 135
  • София
Привет и от мен! Много се радвам, че не съм единствената фенка на "Криминални досиета" и ID xtra. Друг любим канал ми е Crime & Investigation.

# 136
В момента по ID xtra дават за малката кралица на красотата ДжонБенет, убита на 6 годинки през 1996 г. И до днес не е разкрит извършителят...

# 137
  • София
Имаше един случай, много странен, със смъртта на Елиза Лам преди няколко години (канадка от азиатски произход), открита мъртва във воден контейнер на покрива на хотел Сесил в Лос Анджелис, и то след като посетителите започнали да се оплакват от странния вкус и цвят на водата. Имаше видео, показващо как Елиза влиза в асансьора на хотела, държи се странно, сякаш се крие от някого, натиска всички копчета, размахва ръце сякаш е обладана от нещо. Но няма обяснение как се е озовала на покрива на хотела. Той пък открай време бил свърталище на престъпници, като прочутия сериен убиец и изнасилвач Ричард Рамирез. Някакъв журналист отишъл там, за да пише за него, и той също се превърнал в убиец. Сетих се за този случай, когато споменахте случая за Черната далия, тъй като тя също е посещавала този хотел приживе. Не помня всички подробности, но бяха открили и доста смущаващи съвпадения в разни имена и филми - имало филм Черна вода, който показвал подобен сюжет, името на момичето съвпадаше с името на хотела, също сцена в асансьор, течаща вода с труп в нея и т.н.

# 138
Направо ме побиха тръпки докато чета поста на Lizia. Гледала съм клипчето в асансьора, заснето от камерите в хотела- страховито е. Не знаех, че  Елиза Лам е открита едва след сигнали за странен вкус и мирис на водата... ужас.

Гледала съм The Act. Ужасно психарска история. Представям си на съседите пък какво им е било да разберат, че години наред са живяли с две чудовища на една врата разстояние. Бррррррр.

# 139
О, да, ужасяващ е случаят с Елиза. Била е диагностицирана с биполярно разстройство, но версията за самоубийство изглежда твърде подозрителна, тъй като не е ясно как толкова слабо и крехко момиче ще отвори тежките капаци на водните резервоари. Много странен случай...

Ето го видеото:

# 140
Имаше един случай, много странен, със смъртта на Елиза Лам преди няколко години (канадка от азиатски произход), открита мъртва във воден контейнер на покрива на хотел Сесил в Лос Анджелис, и то след като посетителите започнали да се оплакват от странния вкус и цвят на водата. Имаше видео, показващо как Елиза влиза в асансьора на хотела, държи се странно, сякаш се крие от някого, натиска всички копчета, размахва ръце сякаш е обладана от нещо. Но няма обяснение как се е озовала на покрива на хотела. Той пък открай време бил свърталище на престъпници, като прочутия сериен убиец и изнасилвач Ричард Рамирез. Някакъв журналист отишъл там, за да пише за него, и той също се превърнал в убиец. Сетих се за този случай, когато споменахте случая за Черната далия, тъй като тя също е посещавала този хотел приживе. Не помня всички подробности, но бяха открили и доста смущаващи съвпадения в разни имена и филми - имало филм Черна вода, който показвал подобен сюжет, името на момичето съвпадаше с името на хотела, също сцена в асансьор, течаща вода с труп в нея и т.н.

Аз филма съм гледала, сега като го написа се замислих, че има съвпадения. Само, че мисля, че в резервоара за вода на покрива имаше мъртво дете. Доста интересно, явно филма е повлиян от този случай, трябва пак да го изгледам.

П.П. Темата е интересна. Направо бях потресена от случаите с децата.
Аз наскоро четох за О Джей Симпсън,заинтригува ме от една реклама по ИД. Еми, убедена съм, че той е убиеца.

# 141
  • София
И на мен ми беше интересно за О Джей Симпсън,. След като гледах и четох статии, намерих интересна теория, че убиеца е сина му.

# 142
Коя продукция/ филм за О'Дж Симпсън е най- достоверна и си заслужава гледането? Май имаше и сериал някакъв?
Сега ще си пусна "Черната далия", че не съм го гледала- да си обогатя общата култура. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 143
Аз лично препоръчвам American Crime Story, първи сезон разказва за О Джей, а втори за убийството на Версаче.

# 144
 А петия сезон на American horror story е много повлиян случаите в от хотел Сесил.

# 145
  • София
Сега проверих, филмът Dark Water с Дженифър Конъли е от 2005 година, а случилото се с Елиза Лам е от 2013. Има поне две съвпадения в имената на първо четене - героините, майка и дъщеря, се казват Далия и Сесилия. Далия, съвпада с Черната Далия, която също е била свързана с хотела, и е била забелязана на бара му малко преди да загине. Сесилия, името на дъщерята, пък съвпада с това на хотела - Сесил. Не съм гледала целия филм, но имаше показана сцена в асансьор, в който духът на мъртвата вече Далия се явява на Сесилия и започва да й сплита плитки. Но филмът е заснет поне 8 години преди случката с Елиза Лам.

# 146
Много крийпи!

# 147
Интересен прочит на събитията около изчезването на Мади, подкрепя тезата, че родителите са намесени по някакъв начин или, че те са самите извършители.

Part 1:

Part 2:

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 14:18 от Elunaria

# 148
Скрит текст:
Имаше един случай, много странен, със смъртта на Елиза Лам преди няколко години (канадка от азиатски произход), открита мъртва във воден контейнер на покрива на хотел Сесил в Лос Анджелис, и то след като посетителите започнали да се оплакват от странния вкус и цвят на водата. Имаше видео, показващо как Елиза влиза в асансьора на хотела, държи се странно, сякаш се крие от някого, натиска всички копчета, размахва ръце сякаш е обладана от нещо. Но няма обяснение как се е озовала на покрива на хотела. Той пък открай време бил свърталище на престъпници, като прочутия сериен убиец и изнасилвач Ричард Рамирез. Някакъв журналист отишъл там, за да пише за него, и той също се превърнал в убиец. Сетих се за този случай, когато споменахте случая за Черната далия, тъй като тя също е посещавала този хотел приживе
. Не помня всички подробности, но бяха открили и доста смущаващи съвпадения в разни имена и филми - имало филм Черна вода, който показвал подобен сюжет, името на момичето съвпадаше с името на хотела, също сцена в асансьор, течаща вода с труп в нея и т.н.

Черна вода е римейк на японски филм. Гледала съм ги и двата и са много страшни.

https://www.imdb.com/title/tt0308379/?ref_=fn_al_tt_2

https://www.imdb.com/title/tt0382628/?ref_=fn_al_tt_1

# 149
Здравейте на всички, снощи открих темата и колкото и странно да звучи и аз съм голяма фенка Grinning Повечето от случаите, за които сте писали, съм ги чела или гледала под формата на документални филми. Не мога да повярвам що за изруди е имало и продължава да има и то особено, когато са били замесени невинни дечица Cry
От българските истории се сетих за един адски гнусен случай. Ставаше въпрос за бременно момиче, което мисля, че не беше много добре, убито от приятеля си и негов съучастник. Бяха скачали върху корема й и още други страхотии. Ще ме прощавате, но от телефона ми е малко трудно да потърся статии. Ако никой не се сеща за случая, малко по- късно ще седна на компа и ше поровя.

Общи условия

Активация на акаунт