Криминални досиета

• 420 235
  • 6 877
  •   1
Отговори
# 255
Ами предумишлено с цел грабеж. В момента проверяват труп на възрастна жена, за която тези двамата са работили.
Пълни психопати. Трепеш, транжираш и изхвърляш и после си пиеш спокойно биричката и си пушиш цигарите,все едно нищо не е станало..

# 256
За имотни измами се говори. И на възрастната жена са обсебили жилището.

# 257
А за шесторното убийство в Нови Искър, това лято бях на релакс малко на бивша база на Своге, та там говореха, че става дума за гарант по сделка в която са намесени албанци, някой от мъжете е бил шофьор и нещо се е прецакало с доставката.

# 258
В Нови Искър това лято имаше пак масово убийство. Момче закла семейството си. Та печална слава му тръгна на селцето.
Ако Милошев прави 2 сезон на Дяволското гърло може спокойно да го кръсти Ужасът в Нови Искър.

А за шесторното убийство в Нови Искър, това лято бях на релакс малко на бивша база на Своге, та там говореха, че става дума за гарант по сделка в която са намесени албанци, някой от мъжете е бил шофьор и нещо се е прецакало с доставката.
Т.е. убиецът е нещо , като наемен убиец, реално има поръчители така ли се говори?

# 259
казаха, че такъв човек не съществува. няма убит "убиец". имало прототип някъде извън граница, а този от медиите е сборен образ. ама това са разговори на местни на няколко питиета на маса.

# 260
Т.е. "самоубилият" се, не се е самоубивал и изобщо не е бил в селото ли? Малко като градски легенди ми звучи тази история. Иначе е интересна версия.

# 261
Нямало самоубиец изобщо. Имало човек с визия на този, който сме виждали, но не живее в Бг и няма връзка с тези хора

# 262
Склонна съм да вярвам на легенди след като видях какво се случи с мой градски, който намери съкровище, до моя град има древно селище. вече е на небето.

# 263
Склонна съм да вярвам на легенди след като видях какво се случи с мой градски, който намери съкровище, до моя град има древно селище. вече е на небето.
Каква е историята?

# 264
Момчето намира древно съкровище, явно се опитва да го продаде първо, а не както по закон да го предаде, първо го бият ченгетата, после хора на Баш Иманяра на Бг, няколко престоя в психиатрия и се самоубива накрая. В момента мисля съкровището е на Държавата. Ако не е реплика.

# 265
# 266
Видяхте ли видеото, което са пуснали преди няколко часа, озаглавено „Истината за Джок Полфрийман”, на което се вижда какво се е случило наистина?

# 267
Видяхте ли видеото, което са пуснали преди няколко часа, озаглавено „Истината за Джок Полфрийман”, на което се вижда какво се е случило наистина?
Не. Къде в Ютуб ли?

# 268
Не. Къде в Ютуб ли?

Мисля, че да. Само като пишеш Джок Полфрийман в гоогле и първите статии, които излизат, са по темата.

Има снимани и други доказателства по делото, включително експертиза, показваща 3 промила алкохол в кръвта на Монов.

# 269
Благодаря открих го Simple Smile Споделям линка за другите , които имат интерес.
https://youtu.be/z2mzO3-6QTA

Общи условия

Активация на акаунт