Криминални досиета

• 420 389
  • 6 881
  •   6
Отговори
# 315
Беше правил разни неща с мъртвото тяло, не знам какъв е терминът, чела съм материали по делото, отвертки и т.н.

# 316
Такова красиво момиче....

# 317
http://arealcourtvn.my.contact.bg/902/90222210.htm Ето ги изнесените факти по делото на Георги убиецът на Радостина.

# 318
  • Dope Reach
Какво стана с онова хубаво момиче, което живееше в будна кома? Това за мен е адът на земята.
В същото състояние е... Лекарите твърдяли, че разбира какво се случва около нея, но вероятно никога няма да проговори. Прекрасно момиче, прикачам снимка, за да онагледя ситуацията и какво й е причинил този убиец.
Уби човек, но нима съсипаният живот на Мануела и нейното семейство не е равнозначно на убийство...? Едно от най-абсурдните неща за мен беше, че по това време участваше в кампания, озаглавена „Ако си пил, слез – искам да стигна жив“. И накрая условно. Просто е смешно, а покрай това страшно трагично и тъжно. Именно заради подобни истории се чувствам безпомощна в държавата, в която живея.

# 319
  • Street of Dreams
За мен лично трагедията при Мануела е два пъти по-голяма от тази на смъртта. И искрено се надявам да НЕ осъзнава какво се случва около нея и колко е несправедливо и колко страда майка й!

# 320
Затова написах, че е убил двама души. Горкото момиче.....и едно момче. Млади, животът е бил пред тях. А той си вее гъза на свобода. Ако не беше пил, нямаше да е толкова нагло. Но той си е бил чисто пиян!!!

# 321
Това е един от най-големите кошмари по принцип и наистина целия случай е ужасяващ. Sad

# 322
  • Street of Dreams
После, като изтрезня, как не го заръба съвестта?

# 323
Олеле, направо ми се дорева като ми припомнихте за Мануела.
Ужас, ужас....горкото момиче и горките му родители.

# 324
Не знам дали Мануела осъзнава какво се е случило/случва с нея, но наистина ме е ужасно жал за майка й Sad

# 325
Като ще е условно, поне да беше поел напълно лечението на момичето, а до колкото помня май осъди родителите да му плащат нещо, но не съм сигурна.

# 326
  • Dope Reach
Трябваше да платят разноски по делото.

# 327
Като гледам напоследък колко изроди карат не само пияни, ами и дрогирани, лошо ми става. За мен на всеки, хванат да кара дрогиран или пил над допустимото (мисля, че е до 0.5 промила), трябва да се отнема книжката доживотно.

# 328
  • Street of Dreams

Какво?!

# 329

Това е върхът на наглостта и безочието  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт