Криминални досиета

• 422 466
  • 6 929
  •   8
Отговори
# 795
Филмът по Нетфликс American Murder: The Family Next Door е много добре направен, ако не сте го гледали, го препоръчвам.
В него има много реални кадри от това как Крис Уотс се е държал, писмата, които е писал, но и мен най-много ме разчувстваха кадрите с децата. Шанън е качвала редовно снимки на семейството, изглеждали са перфектното семейство.

Изгледах го преди няколко часа.
Да, изглеждали са "перфектното семейство" и до там. Реално от ежедневието си, което Шанън качва нон- стоп във ФБ (нещо, което не разбирам, а от там съответно и не одобрявам) и показаното като факти от разследването във филма, болезнено ясно  става колко фалшива реалност е представяла.

# 796
Всички инфлуенсъри са така..живеят в розов балон и после бам..той се пука.
Нали наскоро убиха една известна американска инфлуенсърка. Май също мъжът ѝ подозират.

# 797
  • София
Реално до преди да се запознае с Никол са си били хубаво семейство, той дори до последно казва и на Никол, че ги обича, а Бела му е била и любимка. Чак четири месеца след убийството той казва, че не е искал да се снима в тези видеа, но го е правил заради нея, казва, че щяла да вдигне скандал, ако не иска и затова не е повдигал въпроса никога. Реално, ако го беше повдигнал, можеше и да не реагира така, не е пробвал да види. Така че ми изглежда изсмукано, просто да каже нещо. Тя не е била като инфлуенсърите сега. Пускала е клипчета тип как танцуват децата, някакви кратки кадри или някоя снимка, не ежедневно. Понякога няма и по месец-два. Не е като сега където снимат по цял ден.
Бременността също е била желана, той е искал момче и е бил щастлив. Всичко се променя след Никол, тогава казва и на Шанън, че не иска детето.

За мен това е един от най-интересните случаи от криминалния свят. Гледала съм и различни теории защо Никол е виновна, че му е търсила името още две години по-рано, че нарочно е започнала работа при него. Как отрича, че е знаела, че Шанън е бременна, но това не е вярно, че не е искала сериозна връзка с него, но всъщност е търсила "булчински рокли за любовници". Шанън не се е борила, най-вероятно, защото ѝ е дал окситоцин. За който, той казва на полицията, че никога няма да признае откъде го има. А ден по-рано Никол се е обадила в клиника да пита каква доза окситоцин е достатъчна, за да причини аборт.

Не, че Никол е изцяло виновна, никой не може да те манипулира, ако си нормален човек, особено, че в случая е планирано, а не е импулсивно.

Интересното е, че преди месец излезе информация, че Никол и Крис си пишат писма от затвора, но тя вече е с ново име.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 20:53 от Niya-

# 798
Аз също съм чела много за този случай, наистина е шокиращ. Доколкото помня, Крис дори в началото е бил с проблеми в теглото, затворен, комплексиран, и това да започне връзка с общително момиче като Шанън е един вид голям успех за него. Както се каза, тя е отворен, открит човек, с много приятели. С брака си с нея, и после с раждането на децата,  Крис бива така да се каже, валидиран като нормален, дори успешен мъж в обществото. Започва да ходи на фитнес, добива самочувствие и започва да се оглежда наоколо даже за други жени. Шанън не го е юркала толкова за общи видеа, сегашните инфлуенсърки са много по-досадни,  направо съжалявам мъжете и децата им. Та дори и тя като по- доминантна личност в семейството,  те наистина са живеели добре, Шанън го е обичала много и е била любяща майка, няма недостатъци в това отношение.

# 799
  • София
Неговите оплаквания от нея са направо безумни, не знам и преди ли е бил такъв или рязко изперква така. Шанън нищо не е забелязала, защото си е споделяла всичко с приятелката и когато забелязва, че той започва да се държи странно ѝ споделя. Те постоянно си пишат двете.

Той се оплаква, че тя му вдигнала скандал защо докато тя е била с децата в друг град, той е ходил на ресторант и е изхарчил 64 долара с нейната карта. Заподозряла го е, че това  е сметка като за двама и че изневерява. А той наистина е изхарчил толкова, защото е бил с Никол. Но Шанън му е виновна, че е вдигнала скандал.

# 800
Следите ли случаят на Мая и Александър?
За тези, които не са запознати ще пусна линкове в скрит текст под поста.

Още като гледах интервюто с Мая ми се стори доста подозрителна.
1. Никаква мъка и тъга не усетих от нейна страна нито като разказваше за тормоза към нея, нито когато разказваше и за тормоза върху децата. Да преживееш такъв тормоз, а също и да бъдеш свидетел на такъв към децата е толкова болезнено, че ако ти се наложи да го разказваш, 100% всеки път ще ти засяда буца на гърлото, ще се разтреперваш, ще се разплакваш и т.н. При нея обаче липсваха каквито и да било емоции.
2. Ако бащата наистина е биел децата на тези записи, то тя как така хладнокръвно ще си стои? Какъвто и звяр да е той ще скоча и ще застана на пътя му. Ще го удрям, ще крещя и т.н. Тя обаче звучи доста хладнокръвно.
3. На записите за сексуалното насилие детето рецитира репликите като стихче.
4. Тя твърди, че мъжът и е изкарвал едно от децата навън при -25 градуса и я оставял пред блока за наказание и е карал детето да яде от кофите... А ТЯ през това време защо не е реагирала като майка???
5. Това, че детето крещи на записите "Ще повърна кръв звучи доста стряскащо, но бащата в този момент наистина бие с такава жестокост детето, тогава майката щеше да е изпаднала в истерия. Нищо чудно да е подучила детето да крещи тази фраза ако баща и я бие, за да може да изглежда още по-драматично на записите.
6. В профила си във Фейсбук Мая е пуснала и запис от телефонен разговор с бащата, в който той ядосано крещи, че не му е вдигала телефона. Мая се държи ужасно хладнокръвно, направо като психопат - спокойна, чак сякаш се кефи, че е успяла да го изкара извън нерви.

Първа част: интервюто с Мая при Цанов:
https://www.youtube.com/watch?v=6Juxv8xUtOg

Втора част: Цанов сякаш вече поставя под съмнение версията на Мая:
https://www.youtube.com/watch?v=sFpow7ZjRIc

Фейсбук страницата на Мая:
https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0 … F-101246972130033

За мен остава загадка защо бащата Александър продължава упорито да отказва интервю с Цанов, както и да се подложи на детектор на лъжата.
Всъщност доколкото ми е известно Мая също не е подложена на детектор.

# 801
  • София
И аз попаднах на тяхната драма. И двамата са виновни и използват децата в битката между тях.  Това, което майката прави е отвратително. Излага на показ децата си по най-долен начин, както и той. Мъжът е насилник, но от обичайния вид, не мисля, че казаното от нея е истина на 100%. За съжаление смятам, че децата трябва да се изведат от тази среда. Те са потърпевшите от една токсична връзка.

# 802
Много съм на две в този случай. Хем от записите ми се доповръща, хем пък на нея не мога да повярвам.
Гледам , че и онзи Андрей Едрев се застъпва за бащата. Той пък какво долно леке и насилник е не е истина.
Истината е, че едни деца ще растат дълбоко травмирани и манипулирани и от майка си и от баща си.
Александър сподели снимки на децата с него, изглеждат сравнително щастливи, та не знам... Това за сексуалния тормоз вече ми дойде туу мъч.

П.П. Следя Цанов. Не харесвам маниера му на водене, но прави много добри разследвания. Не знам дали сте гледали поредицата му за бг педофилите..Аз лично бях потресена колко много са и как никой нищо не прави.

# 803
  • София
Ба, да. И аз мисля, че майката манипулира, бащата също. Чак не мога да разбера, защо са се разделили, като са си лика прилика.
Много ми е мъчно за децата. Факт е, че жената има възможност да ползва адвокатски услуги, но вместо това, използва децата си. Последното с пироните в гумите е безумно. Фактът, че е решила точно в този ден да остави децата да поспят, също.  Камери за наблюдение струват буквално няколко лева, а при описаното от нея не разбирам, защо няма. Историята, че любовницата е стара и не може да има деца и иска нейните е също безумна.

# 804
Да, за гумите същото си помислих и аз.

Също и за проверките на социалните дали бил подреден гардероба на децата и дали имало сготвена храна в хладилника...
За първи път чувам социалните да ги е еня дали си храниш децата с фастфууд или им готвиш топла яхнийка всяка вечер. Trollface

И като е толкова по записите защо не е направила видеозаписи в дните на посещение на социалните служители? Тя е в дома си и никой не може да и забрани да ги снима. Може да имат претенции само да им се замъглят лицата при публично излъчване на видеоматериалите.

Изобщо от видяното и чутото дотук стигам до извода, че:
Бащата си е един средностатистически тарикат, дето е решил, че като жената му е родила две деца и той ще си пие, ще си излиза и ще си право каквото иска, защото майката няма да има кой знае какъв избор. Обаче не е познал! Сблъскал се е с още по-голяма кукувица от него (нищо чудно и да е била скрита лимонка), която е готова да пожертва всичко (дори най-милото си, каквото са децата) за да му отмъсти, за да го злепостави пред цяла България, а в крайна сметка и като бонус ако може да изкопчи някое тлъсто парично обезщетение.

# 805
Аз нямах нерви да изглеждам или изслуша записите.
За жената, мисля че когато човек е в такава ситуация, с времето той знае в каква ситуация е и някак обръгва така да се каже. Може би затова на някои от вас им се струва хладнокръвно. Все пак тя не е с него от вчера к това не с е е случвало веднъж,пе да реве като истеричка.
Ето, тя сега е потърсили помощ, а пък колко хора се опълчва и я съдят.
Ами после как човек да потърси помощ..

# 806
  • у дома...
А записът как тя малтретира детето си? Истината е някъде посредата. На нейно място до сега да съм му сготвила гъби или с коктейл ще го посрещна. И ще го излежа.

# 807
За жената, мисля че когато човек е в такава ситуация, с времето той знае в каква ситуация е и някак обръгва така да се каже.

Демек ти като майка ще 'обръгнеш' да знаеш, че мъжът ти бърка в на детето ти еди кое си и няма да истерясаш? Няма да му налетиш като бясна биволица да му избодеш очите, да го издереш, да не знаеш на кой свят се намираш от бяс?
Айде, де...

# 808
За жената, мисля че когато човек е в такава ситуация, с времето той знае в каква ситуация е и някак обръгва така да се каже.

Демек ти като майка ще 'обръгнеш' да знаеш, че мъжът ти бърка в на детето ти еди кое си и няма да истерясаш? Няма да му налетиш като бясна биволица да му избодеш очите, да го издереш, да не знаеш на кой свят се намираш от бяс?
Айде, де...
В по-голяма част от подобните случаи майката игнорира проблема и се самозалъгва, че не се случва, дори и когато детето сподели. Доказан факт.

# 809
Те жертвите на домашно насилие дълго време вярват, че те са причината за промяната в поведението на този "страхотен" мъж , с който са се запознали.

Общи условия

Активация на акаунт