Криминални досиета

• 422 938
  • 6 933
  •   5
Отговори
# 885
Кой е американският филм?
Citizen X

# 886
За мен сериала е много добър. И наистина разследващите вместо да си помагат са си пречели едни други, липсата на добра комуникация и добри помощни средства в разследването, водят до това чудовището да вилнее необезпокоявано и да убива на воля. Егото на разследващите също не е за пренебрегване, както и това, че явно до него време не са се сблъсквали с такъв ужасяващ убиец. Нагиев наистина е почти неразпознаваем в тази си роля и според мен се справя добре. Пп В сайта, който постнах са качени досега три епизода, да.

# 887
Къде могат да се гледат останалите епизоди.....?

# 888
Ами те в сайта ги качват поетапно, когато излязат. Ще ги качат всичките, но ако не ви се чака и вече ги има, вероятно могат да бъдат изтеглени от Замунда или някой подобен нему.

# 889
Къде могат да се гледат останалите епизоди.....?

Ако са излезнали вече всичките епизоди (били са излъчени), със сигурност ги има в руските сайтове. Но това ще върши работа само на рускоговорящите.

ПП. Направих си домашното Simple Smile , ето тук към днешна дата има до 8- ма серия включително.
https://kinogo.best/69983-5-chikatilo-serial-2020.html

# 890
Изгледах сериала, хареса ми- как е направен, как е пресъздадено времето, когато се развиват дейстивята.
В 9- та серия, която е за самия филм, за снимките и въобще за актьорите в продукцията, се обещава втори сезон. Чакам го с нетърпение!

*Извинявам се за двата поредни поста, но разликата е в рамките на 4 дена и няма как да редактирам предния.

# 891
Минавам през темата, за да споделя с вас една статия с мистериозни криминални загадки:

https://www.chr.bg/hronika/dosietata-chr-onezi-nerazkriti-ubijstva/

Особено интересни за мен са случай  № 5 - загадъчната смърт на Джонатан Луна, и № 1 - зловещият и брутален американски сериен убиец, познат като Фантома, останал неразкрит,  за когото има подробна статия  в Криминални досиета, линк към която съм оставяла по-назад в темата.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 16:16 от _Електра_

# 892
Попаднах на тази статия: https://www.senzacia-bg.com/2020/12/25-1974-6.html?fbclid=IwAR0p … 18cglvnwI&m=1

Случката се разиграва у нас през 1974-та година. 17 годишен убива шестима студенти. Много зловещ случай.. Жалко за погубените животи и браво на момчетата, които са предотвратили още по-голяма касапница.

# 893
Какво мислите за убийството на бургаската бизнесменка Теодора Бахлова? Тялото й е намерено разчленено наскоро, а тя е в неизвестност от десет месеца.

# 894
По- скоро си мисля за българската полиция... и нейната ефективност.

# 895
Мъчно ми е за дъщеря й.. След толкова време на чакане, търсене, надежда и молене, да прочетеш в интернет, че майка ти е намерена разчленена.. Ужасяващо.

# 896
Бездруго е кошмарно да загубиш близък човек, но и да си година в неведение - ужасно е. Доколкото разбирам, роднините още в началото са подозирали кой е в дъното на нещата. Явно е нямало кой да ги чуе. Но и не мога да си представя що за психика можеш да имаш, че най-лесният начин за справяне с проблемите ти да е отнемането на живот.

# 897
И да са ги чули разследващите, без да проговори някой няма как да се разкрие такова убийство без труп. Ако е заровен из полетата все има някакъв шанс някой случайно да намери кости след години. Но в гробище едва ли.

# 898
Това не мога да разбера - влизаш в гробището и заравяш, когото ти падне и никой нищо не вижда и не чува. Вероятно е платил на някой, който си е замълчал.

# 899
Някой местен може да каже как е гробището, къето са я намерили. Ако е някое на майната си извън града, кой ще ги види посред нощите?

Общи условия

Активация на акаунт