Криминални досиета

• 419 868
  • 6 874
  •   2
Отговори
# 6 630
И като не е в МОЛ-а, ще е в автобуса.
С тези деца трябва да се работи...
Или в училище. 

Някак нямат страх и респект от нищо младото поколение

# 6 631
  • Deutschland/HE
Какво да очакваме:

Цитат
Директорката на училището, в което тази сутрин дете беше намушкано с нож: Станало е на шега

# 6 632
Цигани ли отново?

# 6 633
Егати тъпизма.
Предполагам какво е имала предвид - нещо от рода онзи нов татко дето беше стрелял с пушка/пищов и беше убил негов приятел

# 6 634
# 6 635
А, ясно.
Пас съм....

# 6 636
Недейте така.
Онзи ден в мола хората са оставили детето да издъхне пред очите им.
Това е отвратително и показва в какво се превръщат хората. Ей така да лежи безпомощен и никой да не помогне, да не застане до него и поне да не умира като куче сам.
Не ги харесвам като етнос и манталитет, обаче утре и мен на улицата може да ме срещне някой, и нищо че съм бяла много хора няма и да спрат да погледнат какво ми е, обзалагам се.

# 6 637
Е кои хора да му помогнат, като той аверът му каза, че го гледал на земята и не разбрал че е намушкан?

# 6 638
  • София
В повечето случаи не позволяват да се пипа тялото, ако не е медицинско лице, защото може да навреди. По миналата седмица бях на съдебно заседание в съда и подсъдимият припадна, направи нещо като епилептичен пристъп. Не ни позволиха да го докосваме, докато не пристигна Бърза помощ.

# 6 639
Едва ли не е имало тълпа от очевидци и зяпачи. В крайна сметка след някакво време една жена го е доближава и е усетил, че е леден -> оттам мъжът й го е закарам в бръза помощ.
За мен това е ужасно и шокиращо. Никой не го е доближил и момчето е умряло сам само.
Той е бил само на 15, хора.

# 6 640
Какъв мъж го е закарал, аз четох че на четвъртата минута там е била спешна помощ.

# 6 641
Аз каквато съм хала веднага щях да се разкрещя за човек с автомобил да го заведем в Пирогов. Но някъде ми се мярна???че ножът не е трябвало да се изважда от раната. Както е и при катастрофа да не се местят пострадали. Та компетентност явно трябва в случая как да се подходи.  Милото дете!

# 6 642
  • Пловдив
Това е отвратително и показва в какво се превръщат хората. Ей така да лежи безпомощен и никой да не помогне, да не застане до него и поне да не умира като куче сам.
Наръгания не е бил сам, защо се очаква от непознати да бъдат с него?! И после какви били хората?

# 6 643
То малко е нож с две остриета помагането в такива случаи. Помня инцидента с Милен Цветков, където после твърдяха, че тези, които му помогнали да излезе от колата и го преместили, всъщност изобщо не му помогнали на състоянието, а напротив, били го влошили…
Та, така че и аз нямам представа кое е правилното за всяка конкретна ситуация, в която може да попадне човек. Много е различно и после тая вина, че си сбъркал и нещо си направил не както трябва, ще си я носиш ти.

# 6 644
  • при късмета
Не е закаран след някакво време, а линейката е била там за 4-5 минути и той вече е бил натоварен и каран към болницата от частно лице. Никак не са стояли безучастни хората наоколо. При това момчето е починало в болницата, не на място
ver4eto_sv, ти наистина ли  можеш да гарантираш, че ако намушкат някого пред теб, ще се спуснеш да му помагаш на секундата? И друго ми е интересно, как точно и конкретно ще помогнеш?

А за днешния случай, в училището, не е било умишлено. Едното дете е извадило ножа и го размятало, без да напада някого целенасочено, просто случайно е попаднал в другото дете. Не, че изобщо трябва да се допуска носене на ножове в училище, но според мен изобщо не могат да се сравняват двата случая.
И сина на К. Костадинов имаше такава изцепка, а беше занесъл ножа в училище целенасочено да сплашва друго дете. Като на едни се разминава, защо другите да не си мислят, че и те имат това право?

Общи условия

Активация на акаунт