Криминални досиета

• 419 729
  • 6 873
  •   9
Отговори
# 6 705
По-добре е да се знае. Специално децата ги карам да се запознаят с такива новини, за да имат едно на ум.

# 6 706
Едно време е имало и ТВУ - Трудово възпитателни училища.

Имах преподавателка по математика преподавала години в ТВУ
Не беше добре жената, изключително срината нервна система.
Кой знае с какви животни си е имала работа.

# 6 707
  • Paris, France
Сама си е избрала да преподава в ТВУ...
Ако е било преди 1989г, може и там да са я пратили по разпределение. Тогава не можеше сам да избираш къде да идеш на работа, дори и някъде да те искат и ти да искаш да работиш там. Разпределят те според жителство, нужди от работна ръка, успех. Братът на баба ми се беше запознал с жена си в Мадан или Златоград, където тя е пратена на 20г като детска учителка, а той като инженер. Нейните родители са от Стара Загора, а неговите живеели в Хасково.

Имах съседка, завършила с отличие Френска филология във Велико Търново и разпределена в ТВУ. Ожени се в Бургас, та се махна. Разказвала ми е ужасии. Била е блъсната по стълбите, хвърлена през бюрото итн. Даже обмисляла да изкара курс по Брайл и език на глухите за да може да се премести в специализирано училище.

# 6 708
Арестуваха шеф на НПО и още трима: Вързали, дрогирали и плашили с оръжие 20-годишен мъж.
https://share.google/ctB3FtbUf61fZDjiv

# 6 709
  • София
Леле. Този доктор преди често говореше по тв, имах добро мнение за него.

# 6 710
  • София
Арестуваха шеф на НПО и още трима: Вързали, дрогирали и плашили с оръжие 20-годишен мъж.
https://share.google/ctB3FtbUf61fZDjiv
Много неприятна история, него никога не съм го харесвала, имаше понякога нещо в погледа му наживо, което ме смущаваше, но това беше преди доста години.

Нека кажат кои са и другите трима участници, кой е този известен актьор и модел. Дано се появят и други свидетели, защото само за задържане против волята може и да им се размине, щом и политици са намесени.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 11:58 от Niya-

# 6 711
Направо се ужасявам какви изроди има сред нас, и такива, които заемат високи и отговорни постове....

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 15:20 от monii

# 6 712
Чувството за недосегаемост..

# 6 713
  • София
Едва ли само са го вързали и дрогирали, вероятно и сексуално са злоупотребявали с него.

# 6 714
Ужас..тази история ми напомня на мъченията в Чирчео, Италия, за които има и игрален филм. Там две момичета са били така държани, дрогирани и измъчвани. Едното е умряло там, другото оживява,  но превърта и умира от рак на около 40 годишна възраст... пак разни богаташчета бяха изродите.

# 6 715
Ха, онзи ден гледах "Криминале". И там имаше епизод с такива точно изроди, ама не попаднаха на правилните жертви...
Сещам се и за "Кръстникът", съвсем в началото с Америго Бонасера. Май само това може да е адекватно възмездие с нашите възпитаващи, а не наказващи присъди. Ама в Швеция май е по-зле.
https://lupa.bg/news/shvedski-sad-otkaza-da-ekstradira-migrant-n … a_376802news.html

# 6 716
В Портал Култура има много интересен текст "Кой уби малкия Грегори Вилмен?". Някой да постне линк към него,че на мен ми е трудно...

# 6 717
  • Deutschland
В немския криминален форум разнищваха надлъж този случай.

https://kultura.bg/web/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%83%D0%B1%D0%B8-%D0 … 0%BC%D0%B5%D0%BD/

# 6 718
В Портал Култура има много интересен текст "Кой уби малкия Грегори Вилмен?". Някой да постне линк към него,че на мен ми е трудно...

Поствам линка.

# 6 719
  • Glasgow
Излезе ми някаква новина, че в Пирин е открит мъж, направил си бивак там, при проверка се установило, че това е мъж изчезнал преди години и обявен за мъртъв от съда.
Нали скоро коментирахме тук такива случаи, може би се среща по често, отколкото мислим. На някой да му писне и да "изчезне".

Общи условия

Активация на акаунт