Криминални досиета

• 420 657
  • 6 888
  •   4
Отговори
# 6 885
Постнах ви първия случай, който ми излезе, за сериен педофил, който три пъти лежал за изнасилване на дечица, не става ясно с какви присъди, след което веднага след третата присъда наново изнасилва момченце 6 годишно и получава 6 години. Тоест, чак след изнасилването на 4 дечица, този човек получава присъда 6 год...
На шест години затвор беше осъден 39-годишният сериен педофил Асен Кючуков от град Долна Оряховица, съобщи БНР.Мъжът блудствал с 6-годишно момче от село Първомайци през август миналата година. Кючуков има три присъди за подобни престъпления, а поредното извършил веднага след излизането си от затвора.

Чак след 3 изнасилвания му дали 6 години за четвъртото. Това е всеки път...изобщо няма адекватни присъди за сексуално насилие на деца. Говорим за изнасилване на 6 годишни момченца. Какъв е смисълът да се чака правосъдие ако са ти изнасилили детето?
Не са изнасилвания, а опипвания. Разликата е огромна. За последното престъпление е осъден на 6 години(максималната).

# 6 886
  • София
Майката вече няма как да я поведат под отговорност. По-притеснителното е, къде са социалните през всички тези 4 години.
Това дете посещавало ли е училище? Къде са били учителите, училищен психолог. Знам, знам, че в махалите няма, а би трябвало, защото тези, забравени деца, са огромен процент от децата в България и има смисъл да се измъкнат от блатото.

# 6 887
  • Glasgow
В Пловдив имаше абсурден случай от Столипиново дето починало дете ромче го водят на училище месеци, след като е починало, толкова за това как следят какво им се случва

# 6 888
  • София
По българското законодателство мъж, или момче, не може да бъде изнасилен, защото не е изпълнено условието да има проникване с полов орган в полов орган. И опипване, и проникване в случая би било квалифицирано като блудство с лице от същия пол, наказание 5 до 20 години, при особено тежък случай.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 13:06 от Lizzy_Crow

Общи условия

Активация на акаунт