Криминални досиета

• 435 503
  • 7 091
  •   2
Отговори
# 7 050
# 7 051
Този чак от друг град пътувал...
Миналата година бях попаднала на някаква група доброволци в телеграм. Млади момчета  (поне такова впечатление оставят тъй като са с качулки) ловят педофили в мрежата и пътуват из цяла България за да ги снимат и изобличават. Гледах клипове как ги намират и си уговарят срещи с тях представяйки се за поредното дете. Предоставяха им разпечатки от чатове  и ги караха да си признаят. Стряскащо е колко нормално изглеждат тези хора,повечето дори са семейни хора с жени и деца и по нищо не личи ,че са животните които са всъщност. По-стряскащото обаче е ,че тази работа трябва да я вършат цивилни граждани, щото ако чакаме на родната полиция - тя спи със широко затворени очи и чисто по погрешка евентуално успяват да заловят някой друг педофил

# 7 052
  • Другата България
Категоричен боклук!

# 7 053
Никъде, нищо не съм прочела за ХелпКарма. Май излезнаха от батака по-чисти от момина сълза. Някой да знае нещо?

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 02:11 от kriakla

# 7 054
  • София
И аз. Но днес трябва да е започнало делото срещу двамата изроди от Перник, измъчвали животинки. Ще се гледа в София, в СГС, на ул. Черковна.

# 7 055
Скоро някъде ми попадна за детето с аутизъм (извинявам се ако греша) ,беше изчезнало заедно с кучето си . Кучето се върна,но детето не. Как го приключиха този случай,нито тялото се намери ,нито следи някакви

# 7 056
  • Deutschland
Ники беше момчето и е със синдром на Даун, за аутизъм не помня да съм чела да има. Не са го намерили, защото вероятно отдавна никой не го търси.

# 7 057
Да,права сте. Този синдром беше. Колко зловещо и тъжно звучи-никой не го търси.

# 7 058
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И аз. Но днес трябва да е започнало делото срещу двамата изроди от Перник, измъчвали животинки. Ще се гледа в София, в СГС, на ул. Черковна.

Габриела и Красимир остават в ареста - решение от днес.

С Габриела и Красимира ми се иска да разбера какво става.

# 7 059
  • София
Още нищо, не е даден ход на делото, заради забавяне във връчването на обвинителния акт. Следващо заседание през януари. Хубаво е, че остават зад решетки.

# 7 060
Едната не беше ли под домашен арест?

# 7 061
  • София
А, да, това е друго дело. Да, тази Габриела е под домашен арест, така е. Даже наскоро беше искала по-лека мярка, за да може да ходи на работа. Също се гледа на Черковна, съдия Иво Хинов.

# 7 062
Гледах репортажа с майката на Ники и в него казаха, че издирването не е преустановено.
Силно скептична съм реално на практика да е така.

# 7 063
А, да, това е друго дело. Да, тази Габриела е под домашен арест, така е. Даже наскоро беше искала по-лека мярка, за да може да ходи на работа. Също се гледа на Черковна, съдия Иво Хинов.

Благодаря за информацията.
Не натиснах бутончето, защото това не е за харесване Head Band - правилно е да останат зад решетките за животинките, но за човек да ги пускат... Head Band

# 7 064
2 години и половина затвор за причинилия катастрофата, в която загина Божидара

Превишена скорост в града(108км/ч при разрешени 50км/ч) и челен удар. Загива Божидара. Прокуратурата е поискала... условна присъда. Close

Общи условия

Активация на акаунт