Криминални досиета

• 451 431
  • 7 663
  •   43
Отговори
# 7 605
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
MariyaHris, твоето СЪС СИГУРНОСТ определено идва в повече.
Наистина трудно се прощава да си различен от масата...
Не бих си позволила при недоказани неща да съм толкова излиятелна.

# 7 606
Ако вечерта е чула изстрели жената, то хижата е запалена сутринта, защото сигнала към 112 е подаден в 11.20 , така пише и в статията , която пуснах...

# 7 607
С най-добри чувства, но MariyaHris обаче яко е влязла във филма...

За да не е чист спам, ще кажа че теорията за интересите с италианския боклук се препокрива с моята (за наркотрафика), като не бях много подготвена като писах конкретно наркотрафик, може и на бежанци, оръжия, въобще всякакви незаконни неща... И не че убитите са били част от такава престъпна мрежа, няма как да го твърдя, но или са били, или са видели нещо, което не е трябвало. Има логика и второто да е, тъй щото като цяло ерудити и интелектуалци ми се виждат, по-одухотворени, не приличат на чисти престъпници, ако и да са завардили ареала около хижата...

# 7 608
В село Кости е била втората база по данни от бабата и дядото на едно от децата. Или поне нея са използвали за лагерите.
Но знае ли се дали е пак подобен тип база - охранявана, недостъпна за всеки?

# 7 609
  • София
Какво мислите е станало с Ивайло и останалите? Дали се укриват някъде и защо само 3ма са застреляни, а останалите?
Явно са повече останалите, в Дневник имаше новина, че се издирват 4 автомобила.

# 7 610
С най-добри чувства, но MariyaHris обаче яко е влязла във филма...

За да не е чист спам, ще кажа че теорията за интересите с италианския боклук се препокрива с моята (за наркотрафика), като не бях много подготвена като писах конкретно наркотрафик, може и на бежанци, оръжия, въобще всякакви незаконни неща... И не че убитите са били част от такава престъпна мрежа, няма как да го твърдя, но или са били, или са видели нещо, което не е трябвало. Има логика и второто да е, тъй щото като цяло ерудити и интелектуалци ми се виждат, по-одухотворени, не приличат на чисти престъпници, ако и да са завардили ареала около хижата...

Същото съм склонна да мисля и аз, не приличат на такива престъпници, по-скоро са видяли нещо или са научили нещо, което не е трябвало да знаят. Също съм склонна да мисля, че Ивайло точно поради тая причина се укрива и бяга, защото той може да е следващият.

# 7 611
  • София
И каква ще е логиката някой да ги застреля , докато спят, и после да ги изнася навън…
Не разбирам защо не казват нищо повече - то всеки детайл има значение, къде точно и в какви пози са намерени, къде са били изстрелите и т.н. Да не се окаже, че извършителят е повече от един. Ивайло говори в множествено число- или не е действал сам, или наистина може да е било с тяхно съгласие един вид. Всичко е много странно.

Ти май само си питаш, а нищо не четеш. Поне сто пъти се писа за тези неща тук, дори аз ти отговорих на предното питане, обаче ти пак си питаш същото

https://bg-mam.ma/p/1122086/50786178

# 7 612
  • Deutschland
Снимката е от ФБ. Това е Н. Златков като дете.

# 7 613
Аз сега се замислям дали въпросното момче Леон въобще съществува. Вече няколко дни се спекулира какво ли не за него, обаче ни снимка, ни видео. Ако говорим за непълнолетно момче, което се предполага, че е отвлечено и в опастност, не е ли редно да се обяви за национално издирване със снимка. Бабата и дядото защо не апелират по телевизията? А родителите? Нямат снимка на детето ли? Въобще кои са родителите, бабата, дядото? Каква е тази анонимност? Синът/внукът ти е в неизвестност,замесен в тройно убийство и е в опастност, а ти  анонимно споделяш кога си го видял за последно и това е. WTF??????

Съществуват ли тези хора изобщо?

# 7 614
Дайте да сглобяваме пъзелът в хронология  Само с факти и часове.
1Вечерта свидетел вижда 4 джипа да пътуват към хижата (дали това са убийците)
2 Вечерта свидетелка чува изстрели
3 11.30 на другия ден е сигнализирано на 112 за пожар
4 към 14 часа е извикан кметът , да разпознае труповете.
Значи ако са разстреляни вечерта , а вилата е запалена чак на другия ден ,за да съобщят чак към обяд , няма как да са се намирали в сградата при пожара

# 7 615
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Къде се казва, че Леон е изчезнал?
Както се написа по-горе - много лесно падна анонимността на майката на Леон. Което само по себе си наистина не е редно.

# 7 616
Откъде е инфото, че Леон е изчезнал?
Не съм прочела подобно нещо, може и да съм пропуснала.

# 7 617
  • Варна и...духом на Босфора
Професионалист щеше да метне труповете в някоя пещера и никой нямаше да разбере какво е станало. А тук е показнО, съобщение е до някой друг.

Труп на голям мъж си тежи сериозно. Да ги убие и тримата, и след това да ги мъкне до пещера ще отнеме доста време, да не говорим колко е трудно да се прави това. Да ги закара до там с кола е доста рисковано. Освен, ако не ги принуди да отидат до пещерата и там да ги убие.

Одеве, докато карах слушах новините и ми се чу, че казаха, че жертвите са стояли на колене преди разстрела. Някой друг чу ли такова нещо или аз нещо съм бляла и не съм разбрала?
И аз го чух в новините.

# 7 618
Къде се казва, че Леон е изчезнал?
Както се написа по-горе - много лесно падна анонимността на майката на Леон. Което само по себе си наистина не е редно.

Е ако не е изчезнал, тогава къде е?

# 7 619
Падна анонимността, защото от гласове.ком (Явор Дачков) днес изписаха 20 статии за Леон в опити да ни убеждават в педофилската теория, с инициали на бабата и дядото, но пък с пълното име на майката, че и фамилия даже...Защо ли? Случайност?

Общи условия

Активация на акаунт