Криминални досиета

• 472 414
  • 8 741
  •   167
Отговори
# 7 725
Нито една от жертвите не е изпращала нищо на никого.

Да, обърках се. Калушев е писал до майка си. Не успявам да намеря кога точно, но е било преди убийството.

Плюс това от 29-ти е с изключен телефон, детето с него също. На 2-ри февруари намират телата. Това не е инцидентно убийство, както твърдеше някой в сутрешния блок преди малко. Напълно планирано.

# 7 726
Бащата определено изглеждаше спокоен. Със сигурност знае къде е детето, но нормално няма да каже на никого. И аз първо се зачудих това дете не ходи ли на училище, но после се сетих, че този Калушев беше против стандартната образователна система, та явно детето посещава частното училище или някакво алтернативно.
Другото интересно - какво е това гмуркане Януари месец?!?
Бащата за мен е със същия промит мозък, като майката на Леон. И двамата смятат, че децата им са на най-доброто място, бъдейки с Ламата.... Щом го познава от 30+ години, просто няма как да не е повлиян от него, а и детето явно непрекъснато е било с Ивайло, вероятно дори повече с него, отколкото с баща си. Така като гледам има по-голяма връзка между детето и Ивайло, отколкото с баща си, което е странно.

# 7 727
А може от МВР да са го помолили да даде интервю колко супер е детето с Иво, за да успокоят Иво, че не е заподозрян и не е в опасност, за да не рискуват детето ...

Дано не стане беля, че ние си се шегуваме, но в случая потенциално си е  ситуация с малолетен заложник!!!

Иво, супер си, пусни детето!

# 7 728
Съмнявам се. Дори звучеше сякаш МВР изобщо не са разпитвали бащата. Всичко, което той каза звучеше ново и сензационно. Какво е това спокойствие, освен ако не знаеш какво се е случило точно и си спокоен.

# 7 729
Според мен този Калушев е създал нещо като тайно общество само от отбрани. И случайни хора и деца там няма.
За убийството е много лесно да се каже, че са ги убили докато спят или са ги приспали, за да ги убият. Тук, където живея, обират къщите на богатите много лесно. Пускат им някакъв газ, влизат вътре и си взимат каквото им хареса. На сутринта жертвите се събуждат с главоболие и замаяност. Обаче, ако тази версия беше реална, нямаше да се връзва с убийството под брадичката, а и професионалистите използват пистолети със заглушител, така че съседите да не чуят нищо. Ако Калушев беше убиец е логично всички да са с рани в слепоочията. По вероятна ми е тезата, че този който е с рана под брадичката се е самоубил, след като е убил другите двама. Това вероятно го е видял Калушев на камерите и е отишъл с 15 годишния да подпали хижата, за да не могат разследващите да разберат какво се е случило.
Ако на Калушев му беше чиста работата, нямаше да се крие.

# 7 730
Изобщо не беше спокоен бащата. В момента, в който излязоха от общите приказки с полицейските фрази, човекът едва се владееше.
Даже водещите накрая започнаха да пелтечат "дано не сме навредили".

# 7 731
Добре де, а какво прави това дете изобщо с Ники и Калушев...то няма ли училище (извинете ме, нали за дребнавостта)?

Аз пък не вярвам да не са били там КАлушев/ Ники/момчето....убили са техни съратници, ако не бяха замесени, а бяха на морето, щяха да отидат поне да свидетелстват.

И нямаше да имаме този смс към майката от КАлушев, идеално пасващ си и със стихотворението Борба. Той ако не иска да рискува детето, защо не пусне поне детето да се прибере при техните?
Били са за уикенда на морето.Събота и неделя няма училище.Действието се развива в неделя...Така че е напълно възможно да са получили обаждане от хижата и да се покриват...

# 7 732
На мен ми става още по-заплетено. Изслушах бащата, този г-н Макулев. Опитвам се да разсъждавам, да намеря логика, но все някъде пъзелът се чупи.
В този отрязък от репортажа, който аз гледах, не ми стана ясно къде заварват бащата? Знае ли се? Очевидно е имало репортаж с него, после рязко го връщат в ефир за тази последна част. Той каза ли преди това къде се намира?
Добрата (за мен) новина, ако изобщо е верен факт, е че детето не е станало свидетел на убийствата. Това би нанесло непоправима травма. И пак, казва ли ти някой кий къде е бил със сигурност...

# 7 733
  • софия
Това е целият разговор сутринта.

# 7 734
  • София
Как журналистите правят интервюта с разни свидетели/роднини, а с майката няма интервю, а само разпечатка от такова. Вече си мисля, че такъв СМС въобще е нямало /според глав.прок. е СМС/, а и кой пише толкова дълги СМС-и въобще???

# 7 735
  • Пловдив
Е, сега от дървената мафия ли се крият ? Simple Smile))) Как ги вярвате  не знам,...
Тая дървена мафия като колумбийската, егати.
Ясно че незаконна сеч се вихри, ама малко ли незаконни работи се вихрят и няма опасност от по трима разстреляни.
Несериозно ми идва.

# 7 736
И аз си мисля, че приказките как родителите не съдействат и на бащата колко е спокоен е само за параван.

Няма родител, който в такава ситуация да е спокоен и безрезервно да вярва на някой. Или знае повече или е медийна стратегия да предпази детето.

# 7 737
Току що го изгледах по НОВА интервюто с бащата, брадясал, изпотен, зачервени очи и недоспал. Много бил спокоен, да бе да. Големи мъже, играли си на рейнджъри и накрая толкова се вживяли, че оплескали всичко.
Гуруто Иво типична издънка на онзи “елит” от социализма, дето можеха да пътуват и да се възползват от запада, да не ми го хвалят.

# 7 738
Дано и ние не навредим, но моля всички погледнете очите на бащата на детето, Макулев, как гледа и го вижте как мига...

Ситуацията е мн тежка, обаче, и то в момента. Дано и форумът не вреди по някакъв начин.

# 7 739
Какво значи нормални? Кой определя нормата?
Според мен не му е лесно на бащата, както и да изглежда.
Творенията на дървената мафия:
https://www.facebook.com/share/v/1AFYXbSMtd/

Извинете, но има тройно убийство, собственик на хижата, който се крие, както и сигнал за друго дете, подадено от роднините му, според който се случва нещо нередно.

Според някои източници, богати семейства, фенове на алтернативно образование, си пращали децата при Калушев. Което изглежда е така, след като 15-годишно дете липсва от 29-ти януари насам. А родителят му, вместо да подаде сигнал веднага, излиза да говори по телевизията, че чувствал, че всичко е наред. Ами не е нормално това.

Общи условия

Активация на акаунт