Криминални досиета

• 462 585
  • 8 229
  •   173
Отговори
# 7 770
Абсолютно съм убедена, че не са убити от дървената мафия.

# 7 771
Амалгамата от откровена некадърност и зловредни зависимости в цялата система (МВР, ДАНС, Прокуратура) ме кара да не вярвам на нито една дума или действие от тяхна страна.
А да се подозира, че правят каквото и да е с ясен план да защитят децата, е толкова позитивно-нереалистично, че няма накъде.
Дано Калушев и децата са живи, и оцелеят, но това няма да е заслуга на полицията, да не се лъжем.

Ако някога изобщо истината излезе на бял свят, ще е от независими разследващи журналисти.
Не от сайтове, които фантазират повече от някои съфорумки тук, не и от официалните канали.

# 7 772
  • София
Не съм гледала интервюто, четох, но не искам да си представям детето ти да е от повече от седмица в неизвестност в компанията на човек замесен в убийство, за когото не е ясно дали изобщо е жив, и да обясняваш, че всичко е наред....

Налага се.
Убедена съм, че тези включвания, по съществото си сигнал към точно един човек, са координирани и преценени като необходими.  Дано да има положителен резултат.
Сигурно е така, друго обяснение няма. Дано да са добре децата.

# 7 773
Абсолютно съм убедена, че не са убити от дървената мафия.
И аз не вярвам да е това. Какви пък толкова интереси да са засегнали. Нали са оградили една хижа и периметър около нея, не е като да пречат с кой знае какво или да са конкуренти…

# 7 774
Абе дървена мафия...то няма никаква логика, всички знаят, че има сеч, по селата всички са свидетели, няма ни един убит по подобен начин. А и защо дни наред се крие от дървената мафия барабар с малолетно дете, което си е по дефиниция отвлечено, щом родителите му нямат достъп до и контакт с него.

Тук таме се изказва някой, но иначе оглушително мълчание като цяло. И родителите/семействата на убитите и на издирваните.

# 7 775
  • София
Той нали беше написал драматичен, тип суициден, смс на майка си преди да изчезне?
Всичко е много странно и психарско в тази история.

# 7 776
Странно е, защото главният човек забъркан в това е меко казано странен и под повърхността на добър и интровертен човек е имало и още доста.
Относно смс-а, в който отправя апел към майка му да не вярва на това, което ще чуе за него, то това или значи, че той го е извършил или значи, че е знаел какво предстои и се е укрил.

# 7 777
Абе дървена мафия...то няма никаква логика, всички знаят, че има сеч, по селата всички са свидетели, няма ни един убит по подобен начин. А и защо дни наред се крие от дървената мафия барабар с малолетно дете, което си е по дефиниция отвлечено, щом родителите му нямат достъп до и контакт с него.

Тук таме се изказва някой, но иначе оглушително мълчание като цяло. И родителите/семействата на убитите и на издирваните.
Както и трафика на хора. Трафикантите даже не се и крият. Хваща ги полицията и след ден- два са на свобода. Пълно беше с бежанци и трафиканти покрай нас. Сега вече няма такъв наплив.

# 7 778
  • София
Аз пък се чудя защо е дошла софийската полция след като Петрохан е в монтанска област. Вчера някакъв каза, че било в района Софийското МВР, но хижата не е в Софийкса област, а в област Монтана. Това логично ли е? В Гинци нямало вече полицейско уравление, най-близкото е Берковица, или евентуално Годеч. Пожарната от къде е дошла, знае ли се това?

# 7 779
При толкова явна политическо-мафиотска дейност в България и един политически елит, който знае, че няма да носи никаква отговорност, да се вярва, че само са настъпили интерес на мутри, мафия, Пеевски, е също толкова абсурдно, колкото няколкото човека в темата, които обясняват, че педофилската нишка е пълна измишльотина, родителите били съгласни и наясно, което прави пребиваването, пътуването и общуването с един съмнителен аристократ, съвсем нормално. Явна е връзката на един комунистически аристократ с друг такъв, подкрепена с регистрация на НПО с име, което не би се позволило на обикновени хора, подплатена с дарения и протекции.
Значи се вижда само как евентуално са настъпили Бойко, Пеевски и т.н., но няма проблем, че са финансирани от Терзиев, заграждат хижа и си играят с децата, пътешестват и се одухотворяват.
Еми, след като има хора тук, които го намират за нормално, вероятно има и други такива.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 11:20 от anmasu

# 7 780
Реално, не знаем дали се крие, щото за да се крие предполага, че е жив.

# 7 781
В Годеч е закрито полицейското.
По всяка вероятност са вдигнали софиянци защото става дума за 3 трупа и веднага са си дали сметка, че случая ще стане медийна дъвка.

# 7 782
Дано да е жив и да се крие с детето и другият мъж. Иначе ще стане съвсем ужасен сценарият вече…

# 7 783
Щом се издирват две деца и един мъж не трябва ли МВР да им пусне снимките и да попита дали някои има информация за тях.

# 7 784
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дано да е жив и да се крие с детето и другият мъж. Иначе ще стане съвсем ужасен сценарият вече…
А от кого и какво се крият? Нали са били пазители на гората и са се грижили за деца? Би трябвало максимално бързо да се доберат до полицейско управление, си мисля аз...

Общи условия

Активация на акаунт