Криминални досиета

• 472 378
  • 8 740
  •   167
Отговори
# 8 160
  • Пловдив
Че тоя не е ли?

# 8 161
Според мен ако до два, три дни това дете не се върне от някъде, няма да се върне никога. Калушев не може да избяга с детето. Но няма да го убие или изостави никога. Това е мъж на честта, те са спасители по душа.

# 8 162
  • София
Пещерата е зад съоръжението на границата, няма шанс. Някъде пишеше, че са засечени от термокамери, в което не вярвам. Но дори и така да е, оттатък вече ще ги чакат съседите, няма измъкване.

# 8 163
А, прочетох, че е имало срутвания, значи няма как, освен да ги е разчистил някак.
Чета за тази пещера следното: Най-близкото село до пещерата е Кости, което по права линия отстои на 7.5км. Преходът е няколко часа през планината.

# 8 164
  • София
Леле, скри ми шапката с тая пещера, Йелоу, не я знаех Grinning Звучи вече  като индийски екшън и не го вярвам, ама се обогатих! Аз съм прекарвала много време в района, не само "на море", но и в самата Странджа, вкл. в ноторно известното Бродилово, но не бях чувала никога за Махарата. Е, Калушев наистина е професионален пещерняк с база в района и няма начин да не му е известна. Ама там пази гранична полиция, иначе всичкото мигрант да я е направило вече на Витошка тази пещера.

# 8 165
Чудя се кой би се вързал на бтв и сие, при положение, че на тези, на които не им беше ясно за кого работят, то покрай протестите, масовката свързаха 2 и 2.
Но то толкова сигурни и убедени хора има в тая тема, че не се учудвам.
Да пуснат записите от камерите, както и метаданните към тях тогава.
И защо не са обявили Калушев за издирване в такъв случай?
И след като Калушев е бил толкова близък с тези тримата, защо да ги убива по този публичен начин, при положение, че до вчера никой не познаваше всичките замесени?

# 8 166
Не ви ли прави впечатление, че когато се случи някаква трагедия журналистите "налазват" близките? Тези убити хора са в активна възраст, имат близки - приятели, роднини.  Убити, но в сянка. Някой да е чул интервю за тях?

# 8 167
  • Пловдив
Чудя се кой би се вързал на бтв и сие, при положение, че на тези, на които не им беше ясно за кого работят, то покрай протестите, масовката свързаха 2 и 2.
Сичко й политика, дори убийствата, няма начин. Flushed Който не е свързал 2 и 2, да ги свърже.

# 8 168
  • София
По няколко медии излезе: Ивайло Калушев е бил забелязан в бургаско село.
Бил е в компанията на две момчета, казват местни жители. За последно той е бил в село Българи в понеделник - 2 февруари.
Полицията в извършила проверка в къщата му в това село във вторник вечерта
https://dnes.dir.bg/krimi/ivaylo-kalushev-e-zabelyazan-v-burgasko-selo-politsiyata-e-proverila-kashtata-mu-vav-vtornik

Издирваният Ивайло Калушев е собственик на двуетажна вила в странджанското село Българи. Става въпрос за масивна еднофамилна постройка, която се намира в края на селото. Тя е придобита преди 3 години и в нея в дълги периоди от годината идвал Ивайло Калушев и негови приятели, пише Флагман бг.
За последно той е бил тук в понеделник - 2 февруари. Бил е в компанията на две момчета, казват местни жители. Става въпрос за 15-годишния Алекс и 22-годишния Николай.

# 8 169
Сичко й политика, дори убийствата, няма начин. Flushed Който не е свързал 2 и 2, да ги свърже.
Щом твърдиш обратното, моля те, сподели ми в кой подобен публичен случай НЕ е намесена политика/мафия?

# 8 170
И ето, както казах, добре, че са разпитали местните жители, че ако разчитаха на кмета, журналистите нямаше да могат да си напишат статиите.

# 8 171
На мен ми е странно как за това момче Ники Златков не се знае нищо, няма никакви роднини. Моята теза е, че това дете,ако не е биологично на Калушев, е дете взето от някое гето в Бразилия или Мексико и е с фалшив български паспорт и име. Няма логика да няма абсолютно никакви роднини, които да се безпокоят за него.
В Бразилия и Мексико изчезват и умират много деца и никой не ги търси.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 21:53 от Yellow flower 12

# 8 172
Следя всичко с интерес! Историята е просто невероятна и всички хиляди серии от крими каналите, които съм гледала могат пасти да ядат!
Ако този лама е кемперист, какъвто явно е - и ние имаме и си направих справка членува във всички възможни кемперистки групи, в които сме всички от общността, то залагам, че са напуснали страната през Гърция или Румъния с кемпера.
Освен ако кемперът не е локализиран на някой паркинг или някъде другаде в страната.
Ако кемперът го няма съм убедена.
И ние пътувахме миналата седмица за Гърция и никой не ни спря на излизане от страната. На влизане винаги спират малко след границата - гледат за незаконни имигранти.
При положение, че сме в Шенген, няма никакъв контрол на напускане на страната  и има кемпер, в който спокойно може да живее  за постоянно не виждам никаква логика през зимата да се крие по пещери, тунели и т.н.
Не вярвам и че е видян на 02.02 в това Бургаско село.

# 8 173
  • софия
Спри се!
На мен ми е странно как за това момче Ники Златков не се знае нищо, няма никакви роднини. Моята теза е, че това дете,ако не е биологично на Калушев, е дете взето от някое гето в Бразилия или Мексико и е с фалшив български паспорт и име. Няма логика да няма абсолютно никакви роднини, които да се безпокоят за него.
В Бразилия и Мексико изчезват и умират много деца и никой не ги търси.
Приеми, че никой не е длъжен на теб да дава информация.

# 8 174
  • София
Т.е. Калушев с децата разстрелват 3-мата. Вързват горе кучетата, палят хижата и гаааз...
На камерите се виждало, че кучетата са прибрани в хижата от жертвите, като също и  те са подпалили хижата.

Значи да обобщим - сектанти, педофили, наркотрафиканти, опасни, съмнителни, тежко въоръжени ..и  накрая като са осъзнали какви грешници са , са решили да сложат край на всичко, да постъпят достойно, като подпалят хижата и после да се самоубият, подредени на земята  до кучешката колибка.

Същата вечер не е имало ток в района.Това го казват местните.
Четири джипа са преминали покрай чешмата на Петрохан, броени часове преди тройното убийство в хижата. Това твърди приятелка на единия от убитите мъже - Ивайло Иванов.
Кметът на Гинци  още първият ден се изпусна и каза, че по труповете е имало следи от пожар , това как да се тълкува?
А кой го твърди това за камерите? Същите, които  вместо да търсят  мафиотите, които са  организирали това убийство, вече пети ден подхвърлят какви ли не  недоказани версии и инсинуации.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 21:49 от мързеливка

Общи условия

Активация на акаунт