Криминални досиета

• 478 337
  • 9 021
  •   108
Отговори
# 8 595
Един главен въпрос има, който би дало насока - с какво оръжие са убити.
И естествено самоубийство ли е, защото това е много трудно за инсцениране.

# 8 596
Той споменава, че има три деца. Значи другите две си е отгледал добре и без Ламата, ама сега за това решава да го даде на Лама учител. Има нещо различно при това дете явно.

Не е така. Пак казвам, че големият му син също е бил с ламата, при това, за цяла година в Мексико.

# 8 597
  • София
Първо, каква им е работата на журналистите да ровят с какви пари откъде разполагаме(защото би следвало да го правят за всек от нас, нали), и второ -никой, никъде не е казвал, че на хижата са виждали постоянно присъствие на деца(което предполага отглеждането на такива, нали)

Ами публична информация, Barsa, тя затова е публична, нали? Личните финанси не са публични. Сдружения, търговци - публични. Финансовите отчети се обявяват всяка година. Така е по целия бял свят. Сега и разследващата журналистика ли пречи някому? Че тя е предимно ровене в пари, фирми, прехвърляния, финансови потоци. Или зависи кого разследваме - лошите или нашите.

# 8 598
  • Варна
Макулев още казва, че синът му "може би е станал будист".
Той от кога не е говорил и виждал Александър?!?

# 8 599
Родителите, които си пращат децата по- слабо известни и затънтени частни училища, обикновено са с проблеми.

# 8 600
След всичките тия изписани страници за живота, поведението , вижданията на въпросните лица....какъв мотив за убийство или самоубийство виждате...На база всичко изровено вярно или невярно, къде виждате логичен мотив...

# 8 601
Ламата е скъсал синджира и са се изпокарали.

# 8 602
Аз за адвоката и счетоводителят си имам теория, но не ми се връзва с връщането на Калушев в София от морето и запалването на хижата.

# 8 603
Макулев още казва, че синът му "може би е станал будист".
Той от кога не е говорил и виждал Александър?!?

Ами според Бенатова И според репортерката на БиТиВи, детето се отглежда от Калушев. Чуват се по телефона с бащата. Това важи за Алекс, това е важало за Ники, и за Леон се е опитал, но бабата и дядото са спасили детето с натиска и сигнала. Забележете какво казва майката на ЛЕон "Леон ще е при рейнджърите, за да има повече опции за бъдещето". Детето тогава е било месеци наред далеч от родителите си и малкото си братче. Тоест, с това я е баламосвал Лама Иво-- "Дай ми го на мен в хижата, за да му осигуриш бъдеще".  Майката е куха лейка, добре, че бабата и дядото са се намесили и са измъкнали детенцето.

# 8 604
Обаче всички казват, че Калушев има изключително търпение, а това е много важно при работата с децата. Опитвам се да разбера родителите, които са си поверили децата на ламата, какво са видяли в него. Аз не вярвам, че всички родители на деца с проблеми са откачени, а ако детето ти е нормално и лесно, няма причина да го пращаш при гурута.
Зависи. По всичко личи, че детето му е имало някакви проблеми. Дали е попаднал с грешни хора или е имал психически проблеми, по думите бащата не е знаел как да се справи. В този ред на мисли реакцията му не изглежда лоша.

Не знам дали сте чули за случая с Ник Райнър, който убива родителите си заради проблеми с дрога. По-голяма част от тийнеджърските си години родителите му го пращат на другия край на страна във всякакъв вид терапии.

Не е регулярно, но не е и изключително странно някой човек да прати детето си да се 'очовечи', така да се каже, като извършва дейности, които могат да му бъдат по интересни от това да седи в училище и да прави глупости..

# 8 605
След всичките тия изписани страници за живота, поведението , вижданията на въпросните лица....какъв мотив за убийство или самоубийство виждате...На база всичко изровено вярно или невярно, къде виждате логичен мотив...

При такъв арсенал с оръжия, абсолютно незаконно притежавани, тези топлинни дронове, тези чудеса, според мен изобщо не става дума нито за опазване на шипките и гъбките, нито за плуване на дечурлига в калните гьолове из пещерите на Мексико. Най-вероятно е нещо много по-мащабно (и свързано с Мексико, според мен), за което обикновените хора никога няма да разберем.

# 8 606
И майката също явно не е имала време и финанси, та е пратила сина си при тези шматки. В резултат детето е потенциално замесено в три убийства и е в неизвестност, но слава Богу - не учи “глупости в училище”.

# 8 607
За мен е трафик. Дали наркотици, дали хора, дали антики или какво - нямам сигурна идея.

# 8 608
Интересна е идеята уязвими момчета да бъдат приютявани от паравоенни с уклон към сектантство.

# 8 609
И майката също явно не е имала време и финанси, та е пратила сина си при тези шматки. В резултат детето е потенциално замесено в три убийства и е в неизвестност, но слава Богу - не учи “глупости в училище”.

Доста силни думи.
Дори скритите източници не казва това!

Общи условия

Активация на акаунт