Криминални досиета

• 477 743
  • 8 979
  •   137
Отговори
# 8 610
Ник Райън е хиперактивен, с проблеми с наркотиците още от малък. Следях му случаят, защото е интересен. Обаче не знаех, че родителите му са го пращали по лагери.

# 8 611
И майката също явно не е имала време и финанси, та е пратила сина си при тези шматки. В резултат детето е потенциално замесено в три убийства и е в неизвестност, но слава Богу - не учи “глупости в училище”.

Доста силни думи.
Дори скритите източници не казва това!

Какви скрити източници, така нареченият баща нещо се опитва да заплашва, че ще “съди всички, които замесват сина му в убийствата”, т.е., той разбира, че детето е потенциално замесено. Какво прави това дете там без майка и баща е въпросът.

# 8 612
И то не е било инцидентно там, а направо май си е живяло.

# 8 613
  • София
И родителите на Парис Хилтън са я пращали на такъв лагер, до ден днешен тя говори с болка за този период от живота си - Provo Canyon или нещо такова.

# 8 614
Понеже баща му “нямал време”. Тъй си е, трябва да се живее тоя живот все пак.

# 8 615
Аз пък се чудя как няма нито една бг мама, чието дете да е било на тези лагери. И как така няма мнения с отзиви за тях тук.
Напълно сериозна съм, защото в Бг мама има всичко.

# 8 616
И родителите на Парис Хилтън са я пращали на такъв лагер, до ден днешен тя говори с болка за този период от живота си - Provo Canyon или нещо такова.

Има много насилие по тези места...и физическо, и психическо, и сексуално. И се действа активно да се очуждават децата от родителите. Винаги се ограничават срещите, все не е ок..

Това пак ми напомня как Леон не се е прибрал дори за Коледа, дори за рождения си ден да си види семейството. Бил е с чичо Лама.

# 8 617
  • sofia
Ами те са подбирани след интервю както с детето, така и с родителите, "затворен кръг", не е за всички, той ги е селектирал . Тези които са живеели с него, са няколко, не са десетки, родителите им не се хвалят с това в бг мама.

# 8 618
Но пък има тема за училище Космос: https://m.bg-mamma.com/?topic=1574396

# 8 619
Аз пък се чудя как няма нито една бг мама, чието дете да е било на тези лагери. И как така няма мнения с отзиви за тях тук.

И аз това се чудя, имайки предвид колко потребители тук по цял ден сипват “факти”, които дори не могат да минат и за фантастика…

# 8 620
Терапевтични центрове също работят по този начин...Затворени, без досег с близките.. Занимават се с какво ли не, без телевизия, без телефони. И също не вземат всеки ...Но пък са доста скъпи, и много не могат да си позволят....Една част остават след време там, други, когато са готови , което отнема дълго време, се включват в нормалния живот с близките си.Някои пък не издържат...

# 8 621
  • Варна
Абсолютно същото си мислех и аз.

# 8 622

И аз това се чудя, имайки предвид колко потребители тук по цял ден сипват “факти”, които дори не могат да минат и за фантастика…
Мхм, то щото случаят не е достатъчно фантастичен и е напълно "прозрачен" сам по себе си. И да почетвъртя сигурно - и колко факти се подминават, осмиват или оправдават.
zigi, "потребителките" не са на това high level и са тесногръди (аз също съм такава, ама нямам дете, за това пиша в 3-то лице).

# 8 623

Може и да имат. Ако изобщо е имало такива лагери извън децата приятелите му.
Но, както писах по-рано. Всички приятели отказват да говоря и твърдят, че се пишат откровени глупости.

# 8 624
Не видях някой да е споделил последното интервю на бащата в Дарик:

От полицията са питали бащата смята ли, че е възможно Калушев да е откачил и да ги е избил. Бащата е категоричен, че това няма как да се случи заради опита, който и двамата с Иво имат в пещерите и колко психически устойчив трябва да си за това.

Общи условия

Активация на акаунт