Криминални досиета

• 488 610
  • 9 602
  •   357
Отговори
# 8 760
  • София
https://lupa.bg/news/kokinov-ubiecat-ot-hizha-quotpetrohanquot-n … a_393100news.html

Това ми се струва най-адекватното досега..

# 8 761
Аз пък се чудя как няма нито една бг мама, чието дете да е било на тези лагери. И как така няма мнения с отзиви за тях тук.
Напълно сериозна съм, защото в Бг мама има всичко.

Явно няма негативни отзиви. Иначе вероятно щеше да се разчуе.

# 8 762
Аз пък се чудя как няма нито една бг мама, чието дете да е било на тези лагери. И как така няма мнения с отзиви за тях тук.
Напълно сериозна съм, защото в Бг мама има всичко.

Или наистина става въпрос за затворено общество от деца и родители, които смятат, че правят “правилния” избор и си мълчат?

# 8 763
  • Варна и...духом на Босфора
Пътешественик- мореплавател е култово!!!
 Будни деца също....

# 8 764
Гледайте БНТ "Говори сега"
Ген.Василев

# 8 765
  • Другата България
Те, че са жертви на мафията е ясно.

Е как ще е ясно? Жертви са на халюциногенни гъби и будистки окултизъм.
Joy И на канибализъм вероятно.
Така де, все на “изъм“ завършва, нерде будизъм, нерде окултизъм.
Важно е да има теориИ на вероятностите, граничещи с каквото и да е, завършващо на “изъм“.

А сега сериозно, изобщо не съм чела и следила всички налудничави или звучащи що-годе сериозно версии в нета и публичното пространство, сега е много модерно всеки да разбира от всякакъв -изъм, или да познава някой, който познава друг, на когото са му казали, че трети е познавал Калушев или някой от убитите. Но онзи ден мисля в движение слушах дори не знам кой беше по ТВ, който освен за пътечката до сръбската граница, която е факт, спомена и за златото в Челопеч, което е “през баира“. Гледам вече и версия за него има. Честно казано тя звучи доста по-достоверно ит гъбите, окултизма и педофилията.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 19:27 от Merri_An

# 8 766
Вероятно няма и за какво. Очевидно набелязваните за спасяване деца са единици. Тия хиляди, които са минавали през школа и кастинги, вероятно са се занимавали с нормални неща по нормален ред. И човекът през това време си е отсявал къде ще му мине номера...

# 8 767
Не знам дали е споделено в темата, аз четох, че толкова се е раздухал случая, защото наближават избори. Да отклонят вниманието от изборите и да оставят в хората усещането, че тука е така и нищо няма да се промени от едно гласуване за парламент. Даваха се примери за подобни случаи точно преди избори - повечето включваха и (насилие над) деца.

# 8 768
Мисля, че видях профила на по-големия брат на липсващото 15 годишно момче. Разбира се, не сме приятели и не знам какво пуска точно. Но видимото за всички от 29.01 насам е споделяне на разни новини. Не изглежда и той притеснен от нещо. Как така това семейство не обръща вече света, за да си намери детето не знам.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 21:13 от Bеа_2022

# 8 769
Аз пък го мисля този адвокат Ивайло Иванов, който е получил рекорден хонорар от делото с Росатом и се е "пенсионирал". Аз съм против това пенсиониране, точно защото няма какво да правиш и почваш да откачаш. Ако си работеше, щеше да си живее. Сега не в Делойт да ти свалят кожата, ама нещо по-леко. И кметът го е предупредил да не се занимава с тия отрепки.

# 8 770
За мен това спокойствие за това дете е абсурдно. Не казвам, че бащата трябва да се тресе от ужас, но той се държи, все едно е изчезнала най-много котката.

# 8 771
Ген.Василев: "Не вярвам, не вярвам да се появят, мисля, че и те са приключени.Дано не съм прав"😔

# 8 772
  • София
Ген.Василев
И той се чуди защо мълчат от МВР и не кажат поне нещо. Не вярва да са живи тримата издирвани
 Водещата каза, че по убитите има следи от насилие, по нейна информация. После бързо отклони пак към педофилията....много желана версия е тая педофилия.
.

# 8 773
Покрай Епстийн това с педофилията е много актуално сега. Но и тези лагери за момчета и пътувания без родители изглеждат доста подозрително.

# 8 774
Ген.Василев
И той се чуди защо мълчат от МВР и не кажат поне нещо. Не вярва да са живи тримата издирвани
 Водещата каза, че по убитите има следи от насилие, по нейна информация. После бързо отклони пак към педофилията....много желана версия е тая педофилия.
.
Просто няма мотив за педофилията да има убийство..

Общи условия

Активация на акаунт