Криминални досиета

• 479 042
  • 9 055
  •   16
Отговори
# 8 880
  • sofia
И аз погледнах профила. Покрива всички точки - извънземни, радиация, отричане на ваксини.
Всички ли в тази общност са получавали факсове от Космоса?
Май да. Прегледах почти всички профили в страницата им още в началото и всички до един споделят едни и същи неща. Точно както се случва в сектите. Лидерът споделя нещо и последователите му го последват.
  А замесените в инцидента си разменят винаги сърчица, до последната минута...

# 8 881
Хм, явно аз съм се заблудила с друго лице.
А кой тогава е Георги Калушев, защото на снимка много прилича на Ивайло, но гледам, че нейният съпруг се казва Николай (бащата на Ивайло)?

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 21:54 от Rimmona

# 8 882
А Николай Златков може и да не познава биологичния си баща дори, тъй като най-вероятно е с имената на майка си Златка Златкова . Партньорът й е Николай Атанасов, с когото е от доста години. Явно Николай Златков е припознал фигурата на липсващия баща в Калушев.

# 8 883
  • sofia
Хм, явно аз съм се заблудила с друго лице.
А кой тогава е Георги Калушев, защото на снимка много прилича на Ивайло, но гледам, че нейният съпруг се казва Николай?
Тя е разведена от много време с бащата на Иво К. и е омъжена за професор Майсторов, художник.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 22:12 от googlish

# 8 884
Всякакви заяждания за дреболии и подигравки за различните теории ми се виждат маловажни след интервюто на ген. Василев по БНТ. Той самият каза, че трябва да се питат хората в министерството защо  са разрешили регистрация и с каква цел на тази организация. Партньорските служби не са засекли от тази част на България трафик на оръжие или наркотици, каза, че ако има ще се знае.  Също района е бил в неговия периметър и там нерегламентирана сеч няма. За Калушев каза, че е спорна личност. Той не вярва, че издирваните са живи, беше убеден и прозвуча страшно.

# 8 885
А, това вече изяснява нещата, защото в една статия чета, че Николай му е баща, а пък този Георги Калушев прилича доста повече на него и отделно нещата, които е споделял ми напомнят на Ивайловите идеи.

# 8 886
  • Другата България
Един случаен човек, който си купува хижа от други случаен човек.
Тук сме на едно мнение.
С една разлика - аз бих поставила ““ на случаен.

# 8 887
  • sofia
Детството на Иво К. може да обясни някои неща...

# 8 888
А, това вече изяснява нещата, защото в една статия чета, че Николай му е баща, а пък този Георги Калушев прилича доста повече на него и отделно нещата, които е споделял ми напомнят на Ивайловите идеи.

В случай, разбира се, че и там няма заблуда при профила.

# 8 889
Неговото лично детство може да обясни много неща...
Сигурна съм, че е така. Още в началото на случая писах, че често тези, които много искат да помогнат на другите, не са усещали подкрепа при себе си, когато са имали нужда. Каузите, които прегръщат като свои винаги имат общо с тяхната душевност и вътрешен свят. То и няма как да е иначе, ако се замислим.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 21:56 от Rimmona

# 8 890
Николай Николаев Златков се казва момчето. Кръстен на баща си и очевидно припознат от него.
Скрит текст:

# 8 891
Скрит текст:
Само където момчето на снимките не е с фамилия Макулев, това е Николай Златков, другият изчезнал младеж, който в момента е на 22. Макулев не е негов баща.

Ето я снимката - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1556924581235922&set=pb. … 2207520000&type=3
Грешите. Вижте текста към снимките.
These past few days however during the rest gaps we have been helping Hris (12yo) with his sidemount training. It is a true joy to work with bright kids, especially since Niki now has such substantial experience himself and can even offer some very high quality kid-to-kid training. This is quite amazing and such a great fun! Simple Smile Here are some sweet photos from the past few days.

На тази конкретна снимка е Николай.

Аз обаче не говоря за тази снимка. Друга снимка имам предвид, но не искам да публикувам тук снимка на чуждо дете, макар и публична. Под текста, който цитирах има снимки на големия син на Яни Микулев.

# 8 892
Скрит текст:
Само където момчето на снимките не е с фамилия Макулев, това е Николай Златков, другият изчезнал младеж, който в момента е на 22. Макулев не е негов баща.

Ето я снимката - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1556924581235922&set=pb. … 2207520000&type=3
These past few days however during the rest gaps we have been helping Hris (12yo) with his sidemount training. It is a true joy to work with bright kids, especially since Niki now has such substantial experience himself and can even offer some very high quality kid-to-kid training. This is quite amazing and such a great fun! Simple Smile Here are some sweet photos from the past few days.

На тази конкретна снимка е Николай.

Аз обаче не говоря за тази снимка. Друга снимка имам предвид, но не искам да публикувам тук снимка на чуждо дете, макар и публична. Под текста, който цитирах има снимки на големия син на Яни Микулев.

Възможно е да сте права, щом става дума за друга снимка. Аз коментирах тази. 🙂

# 8 893

Не, просто говорим за различни снимки. На едните снимки е Николай. На другите явно е големият син на Макулев, който през 2016-та е бил на 12.

Това всъщност не пречи да е бил цяла година с Калушев през 2011-2012 година. Тогава трябва да е бил на 7-8. Леон е бил на 8, когато роднините му са подали сигнал, че вече е прекарал доста време с ламата.

# 8 894
  • София
мързеливка, и това кого ще успокои? 3 убийства, но няма страшно.

Кой от моите коментари визирате , защото не ви разбирам въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт